ה-ס-מ-י-נ-ר

superviki

New member
וגם אני!

יוווו, הולך להיות כייף!!!!!!!!!!!!! מי שלא בא משולש! (זהו מגיע לכם) וכמובן איך לא, רחובות שולטים!!!!

tt 4 ever

New member
חחחח

על שניכם אני יודעת אבל מי עוד בא? ינטו מערים אחרות וכל מיני כאלה??

משולש!!!

תמיד אמרו לי שיש לי גוף משולש... חחח אני בסמינר של הצעירים והסטודנטים. שיהיה לכם רק כיף!!! ש.

superviki

New member
מרובעים- פעם אחת ולתמיד!

תסבירו לי בבקשה מה יש לכם נגד מרובעים, יש ציבור שלם של מרובעים שנפגעים מזה, אנא קחו זאת לצומת לבכם....

לוח הסעים לסמינר עין גב - שימו ../images/Emo23.gif

לוח הסעים לסמינר "נוער שינוי" עין גב 2003 -------------------------------------------------- להלן תחנות האיסוף של האוטובוסים ביום הסמינר (21.11.2003): אוטובוס 1: ירושלים: בשעה 12:30 האוטובוס יוצא מבניני האומה. לחכות ממול בניני האומה בתחנה של קו 11. רחובות: בתחנה זו עולים גם 2 חברה מאשקלון, האוטובוס יוצא ב – 13:30 בדיוק, מתחנת האוטובוס ליד מכון וייצמן. רכבת צפון: האוטובוס יוצא בשעה 14:00 בדיוק. יש לחכות בתחנות שעל כביש חיפה (יינתנו פרטים מזהים של האוטובוס בהמשך). בתחנה זו עולים פ"ת, ר"ג, ת"א ובקעת אונו. נתניה: האוטבוס יוצא בשעה 14:30 בדיוק. יש לחכות בתחנת האוטובוס של מחלף נתניה בכיוון צפון (חיפה). בתחנה זו עולים נתניה, אבן יהודה ומרכז השרון. עפולה: האוטובוס יוצא בשעה 15:20 בדיוק. יש לחכות בתחנה מרכזית עפולה ליד הטלפונים הציבוריים. אוטובוס 2: חיפה: האוטובוס יוצא בשעה 14:45 בדיוק. יש לחכות בתחנת האוטובוס במרכז חורב – דרך פיק"א, לכיוון רוממה. כרמיאל: האוטובוס יוצא בשעה 15:15 בדיוק. יש לחכות בתחנת האוטובוס שליד הקניון. האוטובוסים יצאו בזמן הקבוע – נא לא לאחר! תודה!

למעלה