ה-ס-מ-י-נ-ר

../images/Emo41.gif כללי התנהגות בסמינר - לקרוא ../images/Emo41.gif

10 הדברות להתנהגות בסמינר "נוער שינוי" מובאים לפניכם כללי ההתנהגות אותם קבעה מזכירות הנוער לקראת סמינר עין-גב 2003: 1) יש לכבד את בית ההארחה וצוותו. 2) יש לקום בזמן לארוחת הבוקר. 3) יש לשמור על השקט בבית ההארחה. 4) יש להשמע להוראות האחראים. 5) יש להגיע לכל הפעילויות בזמן. 6) אין לצאת משטח בית ההארחה. 7) אין להביא ולשתות אלכוהול. 8) אין לעשן סיגריות בזמן הפעילויות. 9) אין להביא ולעשן נרגילה. 10) אין להכנס למי הכנרת. מי שחושב שאינו יכול לעמוד בכללים אלו, יאלץ לא לבוא לסמינר! תודה!

ה-ס-מ-י-נ-ר ../images/Emo70.gif

הסמינר עבר מבית ההארחה של קיבוץ מעלה החמישה שבהרי ירושלים לבית ההארחה של קיבוץ עין גב שבאזור הכינרת, התאריך כאמור, נשאר בעינו - 21-22 בנובמבר. ההזמנות וטפסי ההרשמה לסמינר (בתופסת ההצעות לשינוי התקנון) יצאו היום ויגיעו בתחילת שבוע הבא לכל אלו הרשומים ברשימת נוער שינוי. כידוע לכולנו, הרשימה תמיד אינה מדייקת ב- 100% בעקבות שינויים דחופים שנעשים באופן מעשי, לא תמיד בעדכון הרשימה. לכן, אבקש מכל החברים להודיע לחבריהם, להעביר קשר וטפסים ולדאוג להרשם מוקדם ככל האפשר - מספר המקומות מוגבל וכל יש צורך בידיעה מראש של מספר משתתפים מתוכנן. ישיבת מזכירות תתקיים כידוע ביום רביעי הקרוב, ואשמח לראות שם את כל החברים והמוזמנים. מי שלא יכול להגיע (מי שעדיין לא הודיע לי) מתבקש להודיע לי ע"מ שאוכל להעביר להם את סיכום הישיבה בע"פ, לקראת הסמינר. לו"ז הסמינר מצורף למכתב ההזמנה. בישיבות המזכירות האחרונות עלו מספר הצעות לנושא לסמינר בנושאים קרובים, והעלתי את נושא המיניות כנושא על. ברוב בהחלטת המזכירות זהו הנושא שנבחר ואכן הפעילויות בהתאם. כמו כן, לבקשתי, בערב הסמינר ייתקים קריוקי להנאת החברים. אשמח לענות לשאלות

../images/Emo70.gif הזדמנות אחרונה להרשם לסמינר ../images/Emo70.gif

מחר (עד 3 בצהריים) זהו המועד האחרון להרשמה לסמינר בסופ"ש הקרוב! יש עוד מקומות! כמו כן, מחר בשעות הצהריים גל רצאבי, מארגנת הסמינר, תהיה במשרדי המפלגה בת"א. אפשר להתקשר לשם ולבקש אותה והיא תשמח לעזור
מידע לגבי ההסעות לסמינר יגיע בהמשך.

תגובה

יופי של כללים. מי ניסח אותם? אני רואה שהחלטת להשמיט כלל מסוים, פרט בבקשה מדוע באייסיקיו שלי. וכל הכבוד למי שהעלה את הכלל לא להכנס לכנרת, בייחוד לא בלילה. חבר'ה, הכנרת אוכלת את הרוחצים שבה, היא מסוכנת הרבה יותר מהים בגלל המדרגה והסחף, לא להתגרות במזל.

אגב...

ד"ש, נשיקות... מה שלומכם ילדודס?! אתם יודעים שניק חסיס התחתן?!?!!?!?!?!?!? חוצמזה אם מישהו רואה את אחי אז שיגיד לו להרים לי טלפון, לא ראיתי אותו שבועיים. באהבה, רועי

זה מחר זה מחר זה מחר.....

זה מחר זה מחר זה מחר!!!
ה-ס-מ-י-נ-ר!!!
טוב.. אני מודה שאני מתלהב במקצת... אבל רק רציתי לאחל לכולנו שיהיה לנו אחלה של סמינר, שנדע לכבד את המקום ובמיוחד את עצמנו.. הרבה דברים חשובים תלויים בסמינר הזה, ולכן אני בטוח שכולנו ניקח את זה בחשבון ונעבור אותו על הצד הטוב ביותר!! ממני, ליאור. אה! שכחתי להגיד לכם- אני החלטתי להיות מאוד מקורי, ולהתחיל לפרסם בבמה, אז הנה לכם הכתובת שלי, ואני מאוד אשמח אם תגיבו:

tt 4 ever

New member
סמיננננננרררררר

מחחחחחרררר יאפיייייייייי יהיה פאנן אני מקווה! לה לה לה אז מה חוץ מתא רחובות מי עוד בא מחר? חח אל תשכחו... אנחנו....ה-שולטים! לה לה לה

אז באמת קצת פרטים ערב הכינוס...

נרשמו להיום 77 איש. כולם יגיעו אחרי הצלחה להרחבת המקומות המוגבלים שהיו למכתחילה (מיטה חמישית בחדר של ארבעה בין השאר, ראו הוזהרתם
). תא נהריה קבלו את ההודעה על הסמינר מהאחראים רק היום לצערי, ולא נותר כל מקום
התאים מהם יגיעו האנשים: בקעת אונו, רחובות, נתניה, פתח-תקווה, אשדוד, ראש פינה, חיפה, ירושלים, כרמיאל, רמת-גן, תל-אביב, עפולה, אשקלון ומרכז השרון.
לנוער יצטרפו אילן וגל וכן 5 אנשי הדרכה נוספים מהתנועה.
שלושה אוטובוסים יסיעו את המשתתפים לסמינר ובחזרה: אוטבוס 1: ירושלים-רחובות-ת"א-נתניה-עין גב. אוטובוס 2: עפולה-עין גב. אוטובוס 3: חיפה-כרמיאל-עין גב.
באסיפת הנוער שתתכנס יעלו הצעות לשינוי תקנון הנוער וכן בחירות חדשות ל- 2 חברי מועצת "שינוי" מטעם הנוער.
ביום שישי יערך ערב קריוקי - אני, אילן וגל נשמור על קולנו
.
לסמינר זה 10 דברות שמאוד חשוב שכל אחד ואחד יפנים וישמור עליהן!
זהו! שיהיה סמינר מוצלח, מהנה ומעניין לכולנו! יאללה, לאוטובוסים...

כולי תקווה...

שנשמע אותך פוצח במחרוזת שירי ארץ- ישראל...
אה, ותודה לדנה אינטרנשיונל שהנעימה זמננו בשירתה:
(כן, היא צבעה לבלונד)

Alexco

New member
אני מקווה שבסמינר המיניות שלכם

תתייחסו לח"כ רשף חן שבטוח שמיניות היא משהו שצריך להיות עסק ריווחי וכלכלי.

למעלה