ה-ס-ב-ר-ה, מה איתה?

Continuum

New member
אולי..

ואולי הבעיה היא שאתה רק משדר בלי לקלוט. התיזות שלך מנומקות מאוד ויש לך הסבר לכל דבר שאתה אומר, אבל קשה לי להאמין שלא ירדת לסוף דעתי כי "אנחנו משדרים על גל שונה" (גם כי נדמה לי שאני דווקא כן ירדתי לסוף דעתך).

Continuum

New member
הבהרה

הכוונה היא שלדעתי אתה כן מסוגל להבין אותי (אני משתדל שלא לכתוב בכלל לאנשים שלא מסוגלים, בימינו) אבל לא בא עם ראש פתוח מספיק.

זהו, עשית לי ראש פתוח../images/Emo122.gif

בכל מקרה זה כבר לא רלוונטי, היתה לנו הזדמנות להכות ופיספסנו אותה. נכון לעכשיו נותר לנו רק לצפות להמשך לחימה במתכונת הנוכחית ולהמשך הפתעות של נאסראללה, אלא אם כן מישהו באמ"ן מבשל לנו משהו מפתיע, אבל אני לא רואה מה.

Continuum

New member
שמע

נסראללה, "האדם שעומד במילה שלו", עדיין לא הפציץ מעבר לחיפה כמו שהבטיח, ולמעשה ב-4 הימים האחרונים בכלל לא הגיע לחיפה. אז לא יודע, לאט לאט נגמרת האמינות הזאת שלו. ולגבי ההסברה לא דיברתי רק על המלחמה הזאת אלא באופן כללי.

מסכים על ההסברה

ההתייחסות שלי דיברה באופן עקרוני על הנחיות למאבק הנוכחי. אבל בקשר לאמינות של נאסראללה אני אחכה לסוף המלחמה כדי לבחון אותה. הבוקר נחתו כמה רקטות בחיפה ואתמול היתה זו רקטת הפאג'ר 5 הראשונה שנורתה, למזלנו אפשר לומר שככל שהנשק הוא יותר גדול וגרנדיוזי יש לצה"ל יותר אמצעים לפעול כנגדו, ככה קרה שהמשגר של הפאג'אר חוסל מיד אחרי שיגורו. גם הטיל שנורה על אח"י חץ היה אמור להיות מיורת לו היו פועלים לפי הנחות מודיעין נכונות וטילי הזילזל אם אכן ישוגרו לא בטוח כלל שיעברו את טילי הפטריות והחץ, זה למה כדאי לחכות לסוף העימות כדי לסכם אותו.

אתה כ"כ צודק

לגבי התקשורת בעולם.. זה כ"כ מרגיז אותי ומרתיח אותי! עשו המון כתבות על לבנון ועל ההרוגים ועל כל מה שקורה שם, אבל הם לא טרחו להראות שאצלנו מתים ילדים בני 18,19,20.. לא טורחים להראות שכואב לנו, העיקר להראות שאנחנו אשמים. וזה כ"כ מרתיח אותי עד כדי כך שבכיתי אתמול. באמת.

למעלה