ה-סיכום ה-שבועי!!!! at last!!!

ה-סיכום ה-שבועי!!!! at last!!!

טוב אז נתחיל בזה שאני מצטערת שלקח קצת זמן אבל אין מה לעשות...הייתה לי בעיה במחשב! נאור סוריייי!!!!!! (וגם לכל מי שהתלונן!) =( אוקיי אז השבוע שלנו התחיל אחרי הסיכום השבועי של נאור שבוע שעבר .... אני חייבת לציין שזה היה הסופ"ש הכי רגוע שלי בחודשיים האחרונים! סוף כל סוף לא היה מגן/בגרות או מה שזה לא יהיה ביום ראשון ופשוט אפשרתי לעצמי לא לעשות כלום באותם ימים! כמובן שביום שישי לפני שבוע הייתי במסיבה והבאתי את הדיסק של השוטים לשם...והוא עדיין נשאר אצל ידיד שלי! אני משתגעת!!! אני פשוט משתגעת!!! יותר נכון זה שני הדיסקים! =/ טוב, אז הכל התחיל בזה שרון דיווח לנו שהשוטים היו ברדיו (ורובנו לא ידע על זה...=( ) ברשת ג'. שם הם סיפרו כי הם עובדים כבר על הדיסק חדש ואנחנו לא נצטרך לעבור עוד 4 שנים בצפייה לדיסק! וגם סוף סוף נפתרה התעלומה- "איזה סינגל יוצא אחרי ידיעה?" ...הם אמרו שאגם הברברים יוצא השבוע...ואני אומרת- מישהו שם לב לקליפ ב-24?! O_O רן יידע אותנו כי הוא חזר מסמינר קיץ, (וגילי הצטרפה אליו ואמרה שגם היא בדיוק חזרה מסמינר) והוא שכח את הדיסק של השוטים בדיסקמן של ידידה שלו! =( בובי- אני איתך באותה סירה...גם אני שכחתי אותו אצל ידיד! אנחנו נשרוד...לא לדאוג! ואפילו הוא הביא לנו עוד ביקורת- http://e.walla.co.il/?w=/1000/542880 אני יודעת שזה כבר מעצבן הביקורות האלו אבל למי שיש כוח...כנסו בסבבה! שוב חזרנו לגילי שביקשה מאיתנו המלצות על ספרים. כל אחד המליץ על הספר שהוא אוהב, בינהם- "פלונטר" (בהמלצת הדר), "שיחות עם אלוהים" (בהמלצת נאור), "זכרונותיה של גיישה" "ממתקים ומעט בגדים" (בהמלצת שיר) , עדן כחנון מושבע (ולשעבר הנפש התאומה שלי) היה דווקא בקטע של "שר הטבעות" "הטאו של פו" , ניצן המליצה קצת על ספרי סמים למיניהם ובזאת סיימתי את הטופיק על הספרים כי זה כבר משעמם !!!!! לילך הלימון של הפורום הביאה לנו עוד ביקורת http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2704&id=544024

המשך 2....

ניצן שלנו התלהבה מהקשר שלה לפורום של סמים קלים ובעזרת חבריה משם החליטה לתרום לנו את השיר לפי חייל של מאה שערים של שייגעצ- "גידלתי ירוק,מזה מתוק,ויש עכשיו מה לעשן ניקיתי זרעים וגם גבעולים,עכשיו יותר קל לעשן, אני מכיר בע"פ את כל הסוגים,אני סטלן-מרגיש בעננים.. ויש מבחנה כזאת מגניבה,ויש לה צינור מזהב, ויש לי פה קסס כזו ירוקה,שתספיק לשנים ועכשיו- אני מכיר בע"פ את כל הסוגים,אני סטלן-מרגיש בעננים!! אז נכון שלא למדתי דבר ונכון שלא עבדתי מספיק,ונכון שחוץ מלהתמסטל לא עשיתי שום דבר בחיים, אבל הדלקתי לי ג'ויינט,ומינצ'סתי לי עוד וגידלתי לי 2בנות ירוקות, אני סטלן מקצועי! -אווויאויאויאוי-מקצועי... ולא ממזמן עברה בשכונה ניידת כחולה עם שוטרים הראו "צוו חיפוש" ו"צוו הבאה", למה הם שוב מנסים?! אני צחקתי להם ישר בפנים אני סטלן-תמיד בעננים! אז נכון שלא למדתי דבר ונכון שלא עבדתי מספיק,ונכון שחוץ מלהתמסטל לא עשיתי שום דבר בחיים, אבל הדלקתי לי ג'ויינט,ומינצ'סתי לי עוד וגידלתי לי 2בנות ירוקות, אני סטלן מקצועי! ובהמשך היא המשיכה לספר על זה שאנחנו נאמץ את לילך ונעשה לה ראסטות! ואני אומרת מה איתי?!?!? אני לא יכולה לעשות לי בכל הראש!!! אני לא מגיעה מאחורה...=/

המשך 3....

הדר - אני, המשכתי עם המסורת שלי לעדכן לגבי ניצנים- יום הסטונדט של באר שבע, והצהרתי סופית כי השוטים לא יופיעו שם! =( התאכזבנו...=/ לא לשכוח שהיום סטודנט מתקיים יומיים 1-2 ביולי! תהנו!! דוד של- שאין לאף אחד מושג מי הוא....הצהיר בזאת שיש לשוטים הופעה "מחתרתית" וזה רק "למעריצים מושבעים"!!!! ואני אומרת- כולנו פה מעריצים מושבעים! וכולנו פה מטורפים על השוטים!!! ככה ש.. לא להתחיל להתנשאות...=/ תותיק הודיע כי השוטים נמצאים בצ'ט של וכולנו הפסדנו את זה!!! =(Ynet לי המנהלת הדגולה שלנו אמרה שהיא מתגעגעת אלינו והיא מנסה בכל כוחה להכינס לכאן ולהתעדכן במה שקורה כאן... אנחנו מתגעגעים אליך לילוש!!! וגם נפתחה קומונה שלנו! אז כנסו בהמוניכם (חבל שאני לא יודעת איך להכינס ...=/) http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=370 אוקיי בינתיים זה מה שהספקתי אבל אני חייבת לעוף!! יש לי בגרות בתנך!!! ! אז מי שרוצה שימשיך אם לא אני ימשיך כבר... ולסיכום אני אומרת!! ששכחתי בכלל מהקטע הזה שנאור אמר שאני ושיר נופיע בכל סיכום שבועי!!! =/ אז שבוע הבא אנחנו מופיעות בכל קטע אפשרי!!! כי אנחנו מלכות! ואתם לא!! אז ערב מהנה לכולם! שבת שלום! אוהבת אתכם אחים שלי!!!!!!!!!

nawa

New member
קודם כל ברכות על הסיכום

שנית - מצאת לך אחלה סופ"ש לעשות את הסיכום, כי הסופ"ש הזה הייתי ממש ממש עמוס בעבודה, לימודים ועוד...ויש לי עכשיו בדיוק 45 דקות להתעדכן פה, ללכת להתקלח, לאכול משהו ושוב יוצאים מהבית... בכל מקרה שיהיה לכולם אחלה שבוע וכמו שאני אומר תמיד "תשמרו על עצמכם בדרכים !" אה דרך אגב...בדיוק עכשיו חזרתי מנסיעה בכביש החוף ובדרך כמעט דרסתי עז...סתם כי בא לי לשתף !

N E Z E K

New member
תישמרו על העיזים בכבישים! :)

אחלה של סיכום שבועי :) סחה על המאמץ... אבל אני אישית אהבתי יותר את הסיכומים של NAWA... אולי כי כבר התרגלתי אליהם... לאדעת... אבל באמת אחלה של סיכום! :)

ל י מ ו ן

New member
פששששש...

חח.פעם ראשונה שאני פעמים..

La Vicomtesse

New member
ברכותיי!!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif

באמת מאוד מרשים....(במבטא של דודה שנהנית מיפי הפריחה הארצישראלית ביער בן שמן). רק בעייה אחת- איפה אני בכל העניין??? סתם לא....האמת מתקבל מכאן הרושם שהיו מלא אירועים שפיספסנו...איכשהו... oh well! שבוע חדש ומעולה לכולם!

חחח אבל זה לא הכל! עוש לא סיימתי

כי יש לי היום בגרות והייתי חייבת להתכונן..!! אז בהצלחה לי ולכל נבחני התורה למינהם! =) מבטיחה המשך...ותודה לכם

למעלה