ה-סוף!

idan0610

New member
עונה

את האגריד אני מאוד אוהב, אבל אני מרגיש שזה מה שרולינג תעשה. ואמרתי שאו לופין או מודי, ואפשר לחשוב שדמבלדור לא הייתה דמות חזקה, שמתה. היתרון של מודי זה שהוא יכול לראות מי תוקף אותו מהגב...

yuvi217

New member
האמת? ,נכון.. אבל בכל זאת

מודי הוא דמות שלא קשורה לאף אחד. אם רולינג תהרוג אותו זה יהיה סתם מיותר כזה.... אני חושבת שהדמויות שימותו מהטובים יהיו יותר קשורות להארי... כמו סיריוס או דמבלדור. מה שקורה תמיד זה שרולינג מקרבת את הדמות אל הארי, לפני שהיא אמורה למות. לדוגמא- אם דמבלדור היה מת בשנה בחמישית, זה היה קשה והכל, אבל פחות. רולינג דאגה קודם כל לקרב אותו להארי בשעורים שלהם וכשהארי היה מאוד קשור לדמבלדור- הוא מת. אותו הדבר עם סיריוס בגלל זה נראה לי מוזר שמודי ימות. הוא לא מספיק חשוב להארי [מבחינה רגשית] לופין אולי... אבל אז מה יהיה עם טונקס?

dוDav

New member
אבל רולינג אמרה

שנכיר מישהו מהמסדר יותר טוב, זה יכול להיות מודי.

idan0610

New member
הארי יכיר אותו טוב יותר

עם כל שיעורי ההלטת הכרה שהצעתי שיעביר איתו, לדעתי הוא יכיר אותו כמו שצריך, ויתקרב אליו הרבה, מספיק כדי להרוג אותו.

dוDav

New member
מה שאתה רוצה להגיד בעצם,

שנכיר אותו מספיק טוב כדי |בדגש|להרוג אותו? חולני

idan0610

New member
זה לא מה שאני רוצה להגיד...

זה מה שקורה. בכל ספר שנהרגת דמות, מתחילים להכיר אותה ולהתקרב אליה טוב יותר מאשר בספרים האחרים, ובסוף הורגים אותה. הספר הרביעי הארי התקרב יחסית לדיגורי הרבה יותר ממה שהכיר אותו בשלישי, ובסוף דיגורי מת (וזה היה מוות "רך"). בספר הרביעי הארי התקרב לסיריוס הרבה יותר ממה שהיה קרוב אליו בספרים השלישי והרביעי, והיה איתו הרבה יותר זמן. גם הוא מת בסוף הספר. ובאחרון דמבלדור, שעד עכשיו הסתפקנו בפגישות קטנות ובנאום שהוא נושא להארי בסוף הספר, התחיל להפגש עם הארי ביחידות הרבה יותר, וכך הארי התקרב אליו. והנה גם הוא מת... מה שאני אומר שיקרה, זה שהארי יתחיל להפגש עם מודי למשך כל הספר ביחידות, וכך יתקרב אליו, ואז סופו המר יהיה מוות... זה לא בהכרח חייב להיות מודי, אבל ידוע שהארי יתקרב למישהו שהוא עוד לא היה קרוב אליו קודם, ולפי דעתי לטונקס וללופין הוא כבר קרוב. מה שאומר שאו קינגסלי שאקלבולט, או מודי, ומודי נשמע לי הרבה יותר נחמד (לא הזכרתי בכוונה את כל השאר כי לא נשמע הגיוני למשל שהארי יתחיל להתחבר עם דדאלוס דיגל)

SCRATCHER

New member
תזכירו לי בבקשה מזה במכתש גודריק

הזה? אני שוברת את הראש פה.

black robe

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo63.gif

אני נורא רעה אם אני אגיד את זה, אבל זה מה שנראלי שעומד לקרות. הארי ו-וולדמורט מתים בזמן שהארי מנסה להרוג את וולדמורט.
הארי מגלה שסנייפ בצד של הטובים לקראת הסוף. דראקו עובר לצד של הטובים ומת על ידי וולדמורט. טונקס ולופין מתחתנים. הרמיוני ורון מתחתנים. THE END.

black robe

New member
אני יודעת, באלי מה שנראה לי../images/Emo3.gif../images/Emo63.gif

ז"א, כל הסופים של ה"HAPPY END" נראים לי קיטשים מדי.

yuvi217

New member
זה חייב להיגמר קיטשי...

כדי שיהיה סיכוי להמשך! הארי חייב לחיות.

אני באמת לא מבינה,

למה בעיניכם מותו של הגיבור הראשי מונע סוף קיטשי? תאמינו לי שאפשר לקבל סוף נהדר גם כשהדמויות המשמעותיות חיות. מה, אתם לא סומכים על רולינג בעניין הזה?

הממ..

אני הייתי רוצה שכל עולם הקוסמים יכחד. משום מה זה נראה לי הסוף המושלם וזה מה שאני הכי ארצה לקרוא, למרות שאני אוהב את הספרים ואת עולם הקוסמים.

למעלה