ה-מ-פ-ג-ש

AeroDar

New member
ה-מ-פ-ג-ש

טוב כמו שהציעו פה יום שישי הבא....לי זה לא נוח...אני עובדת... בשבוע הבא הימים שנוחים שלי הם רביעי ושבת....חח סורי אין הרבה אופציות בגלל שאני עובדת ויש לי קונצרט וחזרות השבוע... שבוע אחרי זה נראה לי יהיה יותר טוב...כי אין לי קונצרט וחזרות אליו ( קונצרט אחד מספיק!) אז אני רק עובדת... ואני עובדת רק 3 פעמים בשבוע...טוב כל אחד יגיד מה נוח לו...

ארמ. יכול להיות שאני טסה ב25.

תהנה בלעדי

AeroDar

New member
אבל אם את לא באה,

גם דור לא בא... ודרך אגב 2 זה מוקדם מדי... יהונתן אתה מתנדב כל יום?

yoyoyud

New member
כן... חוץ מיום שישי (ומידי פעם)

אם 2 זה מוקדם מידי אז מקסימום אני אביא דיסקמן ואשן מעלית או משהו... אז רוצים ביום חמישי שבוע הבא אחה"צ? כדי שכולם יוכלו

AeroDar

New member
משמע סבבה!!

שניה אבל אתה מתנדב ביום הזה? כי אחר כך אני ירגיש רגשות אשמה על זה שמשעמם לך!

AeroDar

New member
לא יודעת!!!

אני כבר משתגעת!!!! חחחחחחחחח טוב תחליטו!! אבל אני צריכה שזה יהיה בצהריים...אחרי 4...העבודה שלי מסתיימת ב 3... ותלוי אם יוכלו לקחת אותי כי אם לא אני צריכה לחכות לאוטובוס של 4 ורבע ואז להחליף אוטבוס כי האוטבוס הזה לא נכנס לעיר שלי בקיצר צריך לחכות לו 10 דקות או משהו כזה ואז לחזור הביתה להתקלח כי אחרי העבודה אני מתעלפת ואני מסריחה (עדיף שלא תהיו לידי אחרי שאני מסיימת לעבוד)... ואז ללכת 10 דקות לתחנת אוטבוס לחכות לאוטובוס ואז לנסוע לרכבת בערך 20 דקות ואז לקחת רכבת לעזריאלי והופ! אני שם! אז לי יותר נוח ביום שאני לא עובדת...חחח יהיה לי יותר קל ואני אהיה יותר שפויה...

yoyoyud

New member
אמרתי שלא אכפת לי לחכות...

אני אלך לאט (אולי אקפוץ למרום או לחלילית), ואשמע דיסקמן. 4 זה בסדר...

AeroDar

New member
מה?! כולם להכנס!! סיכום!!

אני שמעתי מרום?? חלילית? איפה יש?? חחח אוקי לסיכום! הנושא - מפגש פורום לד זפלין היום - יום חמישי ה 29 לחודש השעה - 4 וחצי (חח אני חייבת את החצי שעה הזאת...) המקום - עזריאלי המקום המדיוק יותר - בכניסה לטאוור רקורדס, שמה ברחבה. התוכנית - לא לעשות כלום :) חח סתם בעיקר לדבר להכיר התוכנית האומנותית - אין .... טוב כבר נדון בזה בימים הקרובים האנשים שאמורים להגיע - לא ידוע. חחח אז יאללה מי בא??

אמממ..

אני עובד במגדל העגול בעזריאלי ככה שבעיקרון אין לי בעיה לבוא, אבל נראה לי שאני משתייך לזקנים והלא מוכרים של הפורום, ככה שלא יהיה נעים

AeroDar

New member
חחח!! מה אתה בסדר?!

טוב נראה לי שאתה הכי זקן פה אבל אף אחד פה לא מוכר! "אנחנו אוהבים אותך אורי" כמו הקבוצות של התמיכה... חחח ולמה שלא יהיה נעים?? מקסימום תלך! תבוא תיראה אותו 2 שניות... אפילו אני יבוא!! חחח ואתה לא יודע איך אני מתביישת!! וואי כמה חחח אני כותבת....אני מצחיקה את עצמי...וכרגע אני מאוד מפחידה את עצמי כי אני כותבת לעצמי...חחח ספוווקיי!!

AeroDar

New member
אבל

אל תבקש עדיין... כי אנחנו לא יודעים איזה שעה זה יהיה...עם אני יעבוד ביום הזה זה יהיה בסביבות 4 וחצי ככה ואם לא אז בסביבות 2 או משהו כזה...ביום שלישי או רביעי אני אדע...שסוע מראש, זה מספיק...

למעלה