ה-מ-א-ח-ז-י-ם

בת-עמי

New member
ה-מ-א-ח-ז-י-ם

אני מאמינה שהרבה מכם בעד פינוי מאחזים אז אני רוצה להסביר לכם כמה דברים רוב המאחזים הוקמו במקומות שהיה בהם רצח במקום שהם ניסו לגדוע את החיים אנחנו נמשיך אותם וגם כי פשוט אנשים לא רוצים להיות הבאים בתור כל הזמן כולם אומרים שזה נטל על צה``ל אנחנו פשוט רוצים שצה``ל ישהה במקום ויהיה בטחון אני חושבת שחלק מהמאחזים יסכמו להתפנות אם תהיה הבטחה להקמת מאחזים צבאים ויש במאחזים גם את העניין של יישוב הארץ שבתקופה הקשה הזאת שעמ``י אנחנו ניישב את הארץ וכן יש בזה גם את העניין של כוח ההרתעה שלנו (המתנחלים)זה אולי נמע טרוף אבל כשאנחנו חזקים ולא מפחדים מכלום הם חלשים המאחזים כרגע מהווים בטחון לאוכלוסית יש``ע אולי אינכם מבינים את זה אבל המאחזים הם ניצחון אחד קטן שלנו עצם הכניעה היא הנפילה והרבה אנשים נכנעים לטרור ולא יוצאים מהבית המטרה שלהם היא להכניע אותנו אבל אנחנו לא ניתם להם אנחנו נמשיך המאחזים ובצירים ונעשה את המעט שביכולתנו כדי שהרצח היומימוי יפסק אז לפני שאתם מצדדים שפינוי מאחזים תחשבו על כל הרעיון שמאחורה תחשבו על התרומה ואולי זה יהיה לכם קשה אבל כם תחשבו שיש שם אנשים מעם ישראל שמבקשים דבר הכי פשוט שבעולם ``להיות עם חופשי בארצנו``

eliasys

New member
כל הכבוד לכם

תמשיכו ככה רק בצורה כזו תוכלו לנצח את הפלסטינים אני גאה בכם אבל רגע... על איזה עם חופשי את מדברת, על עם הכלוא בתוך מובלעות? אני גאה בכם את מדברת על אנשים שמשתלטים על אדמתם של איכרים? אני גאה בכם תמשיכו ככה תראו להם מאיפה משתין הדג אתם הכי חזקים אתם העם הכי חכם (במיוחד את וחברייך) תמשיכו ככה אוי אתם עם סגולה אתם העם הנבחר של ה` אתם חזרתם אליו בתשובה ולא בשאלה כשאר העמים (פרשת נעשה ונשמע) אלוהים אוהב אותכם הכי הרבה. אתם חכמים תמשיכו ככה אבל את יודעת מה הצרה הגדולה? שיש עוד עמים בעולם שחושבים כמוכם. אוף איזה דיבילים הם... הרי אין כמו בת-עמי וחבריה. על מה העמים האלה מדברים? תמשיכו ככה אני נשבע לך, שלפעמים אני מתפוצץ מצורת מחשבתם של עמים אחרים!! מה הם חושבים להם? הם אפילו לא מגעים לקרסול של בת-עמי וחבריה. אתם חזקים וטובים תמשיכו ככה ישראל היא מעצמת היי טק, אז אין לכם מה לדאוג תמיד יהיה מקור מימון לפעולות שלכם. תמשיכו ככה אמריקה גם עומדת מאחוריכם, גם אם היא לא אומרת זאת. מיליארדים זה לא דבר שהולך ברגל. אז אל תדאגו. תמשיכו ככה. אל תדברי על פחד, אין לכם ממה לפחד. תמשיכו ככה

all

New member
במשך זמן מה חשבתי

שהיותנו - ``עם סגולה`` הוא עניין יהודי פרטי. עד שיום אחד יצא לי לעבוד עם טכנאי יפני. איש חביב ביותר, משכיל, דובר אנגלית מצויינת. בקיצור, לאחר שסיימנו הלכנו למסעדה, שתינו מעט (בשבילי לפחות זה היה ממש מעט). ואז זה קרה! האמריקאים הם ................. הגרמנים הם ............. הרוסים הם .............(אם כי הרוסיות בהחלט שוות) הטורקים הם ............ אחר כך שאלתי אותו, נו ומה עם היפנים. האיש בתחילה לא האמין שאינני יודע ואחר כך פתח בסיפור הנפלא. ובכן ידידי, הוא אמר לי, אני לא רוצה לפגוע בך, אתם היהודים די בסדר, אבל היפנים הם ``בני השמש העולה``. אנחנו להבדיל מכל העמים האחרים ניבראנו מרסיס שמש זורחת שנפל על הקרקע. אנחנו להבדיל משאר העמים אהובים על האלים גם כשאנחנו חוטאים, כי בעורקינו זורם הדם שלהם, הקיצור אנחנו והאלים קרובי משפחה.

פחחח.. איזו גאוות יחידה...

מתי כבר יבינו אנשי הקו-קלוקס-קלאן למיניהם שההבדל בין עמים מסתכם אך ורק בהבדלי תרבות ומראה חיצוני?? לפחות אפשר להיות אופטימיים: היפנים לא נלחמים באף אחד.. אולי יום אחד זה יקרה גם לנו..

למעלה