ה-מפגש!!!

patishon

New member
ה-מפגש!!!

קודם כל תודה בעומק לב לפטישון וקפצתי לביקור המקסימים שאירגנו ערב מדהים שכזה. כל היום אני מחכה לכתוב על המפגש, רק שהיתה לי בעיה אחת ... המחשב התקלקל (אתם מצליחים לדמיין את מרי-לו בלי מחשב??? בעלי רץ מבית לבית של השכנים לארגן מחשב חדש, רק הוא, המסכן, סבל מזה יותר ממני). ;-) אז ככה... זה המפגש השלישי שאני משתתפת בו, וללא ספק המפגש הגדול מכולם (תרתי משמע), היה שם הכל: אנשים מקסימים, ריקודים, קריוקי, אוכל, ואפילו ... חשפן. אין לכם מושג איזה כישרונות מבוזבזים חבויים כאן: דידי(בת) זמרת השנה (מעריצים נפלו שבוזים לרגליה). בדואט מדהים פצחו צמד הזמרות חגית22 וספיידרוומן. פטישון שחזר לרגע לגיל 16 ושר בקול מדהים ``16 מלאו לנער``. קפצתי לביקור יכול לשמש תחליף לשלמה ארצי שזה ייצא לגימלאות. ורקדן..... וואהוו רקדן אמיתי {יפעתו`ש - נראה לי אתם צריכים להחליף ביניכם את השמות כך שמהיום יקראו לך רקדנית}. והחשפן שחשף תפח וגילה תפחיים נתן הופעה מדהימה של ג`ון טרוולטה (חבל``ז איזה חוטיני מוכסף). בקיצור חברים היה מ ד ה י ם, ונהנתי מכל רגע. וגם אני כמו י פ ע ת ורקדן..... אומרת: חבל שלא כל חברינו לצ`אט הגיעו, אבל חברים יקירים שלי וירטואליים או לא אתם תמיד החברים שלנו, ונכון כל אחד וסיבותיו שלו מדוע לא להגיע למפגשים, ושוב ציטוט מדברי ה-זוג: ``רצונו של אדם כבודו``. אוהבת אתכם ומחכה בכיליון עיניים למפגש הבא מרי-לו

patishon

New member
הבהרה!

את מה שכתוב בהודעה למעלה אני כתבתי כי המקלדת שבקה חיים ב- 2 בלילה. יש לי הרגשה שהבית מתפרק אצלה.

דידי(בת

New member
ותודה לארבל יחצנ``נו....

שלום לכולם... קודם כל.. מרי לו התעלקתי על ההודעה שלך כי היא קשורה לנושא ו...כי טכנית משהו במחשב שלי לא בסדר ואינני יכולה משום מה לכתוב הודעה חדשה אלא רק להגיב על אחרת.. אז ככה... ניסיתי להבין על מה כל הקשקשת.... לגיטימי ביותר שאנשים יגיבו על מפגש שהתרחש וזהו! אבל... ארבל לתומו (או לא...), כתב את רשמיו ודעתו האישית על המפגש וזו זכותו.., ובכך יחצ``ן את המפגש..מה שבהחלט היה מיותר מבחינה זו מכיוון שהמפגש היה פ-י-צ-ו-ץ-!!! היו אחלה חבר`ה עם ראש טוב והיה נחמד ונעים להכיר את אותם אנשים איתם אנו מדברים חודשים.. בכללי בפרטי ואפילו בטלפון, וכמובן את אלו שכבר פגשנו עוד לפני. ובכן ארבל יקר...רצוי להבא לשקול מילים לפני שאתה שולח אותם לפומבי.. אני באופן אישי לא נעלבתי ואני יודעת שיש שכן! ואני מבינה אותם.. אתה יודע מה?... באיזה שהוא מקום כן נעלבתי בשביל חבריי שלא הגיעו למפגש.. אז ארבל... אמנם שפתך עשירה ויפה.... אבל בכל זאת... אתה יודע... בכל מקרה ארבל.. ללא כל קשר שמחתי להכירך. ושוב תודות למארגנים פטישון וקפצתי על ערב מדליק!!! היו שלום, ביי

רקדן

New member
לדידי!!!

אהבתי את מה שכתבת ומסכים לכל מילה שלך. רקדן.....

למעלה