ה-ם מ-פ-ח-ד-י-ם

berlinale

New member
ה-ם מ-פ-ח-ד-י-ם

במסגרת פינתנו "משהו מעניין": שמתי לב שיש קמפיין חדש שמנסה למכור לנו מותגים. הכוונה לא למותג מסויים, אלא את הרעיון שהרבה יותר כדאי לנו לקנות מותגים, מאשר את ה No Names של לידל ואלדי. לקמפיין יש לדעתי רק משמעות אחת - חלק ניכר מן האנשים הבינו שהפרסום של המותגים הוא חרטא ורוצים את מה שזול ואיכותי בערך באותה מידה.

mightybaron

New member
פרטים בבקשה

על איזו מודעה מדובר? הנושא מאד מעניין - אשמח אם תרחיבי בעניין

berlinale

New member
פרטים

איפה ראיתי את זה? - הבנתי שאתה גר בקרויצברג או Neukoelln, אז יש אזור במייבאך-אופר שיש בו הרבה פרסומות ענק - אחרי Pannierstr. בכל מקרה, זה פרסומות שבהם רואים מוצרים שונים - בינתיים ראיתי Dove, Ariel, Prill, Rowena - וכתוב משהו כמו "רק מותגים נכנסים לשקית שלי", עם מסר שאם לא, אז זה לא איכותי.

Jemand

New member
איפה?

איפה נתקלת בזה? ספר לי עוד... זה אכן מעניין.. אם לא הייתי שונא מושבע של כל תרבות הצריכה, אנטי גלובליזיסט בדימוס וסתם חובב בעיות, הייתי אומר לך שזה אפילו מרשים, שפירסומת יכולה "להפשיט" את עצמה כל כך ולהגיע לרמה כזאת שבה מטרת הפירסומת היא שתקנה משהו שיש עליו מותג, ולא לפרסם משהו ספציפי.

mightybaron

New member
האמת המסתתרת בבר-קוד

קראתי ב - test: שלכל יצרן בר-קוד עם מספר ייחודי הם מצאו את אותו מוצר milchreis בלידל ובקייזרס בהפרש מחירים של 1:3 חומר למחשבה

mightybaron

New member
revenge of the israeli keyboard

my friend, an israeli, gave his german girlfriend an old computer of his, including a keyboard. the first time i saw her use it, i thought: AHA the sweet revenge hehehe it was so funny and rewarding.

berlinale

New member
וגם גלידה

לא זכור לי איפה שמעתי, אבל הגלידה של אלדי או של לידל מיוצרת על ידי אחת הטובות והמובחרות בגרמניה, רק עם עטיפה אחרת. ואכן, לשתי הרשתות יש לדעתי גלידה לא רעה בכלל.

een ogenblik

New member
מה, Derby זה לא מותג?

ו-Delhaiz זה לא מותג יוקרתי יותר? הם מוצרים זולים של הרשת המקומית בלבד? אז למה הפסיקו למכור חרדל דרבי, ועברו רק לחרדל דלהייז, תוך הכפלת המחיר (מעשרה סנט לעשרים)? יוחזר החרדל של דרבי לאלתר! מותגים? תזכיר לי, מה זה?

lilach de

New member
../images/Emo13.gif מזכיר לי את הכתבה שהיתה

בדר שפיגל לפני כשנה (או אולי במגזין אחר, כבר לא זוכרת, אבל זה בטוח לא היה בפוקוס...) היה בה צילום של איזה בחור צעיר, איזה אמן או ספורטאי, בעירום, שאת גופו מעטרים הלוגואים של חברות הענק שמממנות ספורטאים ואמנים: t-online, telekom, בנקים למינהם וכו'. תמונה גדולה!

למעלה