ה לשעבר שלי

מי רב8

New member
ה לשעבר שלי

נודע לי מימנו שזו שנמצאת איתו גנבה לו זרע עכשיו הוא בוכה מתייסר ולא רוצה אותה נשאר איתה כי יש הריון, מתנחם אצלי מה עושים במצב כזה

לא חושב שזה כזה ביג דיל

מה שעושים בדרך כלל זה משלמים מזונות והכל מסתדר. לא צריך להתחיל עכשיו לאהוב אותה או משהו.

מתנחם???? אצלך ???

איך בדיוק את "מנחמת" אותו ? היזהרי כי הקודמת שניחמה ... ניקלטה... כשאת אומרת "גנבה" למה את מתכוונת ? היא המתינה לו כשעשה אהבה עם יד ימין ורצה לאסוף את הכל ? האקס שלך ניקנק מישהיא ושניהם לא שמרו טוב

לא הבנתי מה את רוצה שנענה לך...

את רואה גבר שלא אחראי על מעשיו, מזיין ומתחמק ואני מחזירה אליך שאלות מה את מחפשת איתו? למה את צריכה להכנס למיטה חולה הבחור בוכה ומתייסר בא לך להיות הפסיכולוגית? המנחמת? הממלא את החוסר שלו? לחוות עוד ניצול שלו? תזרקי אותו לקיבינימט את רוצה עזרה? הנה קיבלת ואל תגידי שלא אמרתי לך...תברחי לפני שתפגעי

רות 2

New member
מה זה מתנחם??

אם נישארה בינכם מערכת יחסים של חברות טובה ..ואת אוזן קשבת אז מדוע זה צריך להפליא שהוא בא אלייך אם להתנחם זה לבוא אליך לפורקן מיני כי יותר קל עם מישהי מוכרת שלא צריך לצאת לבילוי הריח המוכר המיטה המוכרת אז... כל עוד את משתפת פעולה מרצונך אז ... מה בעצם השאלה ?.. אם המצב הוא כזה שהוא "קופץ" מתי בא לו מבלי להתחשב ואו מזיין ת'שכל מבלי להתעניין אם זה מעניין אותך או לא אז .... לשנות את המצב הוא לדבר על זה לאמר לו שאת רוצה להמשיך הלאה ואינך רוצה להיות מעורבת בחייו הפרטיים.. אבל אם יש היזון חוזר בכל הנוגע ליחסים טובים אוזן קשבת אז עשי רק זאת הקשיבי והיי שם לצידו.

למעלה