ה"לא נעים"!!!
כמה פעמים נתקלתם בחיים שלכם במצב שבו "לא נעים" לכם לעשות משהו שאתם רוצים , ובסוף לא עושים אותו , או עושים דברים שאתם לא רוצים לעשות , רק בגלל שזה "לא נעים"??? בתור אדם שפעם היה נכנע ללא נעים , פיתחתי לי מין תגובת "אנטי לא נעים"... סליחה מראש על המילים , אבל ברצוני לחשוף אותכם לתיאוריית ה"כוס אמק" שלי!
בכל פעם שנתקלתי במצב של לא נעים , אמרתי לעצמי בלב - כוס אמק! מה זה בעצם עשה? מצד אחד - לא נעים... מצד שני - כוס אמק! לא אכפת לי , לא שם זין וכו... ועכשיו - כיוון ששני הצדדים הם קיצוניות הם מבטלים אחד את השני , ואני עושה את מה שאני באמת מרגיש שאני צריך לעשות! ולכן שאמרתי לעצמי כוס אמק , אפשר גם לדבר על מה גרם לי להרגיש לא נעים וגם לפתור את זה. הרבה פעמים אנחנו נתקעים עם הלא נעים כי זה גם לא נעים לדבר על הלא נעים... וברגע שמוציאים הכל לאור - הכל כבר ברור ומובן והלא נעים נעלם... מה גם , שלא נעים בנוי על הנחת הנחות - שמשהו שאני אעשה/לא אעשה יפריע לאדם אחר... כמובן זה לא אומר שאני אומר כוס אמק על הכל , זה רק נועד לבטל את ההשפעה של הלא נעים , על מנת לראות את הדברים כפי שהם באמת.
כמה פעמים נתקלתם בחיים שלכם במצב שבו "לא נעים" לכם לעשות משהו שאתם רוצים , ובסוף לא עושים אותו , או עושים דברים שאתם לא רוצים לעשות , רק בגלל שזה "לא נעים"??? בתור אדם שפעם היה נכנע ללא נעים , פיתחתי לי מין תגובת "אנטי לא נעים"... סליחה מראש על המילים , אבל ברצוני לחשוף אותכם לתיאוריית ה"כוס אמק" שלי!