ה"י

spongbob

New member
../images/Emo110.gifשתגמרו עם הירידות עליי...

תזכרו שהמפתח אצלי

deisy

New member
../images/Emo2.gif רואים שהיית עסוקה ../images/Emo6.gif

אני לא החלטתי
הלשנתי רק על איציק שהציע לי לקרוא לבואש : iris<3 ואגב, זה לא בדיוק "על שמך" זה כאילו אני אוהבת אותך תמיד
אח"כ גם ביקשתי ממך רעיונות לשם בשביל הואשית החמודה שלי, אבל היית עסוקה בלא למות שלא קיבלתי יחס
רעיונות לשם לבואשית שלי? מישהוא? (כי איריס לא מתיחסת אלי
)

icy woman

New member
אאארררררררררררררררררר

כתבתי לך שאין בעיה שתקראי לה איריס לא, דווקא מוצא חן בעיני שתקראי לה כך נראה, אולי אפילו אתעקש על כך

deisy

New member
lol

איציק כבר ירד עלי זה בסדר
אני אקרא לה כך רק בתנאי שאת לא מתנהג כמו בואשית! (מספיק יש לי כלבונת פלצנית
)

yarden41

New member
רמה 49.

איזה כיף, עומד מעט LMPQ וOPQ =]] עליתי מ-47 לרמה 49 בשניות P:

Guid

New member
תגיד,

יש לי אותך בבאדי ליסט? כי לאחרונה הוסיפו אותי 3 אנשים לליסט שלהם ואני לא מכיר אותם (גם לא יוצא לי להכיר- הם לא מתחברים...). יש מצב שאתה אחד מהם? D:

yarden41

New member
אולי

אני הוספתי אותך, קוראים לי iBruk13. אבל אחותי מחקה בטעות כי לא ידעה מי אתה, אז אני אוסיף אותך שוב? שנינו בווינדיה ומשעמם לבד בלודי >.>" מה הכינוי שלך? ;D

Guid

New member
אה, אז זה אתה!!

כן, יש לי אותך בבאדיליסט. קוראים לדמות שלי ArcherGUiD. אתה מוזמן להוסיף!

D amaged R oses

New member
כן אני יודעת

כששלחתי , שלחתי בדואר רשום! זה מאוד שווה ומשתלם מכל בחינה אפשרית רק 17 שקל יצא לי, היא שמה לי בולים בשווי 17 שקל על המעטפה, זה כולל את הרשום, שיש לי מעקב.. וחוצמזה שניתן לעקוב אחריהם גם יש ביטוח על זה אבל בעקרון אני חיפשתי וחיפשתי באתר של ארה"ב והם אף פעם לא זיהו את זה[חיפשתי אשכרה 3 פעמים ביום, גם בשל ישראל], מתישהו נכנסתי לקאשופ והכסף כבר היה שם ואז בדקתי באתר והיה רשום שזה הגיע..
מבחינת התעדכנות כנראה שזה היה בארה"ב - הגיע לכתובת זה היה כלכך מהיר שהכסף התעדכן ומייד גם האתר

D amaged R oses

New member
וכמובן..

תודה לגלית המקסימה והמדהימה!
שעזרה לי אתמול לסיים את הקווסט [חלק מהקווסט] לפאפ!
וצירפה אותי לגילד שלה
ולא הרבה אחרי הצטרפתי למישהו מהגילד לדאבל דרופ בלודימייז, וליז והילדים שלה הצטרפו
רק חבל שהיה כלכך מאוחר, הייתי מאוד עייפה והלכתי אחרי חצי שעה - 40 דק' בערך יש לי כבר 62% ואני מחכה עכשיו לחתונה שתתחיל והיא תחזיר אותי להנסיס ואז אני יעשה APQ כי יש לי כרטיס ששמרתי

D amaged R oses

New member
....

חלק מהקווסט, נשאר לי עוד המדליון הזה
* לא הרבה אחרי שהצטרפתי, למישהו מהגילד... * אני מחכה עכשיו לחתונה שתתחיל. היא תחזיר אותי...* רק התעוררתי

D amaged R oses

New member
קניתי את זה.. ../images/Emo3.gif

[מיני קארגו, באלרוג והחייתי את היטי. קניתי מסו ואייטמ פאוץ' וגם עזרים לזה] קניתי 2 SP RESET וטבעת לי ולבעלי ונשאר לי עוד קצת :) אני מחכה שייגמר החודש ולהתחיל את הדמויות החדשות

D amaged R oses

New member
התמונה גאד דמט T-T

שימו לב למ' הזאת שנמצאת בקווסט!!!! איזה לול O: מעניין T_T

למעלה