ה"י

icy woman

New member
ה"י

אתמול היה לי יום מוצלח! קודם כל, סופסוף קיבלתי את הNX אחרי שבועות של מכתבים עם paybycash כשהם טוענים שלא מוצאים את המכתב שלי (אגב, אתם יודעים שאם שולחים דןאר רשום, או מהיר, יש אפשרות לעקוב אחריו עד היעד, דרך אתר הדואר של ארה"ב. מצ"ב הלינק לאתר) אחרי זה, מכיוון שהייתי על 0.00% החלטתי לחפש את מוירה (בליפרי) לבדי. הצלחתי לעבור את הגולמים, הרגתי בלי בעיות את הskele- אקספי טוב נותנים השלדים האלה- 4500!! סיימתי את רוב הקווסטים הפתוחים שהיו לי בליפרי, ודיי מהר הגעתי ל 9%. הייתי כ"כ עסוקה בלא למות, שלא עקבתי אחרי שיחות הבאדי שלי, חוץ מזה שאחותי שכ"כ אוהבת אותי, החליטה לקרוא לבואש שלה על שמי.... אין בעיה! נראה אותך גליתוש בפעם הבאה שנשב יחד ואני אתנהג כמו בואש מצוי....

icy woman

New member
וכרגיל, שכחתי-

קניתי מפתח בקאש ל silver box שהחלו נופלים.. וקיבלתי cape ורוד (adventure cape) שה ATT שלו =3 וערכו משהו כמו 60 מיל!!!!

icy woman

New member
אני מניחה

שזה נופל מכל המפלצות. כרגע אני יודעת לבטח על dark wyvern ו wolf spider ולסיווני יש 40 ארגזים כאלה!!! היא לא ידעה מה זה עד שאמרתי לה..... גלית- תבקשי מסיוון שתיתן לך גם כמה תיבות

Hasselblad

New member
אני מוכנה להביא לך גם 40

ואווו הם נופלות בלי סוף מהעכבישים....

deisy

New member
רק מה הוא יעשה איתם? ../images/Emo6.gif

40*1500 = 60,000 NX
תביאי כמה, אני אנסה את מזלי

Don Nirtin

New member
Rק 60 NX?../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

נפתח היום או מחר חברים מזוייפים. נראה.

icy woman

New member
נירררררררר!!

רק עכשיו קלטתי= אתה ער עכשיו. ועכשיו זה בוקר!!! כל הכבוד!!!

לבנדר א

New member
../images/Emo54.gifיותר נורמלי ממני

6:00 בבוקר עד 12:45, ועוד שעתיים נשארת במיטה עם שוליית הרוצח...

deisy

New member
40? ../images/Emo2.gif

וואוו! למה אני צריכה? ממילא אח"כ הכל יחזור אליה כדי למכור
אז שתפתח אותם לבד
אני צריכה למצוא לבד
רק שבזמן האחרון משום מה לא נופלים לי דרופים בכלל

icy woman

New member
נראה לי

שאצל המפלצות ברמות הגבוהות, ספאון הדרופי נמוך יותר. הרגתי איזה 1000 cornian ולא נפל לי אפילו דרופ אחד משמעותי

למעלה