ה"י 9/8

Robinho1

New member
שאלה

כדאי לי לשמור את השיקויים שמביאים 50% Mp ו-Hp
כי אני יכול למכור כל אחד ב-5k אבל אני חושב שכשאני אהיה רמה גבוהה אזדקק להם. אז כדאי לשמור או לא

One Minute

New member
רמה 43 ו41%...../images/Emo205.gif

העיפו אותי מהגילדה בגלל ש"זרקתי" מישהו ו"התחצפתי" למאסטר נו טוב=.= סתם חסר חיים בן 32

miss_t

New member
פגשתי קינג סליים

עם לוחמת הHP. ועשיתי גם גילד PQ אבל מסתבר שאני לא יעילה ביותר בגלל שאני חלשלושית... אבל היה נחמד

היכן פגשת אותו?

חיפשתי אותו שעתיים בכל מיני מקומות ולא מצאתי.. ופגשתי עם הבנדיט 12 פעמים את אלישור:p

miss_t

New member
בדרך לGPQ

מפה שנייה אחרי שיש את העצים ואז את אלו עם המסכות החומות...

miss_t

New member
guild party quest

אם יש לך guild את יכולה לעשות GPQ כמובן שבשביל לעבור את השלב האחרון בשלום רצוי צ'יף בנדיט ברמה 90+ עם מסו אקספלאו. כל השלבים האחרים סתם שלבי הגיון כאלו... זה נמצא בperion יש שם כמה מפות ימינה ואז לעלות למעלה עד שמגיעים למפה שנקראת camp שם אפשר לעשות GPQ. חוץ מהבונוס ונקודות לגילד אין ממש בשביל מה לעשות GPQ במיוחד כשאין CB...

One Minute

New member
זה פיקיו חסר תועלת|חפירהלפניך|../images/Emo205.gif

ניסיתי לעשות אחד קטנטן עם ליאת, וגיליתי שזה נורא קשה ואפילו קצת מעיק לפעמים. הולכים שם לאיבוד, ואם בטעות עושים טעות זה יכול לדפוק את הקבוצה, ולא מקבלים מזה אקספי, אפילו שבסוף מקבלים חפצים טובים כל הזמן שלוקח לעשות את הפיקיו אפשר לעלות הרבה. אני לא ממליץ לעשות את זה ברמה נמוכה, כי בדרך כלל את זאת שמקריבים אם לא עברת את רמה 35, כי עדיין קל לעלות. |: בכלל קוסמים מתים בבוס. (תודה לליאת על המידע שהצליחה קצת להלחיץ אותי XD)

blink282

New member
רמה 45 סוףסוף

מתתי אבל באחוז 99 איזה באסה זה הייתי עם פריסט שהלך להרוג בדונגון ואז החזרתי תאחוזים עליתי רמה ותגידו מה כרטסי גצפון עושים?

Painted Boy

New member
רמה 28 ../images/Emo126.gif

היום בבוקר, כל צ'אנל שעברתי פגשתי את הSlime בוס, וכולם ביחד, עם העוגות, העלו לי את המסוס מ-200,000 ל-500,000.
אה, ורמה 28.

עוד טיפה ורמה 31../images/Emo9.gif

ואז אלך לאורביס סוף סוף
למישהו יש מושג בכמה מוכרים SCROLL FOR BWO ATT 60%

אורן546

New member
וואי וואי וואיייי איזה מעניין היה!!!!

הרגתי את הזאבים המפחידים האלה כי מצ'עמם לי!!!!! אני כבר ארבע וחצי רמות בred drake ודי נמאס לי, אז הלכתי "לחקור" את העולם של מייפל, הייתי במקומות שאף לא הייתי ולא חשבתי שאני אוכל ללכת.

אורן546

New member
עוד תמונה

בדרכי לזאקום (כנראה הוא היה בשירותים כי הדלתות היו סגורות)

למעלה