ה"י - 9.4

Elizab3th

New member
ה"י - 9.4 ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

למה אני היחידה שפותחת את השרשור בזמן האחרון?
עליתי לרמה 80, 7%. עוד 40 רמות לבישופ -_- נשמע כמו נצח. ולא ניר, לא התאבדתי
ממש לא כיף כבר להתאבד עם הוודוס, התאבדות אחת בכל מקום. יש לי קווסט חדש ב-NLC, לא התעמקתי בו עדיין.

Don Nirtin

New member
תתאבדי כבר!../images/Emo87.gif

לא חייבים עם הוודוס!!! וזה הקווסט עם העכבישים של NLC. תבקשי מג'רי שיקח אותך לשם. זה מקום פאקינג מפחיד:|.

הטיZרית

New member
קווסט לרמה 80... NLC

להרוג 100 ספיידרים... את מקבלת יהלום ירוק שנותן משהו ל DEF לכמה דקות... קווסט שחוזר על עצמו פעם ביום או יותר... אולי תאמני גם את הרנג'רית שלי??

sapir aloud555

New member
what.

איך את עולה רמות כ"כ מהר? זה מטורף. אני עוד זוכרת ששאלת על עבודה שניה. |נופלת|

MR Lordi

New member
60%...

חזרתי לMoodoo!!!
הJr Master אמרה לי שהיא מכירה מישהי שעשו לה KS והיא מגילד שהוא חבר של Moodoo. היא אמרה לי שמי שעשה לזאתי KS השם שלו מתחיל בB והוא רמה 70 ומשהו, הוא הרמיט עם סאונה. זה היה השחקן שלי. אבל לא אני
זה היה השותף שלי. כמעט העיפו אותי מהגילד בגלל זה כי Moodoo רוצים שלא יהיו להם KSers. דיברתי עם השותף שלי והוא הבטיח לי שהוא יהיה לג'יט

deisy

New member
איזו יפה את!

(ככה אני אראה בעתיד אה?
) 40 רמות בשבילך? קטן עליך
!

ווינגז

New member
מה שעצוב זה שעליה זה באמת קטן ../images/Emo47.gif

בקצב שהיא עולה רמות אני לא אתפלא אם זה יהיה ממש בקרוב.

deisy

New member
אגב, ליז

עכשיו את יכולה לעשות לנו מאמר על פריסטים לא?
ליאת כנראה קצת חסרה בזמן בשביל זה... מה את אומרת?

Elizab3th

New member
ראשית, המון המון תודה על המחמאות ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

מכל פריסט ובישופ במשחק אני שומעת על סקילים אחרים, היום דיברתי עם בישופ ופריסט ושניהם אמרו לי דברים אחרים, פריסטים שדיברתי בימים אחרים אמרו גם דברים שונים, כל אחד בונה בילד אחר, עכשיו היתה לי שיחה עם פריסט ברמה 111 ונראה שאנחנו די דומות בצורת המשחק שלנו, לרוב משחקות לבד ומדי פעם בפארטי, לכן היא התמקדה בER שזה כביכול ההמשך של אינוויזיבל מעבודה שניה, את הרבה יותר חזקה כשאת לבד עם הסקיל הזה, היא גם חיזקה את הSR, נראה לי שאלך לפי הבילד שלה, כשאקבל תמונה מלאה ממנה לגבי הסקילים, אשמח להעלות אותם לכאן

למעלה