ה"י 9.3

מזל טוב מיקי

עד שאני אגיע לדרגה 200 נראה לי את תגיעי ל 170..... עכשיו שמתי לב בתמונה שרגע לא השגחתי והקינו שלי בלע משהו ממש חד.....

GינGית

New member
אני לא רואה שהוא בלע משהו ../images/Emo4.gif

אבל עכשיו שאני מסתכל האם יכול להיותץ שעברת GULID?

כן זה בכוונה

בגלל שאחרי הפטץ' היום הגילדה מקבלת סקילים ונקודות בונוס על צרוף אנשים חדשים..... כולנו עברנו לגילדה של מיולים וכולנו נצטרף חזרה לגילדה המקורית אחרי הפטץ'....

Hasselblad

New member
אז למה לא אמרת לנו את זה לפני הפאצ'

יש לנו 94 אנשים בגילד... נשארו רק 6 מקומות לאנשים חדשים! סמדר את חייבת לעדכן אותנו בדברים כאלה גם אנחנו רוצים להרוויח

האמת? כי חשבתי שאתם גילדה

של ה 6 אנשים שכותבים בפורום......לא העלתי על דעתי שיש לך 94 אנשים בגילדה.

Hasselblad

New member
לא באמת כל ה 94 פעילים

אבל יש מספיק פעילים. באופן כללי אני חושבת שזה יהיה נחמד אם כן תעדכני בפורום על דברים כאלה (או על כל מידע שקשור למשחק) אני באמת מעדכנת פה כל מה שאני יודעת על המשחק.

חוץ מזה שזה כתוב בקישור שצרפתי כאן

ואמרת לי שפתחת אותו ..... את יודעת שאני לא שומרת כלום בבטן. כל דבר שאני חושבת שמישהו יכול להרויח ממנו כאן אני כותבת....

Hasselblad

New member
סמדר

את שמה קישורים ולא תמיד יש לי זמן לקרוא את כל הקישור. אני לרוב מרפרפת. בכללי אני חושבת שזה יהיה נחמד וחשוב שאת הדברים העיקריים תסבירו או לפחות תגידי לנו לשים לב. כמו שהיה פעם קודמת עם הטבעת שאת ומיקי ידעתם שחייבים להתחבר אחרי הסרבר צק ואני לא ועשיתי טבעת פחות שידרוג אחד.

אני ומיקי לא ידענו שום דבר

שלא היה כתוב באתר של נקסון.....או שדובר כאן. כמו שאת מציגה את עצמך בעיניי יש לך מלא קשרים במשחק - לפחות כמו שלי יש. הייתי מצפה ממך לדעת דברים כאלה לפחות כמו שאני יודעת אותם. את כותבת כאן לא פעם שיש לך אנשים שמלמדים אותך את כל הטריקים שיכולים להיות. אני מסירה מעצמי אחריות. כל מה שאני יודעת - אני כותבת כאן, נותנת טיפים לאנשים בכל נושא אפשרי כאן ובמסרים אישיים אינסופיים ובסוף עוד באים אלי בטענות. לא בא לי לכתוב כאן יותר בכלל. אחריות כבדה מדי בשבילי. אין לי עודף זמן גם כן כמו שאת יודעת ! תסדרו בעצמכם. ואל תשלחו לי 300 מסרים. לא מתכוונת לקרוא אותם בכלל. אעשה להם "מחק" בלי לפתוח.

Hasselblad

New member
סמדר זאת בכלל לא הייתה הכוונה

אנשים רבים מאוד בפורום מעריכים מאוד את העזרה וההשקעה שלך בפורום ואני בניהם! לא פעם ולא פעמיים אמרתי לך כאן המון המון תודה! כןיש לי חברים ויש לי קשרים אבל בעיקר רק במה שקשור לפרי מרקט. את צריכה ללמוד לא להתרגש כל כך, לא אמרתי את הדברים כדי לפגוע ובטח ובטח שלא התכוונתי שתעזבי את הפורום ותרגישי ככה. גם אם התבאסתי שלא ידעתי ברור לי שזאת לא אחריותך ובטח שלא אשמתך, את לא צריכה להסיר מעצמך אחריות שמעולם לא הייתה לך.

ככל שאני חושבת על זה אני עוד יותר מתעצבנת

אני טורחת להשקיע מזמני, לשים כאן קישור מקיף וטוב על הפטץ' החדש לרווחתם של כל קוראי הפורום. לך אין זמן לקרוא את החומר אלא רק לרפרף עליו ואני עוד מואשמת שהסתרתי מידע......
אני לא חושבת שיש כאן מישהו שאי פעם ביקש ממני מידע או עזרה כלשהי ולא קיבל. והכל על חשבון הזמן הפרטי שלי למרות שאין לי זמן עודף..... אם היית משקיעה זמן, כבעלת גילדה גדולה, לקרוא חומר הכנה מראש היום הייתם במצב יותר טוב. וזה אחריות שלך, לא שלי !

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

בננות, שתיכן נותנות הכי הרבה מידע והשקעה כאן בפורום. לא לריב
סמדר, יש משהו במה שאת אומרת לגבי קריאת הקישורים. אני מודה שלפעמים גם אני לא טורחת לקרוא. יותר קל "להתעצל" לקבל הכל מוכן. בעיקר לכאלה שלא ממש בקיאים באנגלית, אני משתדלת לתרגם את ההודעות של נקסון, אבל ממש לא כאלה ארוכות
זה התפקיד של ניר

Don Nirtin

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo267.gif

אני משועמם, אז מה עוד אעשה בזמן פאץ'?

צ ל י ל 8

New member
מורידה בפניך את ה- ../images/Emo62.gif ../images/Emo6.gif

באמת אבל כל הכבוד על ההשקעה של התרגום.

Don Nirtin

New member
זה ביזבז לי אחלה בוקר../images/Emo267.gif

התחללץי ב9, פירסמתי ב12, וסיימתי ב12 וחצי.............................. חתיכת עידכון. מה אגיד.

GינGית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gifוואי וואי מה קרה פה?

חבל על העצבים האמת שאני מבינה את 2 הצדדים אני לא ידעתי על זה ראיתי שמוציאים הרבה אנשים מהגילד ודי נבהלתי אבל עשיתי קולות של שטיח אני עדיין לא בטוחה שזה בגלל הפאצ' החדש. לא שאלתי את סמדר כי היא גם במשחק מאוד עסוקה לפעמים שאני משחקת איתה אני מרגישה כמו בחמ"ל מלחמה ואני מבינה את הגשת הפיספוס של סיוון אי זוכרת כמה שהרגשתי רע עם הטבעת הקודמת אפילו לאחותי פיספסתי והיה מאוחר מידי. דברים כאלה קורים וחבל על העצבים

למעלה