ה"י 7.9

TheParrot

New member
ה"י 7.9

ספרו מה הלך אתמול, היום ~

TheParrot

New member
אני שמח על הבוקר, ונחשו למהההה >>>>

לא הצלחתי להירדם משעה 3 בלילה אז החלטתי לעשות איזה סיבוב שתיים ב FM. אני מטייל מטייל, כיף לי בטיול, ממש כיפכוף של טיול פיתאום הבחנתי לב שמישהו מוכר MMSB במחיר של 1 ב 15מיל. החלטתי לקנות 5. הספר הראשון יצא לי - SE 20 הספר השני יצא לי - Snipe 20 הספר השלישי והרביעי יצא לי - Slash Storm 20 הספר החמישי והאחרון יצא לי - Thripel Throw 30 ! איזה כיף יאללהההה [=

אני לא צוחקת איתך

פתחתי אתמול איזה 10 MMBS יצא לי רק נאחסים. בשיא הרצינות, פעם הבאה שאני קונה אתה נכנס לדמות שלי ופותח את הספרים!
ומזלטובבב

מסכימה איתך.

לא נעים וכואב לכתוב על מייפל אחרי אסון כזה.
מזלטוב על הקלף בכ"א.

מצבניק

New member
חבר'ה!

אתם יודעים מה עשיתי אתמול בלילה???? עשיתי DPQ עם אסף ולמרות שהיה לי DC כל רגע תכלס היה נחמד! ואחר כך פתחתי שחקן נחמד, שקט שלא מחובר לשום גילד או BL והרגתי חלזונות בסבבה ואז מחקתי אותו שוב! אם אני מדבר על מייפל סטורי, בטח שגם אתם צריכים. מייפל מהווה עבורי ניקוי ראש והנאה הרבה יותר מסתם משחק רשת סתמי. אתם מהווים חברים אמיתיים! יש לי פה חבר שקונה לי משהו ב180 מיל! ובזכותכם יש לי סקילים שמזילים לנובים כמותי ריר, ובזכותכם יש לי PSB מסוקרל! ב - ז - כ - ו - ת - כ - ם! עברתי את התקופה הקשה הזאת. אני עובר לגור באנגליה ביום שני הבא. אני מקווה שמייפל הגלובאלי יעבוד לי שם. אבל בחייאת חבר'ה, תהנו ותשמחו ותהיו חזקים. יהיה בסדר.

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מקווה שראית את המסר שלי. מעבר לאנגליה במהירות כזאת זה בטוח קשה ולא קל, בטח עם מה שאתה עובר, ואני חייבת לומר לך כל הכבוד על האופטימיות והכוח רצון, באמת. לא הרבה יכולים להתמודד עם אסון כזה כמוך. המון בהצלחה במעבר ובהמשך. ♥ אני כמעט בטוחה שGMS יעבוד לך שם, בסה"כ יש המון אירופאים שמשחקים בגלובל ולא בגירסה האירופאית.

Guid

New member
../images/Emo24.gif

שיהיה הרבה בהצלחה עם המעבר לאנגליה! וכמו שלוטן כתבה- אין שום סיבה שGMS לא יעבוד שם...
ואתה יודע שבכל מה שאתה צריך, אנחנו פה! ואתה יותר ממוזמן לפנות אליי ישירות אם אתה צריך עזרה!

TheParrot

New member
אההההההה ודוג'ו עם הראל שחכת ?!?!

סבבבבבבבבבבהההההההההה אדם סבבבבבהההההההההה...............

מ י ל ר

New member
כן התנתקת לי באמצע שם ../images/Emo2.gif

נאלצתי להרוג את הבוס הראשון לבד
לא נורא פעם הבאה נלך שוב.. צריך למצוא מישהו שיודע מה לעשות, לא כמו הבישופית הזאת שלא הפסיקה לעשות לי MW10 למרות שביקשתי שתוציא את הסקיל מהמקרו סקילים שלה.. מי שם MW10 על מקרו סקילים ולא במקש נפרד??

מ י ל ר

New member
כמה פעמים אפשר לקבל HS??

אני מבקש HS, אז היא עושה מקרו סקילס שלם שיש בו BLESS אבל אני רוצה גם HS... סקילים שמבושים לפארטי צריכים להיות במקש נפרד, מן הסתם לגנבים שי הייסט במקש נפרד, או לקשתים יהיה SE בנפרד. לא חייב רק בנפרד, בטח זה גם במקרו. אבל אם הם עם פארטי, מן הסתם שלא כול שנייה הם יעשו מקרו סקילס..

Macbook

New member
מעכשיו כולם צריכים לשאול את אסף

איך הוא רוצה שהם יסדרו את המקשים שלהם! מי שלא, שירשם אצל המזכירה ויקבל הרחקה מהשיעור.

Macbook

New member
סבבה :)

פשוט אני ביקשתי מאסף באחת הפעמים שהיינו בפארטי ביחד שיפסיק לתקוף את המפלצות כדי שאוכל לדחוף אותן והוא פשוט בחר להתעלם והמשיך................................................................

למעלה