ה"י 7.8.10

ה"י 7.8.10../images/Emo27.gif

אז אחרי שבוע של ייאוש ועצבים סוף סוף עשיתי את זה
רמה 98
ומה אתם עשיתם היום

../images/Emo209.gifרמה 39 ^^

עוד מעט 40, עם הבליידרית שלי עכשיו אני עושה את הקוסט של בלייק, זה במרכז הקניות של קרנינג זה די מייאש לנסות לחפש בשמים כל הזמן כשיש את המכונות המרגיזות האלה שמפריעות כל הזמן ><"

Hawkgirl

New member
רמה 136~

אחרי ה-event אתמול, הספקתי להגיע לרמה 136 D: הדמות שלי נהרגה איזה 4 או 6 פעמים =.=" מה שממש הרגיז אותי והחלטתי להפסיק(ואיזה חמודי הבחור השני שהתאמן איתי שהפסיק יחד איתי XD ) בסוף הצלחנו למצוא ring mule וחזרנו להתאמן. אחרי 3 שעות של אימון, הגעתי למסקנה ש-3 שעות זה הגבול בשבילי X_X השעה האחרונה הייתה סיוט, כבר כל הגוף כאב מרוב ישיבה לא משנה כמה פעמים קמתי או התמתחתי.. בעעעע

מ י ל ר

New member
רמה 104

בסופש עליתי 2 רמות :) כרגיל גלאופרה :/ אין מקום אחר יותר טוב

ווינגז

New member
מה זאת אומרת?

זאת אומרת, אני באמת לא מבינה את ה"מה הטעם", כסף הוא רק חלק אחד במשחק.

../images/Emo27.gif

מה הטעם להריץ רמות שאתה לחוץ בכסף עבור ציוד טוב/שיקויים שניתן גם בו זמנית להשקיע במכירה וכו' של דברים שאתה לא צריך כדי שיהיה לך כסף ואז לא תרגיש "לחוץ" מבחינה כספית כל הזמן.

Macbook

New member
../images/Emo45.gifזה מוריד לי את המוטיבציה לשחק כשאני עני

פעם אחת הגעתי לרמה 80 באיזשהי דמות ונשארתי בלי כסף בכלל וממש התבאסתי על הדמות שלי ומאז אני רוצה שיהיה לי לפחות 50-60 מיל.

אני עכשיו משחק עם 200K ....

קניתי לי הרבה דברים לרמות יותר גבוהות עם פוטנציאל ממש טוב (עגילים ל- 55 חלוק ל- 60 וגלימה ל- 65) דווקה בגלל שאני בזבזתי את הכסף שלי אני נחוש להשתמש במה שרכשתי.... (שלא תבינו אותי עכשיו יש לי חפצים טובים אבל זה תמריץ לעלות רמות מהר....)

אבל אצלך זה לאחר רכישות שכנראה

לא תצתטרך לרכוש ציוד לפחות לכמה רמות טובות וכל מה שיש לך זה להנות מהמשחק וגג לקנות שיקויים בקטנה...

אני ב- CPQ2....

זה לא מהנה ואני לא קונה שיקויים
אבל עדיין עלית רמות גם מחזקת ככה שאם אתה עולה רמות מהר אתה גם מתחזק..... אבל אם אתה בכלל לא מרוויח כסף בסוף תצא עם הרבה יותר סטאט משני מאש הייתה רוצה ואתה צריך הרבה NX שהיה יכול ללכת ל- MESO SACK ול- DOUBLE EXP אז אה די תלוי במי שרוצה דמות טובה וזה מה שמח אותו (כמוני) לבין מי שפשוט רוצה להגיע לעבודה 4 בישביל כל הסקילים המגניבים (כמו הרבה שחקנים....)

ווינגז

New member
או מישהו שפשוט נהנה מהאימון,

ופחות מתייחס לכסף כפקטור להתקדמות במשחק, זו גם אופציה.
זאת אומרת, כל עוד יש מספיק כסף לקניית שיקויים לאימון, אני לא רואה סיבה לא לעשות את זה (אם זה כיף לך, כל אחד מתייחס באופן קצת שונה לסוגיית הכסף במשחק).

Don Nirtin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif

חלק גדול הממשחק זה שיהיה כסף ומימון לדברים. זה פקטור חשוב.

Guid

New member
פקטור חשוב,

אבל זו לא מניעה לעליית רמות. כמו שיעל אמרה- כל עוד יש כזף לשיקויים זה לא אמור להפריע באימון...

מ י ל ר

New member
הסבר

רק עכשיו קיבלתי את ה-nx, מה שאומר שרק עכשיו יש לי חיה וחנות. כרגע יש לי איזה 20 מיל, לפני שבוע, לפני החנות היה לי 1 מיל בלחץ, כי הכול היה הולך על שיקויים... כאילו, אחרי שיצרתי בגד במייקר היה לי 100k וביקשתי מעידן כסף, עכשיו יש לי 20 מיל בערך (חלק באיכסון וחלק במיול) ועוד התווסף לי כסף, ואין לי דברים מיוחדים בחנות. אז בעיניין הכסף, לשיקויים יש לי. (ואני קונה שיקויים של יציאה למלחמה, שיקויים של 60% mp ואני מסיים אותם בקצב בגלל הamp שממוקסס) ולמה לעלות? כי אני כול כך רוצה את הבליזרד שאני רק מחכה לזה במשחק! סקיל כול כל מגניב ועוצמתי... לא אכפת לי שאחרי הבינג בנג הוא יהיה פחות יעיל, אני רוצה אותו! ובשביל זה צריך להיות רמה 120, ככה שיש לי לאן לשאוף, ואין מה סתם לא לעלות רמות שאפשר לעשות גם רמות וגם לנסות להשיג כסף.

yonVata

New member
באיחור קל...

טוב אז התחלתי מרמה 95 אני חושב, הייתי עם ליאור ועם אסף, עליתי רמה... אחריזה המשכתי בעוד פארטי ועלתי עוד לרמה 97! הלכתי לנוח כי הייתי גמור כשקמתי הלכתי לגלפורה שוב להתאמן, היה מפוצץ, והיה איזה אראן שהציע שנלך להימס, זרמתי עםזה... אבל במפה שלהם היה את הבוס הנודניק ההוא ונהרגתי (רק אחרי שמתתי קלטתי מה קרה שם
) אחריזה עשיתי 2 APQ עם טל שלא הניבו שום תפוח, ואז פרשתי לטובת שנת ישרים!....

מ י ל ר

New member
Apq זה הפיקיו שרק מי שנשוי יכול לעשות?

זה שמביא תפוחים שמוכרים אותם באיזה 4 מיל? כמה עולה להתחתן? נשמע לי דרך טובה לעשות כסף.

Guid

New member
יאפ, זה הPQ...

חתונה עולה 20K NX. זו אחלה דרך לעשות כסף, אבל צריך קודם להוציא קצת NX...

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

APQ זה אמוריה פיקיו... משם (לפעמים) יוצאים תפוחים שמחירים שלהם עולים ויורדים, אבל נעים סביבות 4 מיל... להתחתן עולה 20K של קאש וזאת דרך סבבה לעשות כסף, חוצמזה שאת הפיקיו הזה אפשר לעשות רק כל 6 שע' ולאחרונה יש (אולי שאולי זה נעלם כבר?) תופעה של אנשים שעושים DC בכוונה בשביל להעלות את מחיר התפוחים בFM בכל מקרה כמו ששמעת, מהפעמיים שעשיתי אתמול לא יצא לי שום תפוח, מצד שני כבר קרה לי שקיבלתי 3 באותו הפיקיו...

למעלה