ה"י 7.2

Don Nirtin

New member
ה"י 7.2../images/Emo87.gif

וככה ניר בן סימון דפק לעצמו ZHELM- 07:30 בבוקר. רץ לו לתוך החשבון בתקווה למצוא ZHELM. מסתבר שאיכשהו הם עוד לא עשו את זה או משהו בסגנון. לא הכי קלטתי אבל כן קלטתי שדפקתי ופידחתי את עצמי ועוד אי אילו דברים. פויה עליי. ובכל זאת- 10% עם הGoby & Bone Fish. או יה.

Hasselblad

New member
ניר זה באמת בסדר...

ורק כדי שתדעו איך התחיל היום שלי... אז ככה: קמתי ב 5:45 ומיהרתי לפתוח מחדש את החנויות שלי, התחברתי לחשבון של ניר וחיכיתי שיתחיל הזאקום ראן... הכל היה טוב ויפה. נכנסו לזאקום ופתאום עוד לפני שזימנו אותו היה לי לאג ענקי F5 התנתק לי המשחק, אני מנסה להתחבר חזרה לחשבון של ניר והוא אומר לי שהחשבון עדיין מחובר, חשבתי שזה בגלל הלאג ועשיתי למחשב מהר ריסט. שוב אני מנסה להתחבר לחשבון של ניר ועדיין המשתמש מחובר, עכשיו הגיע השלב שלא ממש היה איכפת לי מהראן פשוט נבהלתי, התחברתי לחשבון שלי, ורק אז נפל לי האסימון שניר כנראה ניסה להתחבר ראה שהחשבון לא מחובר אז הוא כנראה חשב שכבר סיימתי.. מפה לשם פיספסנו את הראן של היום, מזל שהקבוצה ממש מקסימים ואמרו שלא קרה כלום... רק חבל שהראן הבא הוא ביום שני בחמש לפנות בוקר...
ניר אחרי שנרגעתי והבנתי שזה רק אתה בחשבון, פשוט צחקתי מלא.

Don Nirtin

New member
אני באמת חשבתי שסיימת../images/Emo87.gif

הרי זה בבוקר- 4-5 בד"כ אז חשבתי שכבר סיימת
נו מילא. יום ראשון לא נוגע בשחקן עד יום שני ב11 בבוקר
. זה מה שקורה כשאין תקשורת בינינו
קודם נכנסתי לחשבון של נעמה וכשראיתי שנאי לא מחובר הנחתי שסיימת כבר....

../images/Emo11.gif

מה פתאום אתה קורה לי נעמה
מה כבר עשיתי
|סליחה חברים
בדיחה אישית שלי עם נירוש
|

deisy

New member
בקטנה יקירי

אז יקח עוד יומיים למתנת החתונה שלך
העיקר שסיון רגועה

לבנדר א

New member
רגע רגע רגע

אם רצות כאן עסקאות ZHELM, אולי גם אני יכולה להיכנס? *wink*

עזרה בשיווי סקרולים :}

בסיל מרקט לא ממש עדכני בנוגע למחירים אז אשמח אם תוכלו לעזור לי והגיד כמה הם שווים.
קהיני scroll for ploe arm for att 65% glove att 100% knuckler att 100% gun att 70% knuckle for accuracy 30% one-hand sword att 60% cape magic def 30% אשמח לתשובה! תודה :}

למעלה