ה"י 7.10 רמה 23בסין ויש לי אחלה דמג
ל לבנדר א New member 7/10/07 #2 עליתי איזה 70% עם הקוסמת רמה 22 חוגגת כרגע בPQ. מישהו יודע כמה שווה\מעוניין לקנות מגילה helmet def 10%?
עליתי איזה 70% עם הקוסמת רמה 22 חוגגת כרגע בPQ. מישהו יודע כמה שווה\מעוניין לקנות מגילה helmet def 10%?
מ מאור כהן1 New member 7/10/07 #5 בהצלחהXD אגב, זה כרמל... הר הכרמל, והעיר ששוכנת על הר הכרמל זה חיפה. אז זה: הר הכרמל וחיפה. תודה:]
X XxTherionxX New member 7/10/07 #6 קארדיה... BOWMAN חדשה... רמה 14... 90% עם הרנג'רית בסקניה.... מ ש ו ע מ מ ת ממיפל שוב.. אנשים בסקניה מוזמנים לפנות אלי... XxTherionxX
קארדיה... BOWMAN חדשה... רמה 14... 90% עם הרנג'רית בסקניה.... מ ש ו ע מ מ ת ממיפל שוב.. אנשים בסקניה מוזמנים לפנות אלי... XxTherionxX
ה הרקדן האירי טיקטק New member 8/10/07 #10 אשמח אם תיפתחי דמות בבלוקן../images/Emo13.gif יש לי שם קוסם ברמה 19 רוצה להפוך לקוסם קרח ואין לי אף אחד שאיתעמן איתי .
אשמח אם תיפתחי דמות בבלוקן../images/Emo13.gif יש לי שם קוסם ברמה 19 רוצה להפוך לקוסם קרח ואין לי אף אחד שאיתעמן איתי .
R Robinho1 New member 7/10/07 #7 חעחע 7mil +3 דארק סכרולים למכירה אם מישהו מעוניין לקנות ממני בברה: cape dex 30% overall dex 70% gloves dex 30% מתכוון להגיע למשהו כמו 10mil+ עד סוף השבוע =)
חעחע 7mil +3 דארק סכרולים למכירה אם מישהו מעוניין לקנות ממני בברה: cape dex 30% overall dex 70% gloves dex 30% מתכוון להגיע למשהו כמו 10mil+ עד סוף השבוע =)
G Godly Fighter New member 7/10/07 #8 היי כולם! לא כתבתי כבר 5 ימים כי הייתי בחו"ל . היה כיף ועכשיו אני הולך לעלות קצת רמות. נ.ב. מתי שואווה סטריט מגיע למייפל גלובל?
היי כולם! לא כתבתי כבר 5 ימים כי הייתי בחו"ל . היה כיף ועכשיו אני הולך לעלות קצת רמות. נ.ב. מתי שואווה סטריט מגיע למייפל גלובל?