ה"י 6.4 בנוהל הרגיל

Hasselblad

New member
ה"י 6.4 בנוהל הרגיל

מה עשיתם היום

Hasselblad

New member
היום היה יום פורה יחסית

הספקתי למכור ספוטים ב 23 מיל בכולל בגלל שהיו שני סרבר צקים. בנוסף הלכתי היום לבוס אריה בטירה החדשה, היה ממש מגניב וגם הגענו לחצי מהחיים שלו יחסית מהר... ואז קרסה המפה וכולם התנתקו... באסה אבל לא נורא. ומחוץ לגזרת המייפל קניתי היום כרטיס טיסה לארה"ב ואני עוד שבוע טסה!!!!

Hasselblad

New member
אני חייבת לשכוח תמונה...

אומנם זאת תמונה מההתחלה כי אחרי זה היו הרבה דיבורים אז לא ממש צילמתי...

מצבניק

New member
נראה לי אני התמכרתי :}

אז זה המצב.... אראן רמה 50 (הכינוי זוועה... פשוט DONT ASK
) והשגתי את הזאב הנחשק! 1000 תודות לכולם!

Guid

New member
מגניב!

תתחדש! אתם עושים לי חשק לפתוח אראן רק בשביל הזאב הזה...

מצבניק

New member
הוא מגניב

אבל אחרי כמה ימים כבר מתחיל טיפה למצות את הפואנטה... אגב מה הכוונה שכתוב על העייפות שלו?

Guid

New member
אחרי שהוא בחוץ זמן מסויים הוא מתעייף,

אתה צריך לקנות שיקוי מסויים שנמצא אצל האיש השמנמן בהנסיס, זה שיקוי שמחזיר לזאב (ולכל חיית רכיבה אחרת) את המרץ. כשהעייפות שלו תגיע לאפס, אתה לא תוכל להשתמש בו עד שתשתמש בשיקוי...

מ י ל ר

New member
איזה חופר זה

לפעמים שאני מטייל עם החזרים ואז בום הסקיל נעלם :| ואז שוב מוציא את החזיר והופ הסקיל נעלם 0:

btekx

New member
קסדת זאקום כאוס!!! תכנס כעת!! דחוף!!!!!!!!!!!

יודע?? שיש לי כבר זאקום!!!!!!!!!!!!! ולא סתם קסדה אלא כאוס!!!! מכרתי המון מגילות ממיולים שאספתי במשך שנה, שנתיים אולי 3 שנים... ואני מוכן לחפש קסדה שעולה 400 מילון (יש לי יותר מ460 מילון לביטחון אם ישנם יקרה...) ובעזרה "ינשוף" פופ מצאתי קסדה רק 170 מילון בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והנה יש לי קסדה הכי טוב בעולם, לא משנה אם יש רק 2 שורות או יותר נק' LUK (שלפיראט מכונאי דרוש יותר DEX)... אני זקוק רק 10% HP!! וטיפ עוד כמה נק' השאר אני מאושר ומרוב התרגשות עד כך שרשמתי המון "!!!!!"

צ ל י ל 8

New member
תתחדש ../images/Emo6.gif מכירה את ההרגשה של התרגשות

עצומה כשקונים משהו שמאוד רוצים

Hasselblad

New member
תתחדש אלעד!

אני יודעת שחיכית לזה המון!! כל הכבוד! אני ממש שמחה בשבילך.

btekx

New member
תודה לכולם!! כמה עולה ממוצע שרשרת?

שרשרת הורנטאיל כאוס?

צ ל י ל 8

New member
הרבה ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אם אני לא טועה... משהו בסביבות 500 מיל בווינדיה.

Hasselblad

New member
כרגע המחיר שלהם מאוד גבוהה

אבל אני מאמינה שעוד ירד. אני אישית חושבת שזאת לא תקופה טובה לקנות CHTP.

P o o f i

New member
../images/Emo31.gif

היום אמרו לי לא לחכות עם זה, הולך לצאת חפץ NX חדש שיאפשר לאנשים לשים 2 שרשראות של הורנטייל. לא יודעת לגבי הכאוס, אבל נראה לי שכן.

Hasselblad

New member
לא קשור

אני יודעת על החפץ הזה כבר הרבה זמן כי זה קיים בקוראני, לא יהיה ניתן ללבוש שני הורנטייל וגם לא שני כאוס (הם הרי one of a kind item), יהיה אפשר שתי שרשראות הורנטייל+כאוס הורנטייל+MON כאוס+MON מי שלפני הפאצ לא קנה כאוס הורנטייל זה כנראה כי לא היה לו כסף מה שלא ישנה לו אחרי הפאץ... המחיר של הורנטייל רגיל אולי יעלה קצת כי כל מי שיש לו כאוס יקנה גם רגילה. המחיר של הכאוס הורנטייל זה יקר רק בגלל שלא הרבה הורגים אותו...

למעלה