הספקתי למכור ספוטים ב 23 מיל בכולל בגלל שהיו שני סרבר צקים. בנוסף הלכתי היום לבוס אריה בטירה החדשה, היה ממש מגניב וגם הגענו לחצי מהחיים שלו יחסית מהר... ואז קרסה המפה וכולם התנתקו... באסה אבל לא נורא. ומחוץ לגזרת המייפל קניתי היום כרטיס טיסה לארה"ב ואני עוד שבוע טסה!!!!
אתה צריך לקנות שיקוי מסויים שנמצא אצל האיש השמנמן בהנסיס, זה שיקוי שמחזיר לזאב (ולכל חיית רכיבה אחרת) את המרץ. כשהעייפות שלו תגיע לאפס, אתה לא תוכל להשתמש בו עד שתשתמש בשיקוי...
יודע?? שיש לי כבר זאקום!!!!!!!!!!!!! ולא סתם קסדה אלא כאוס!!!! מכרתי המון מגילות ממיולים שאספתי במשך שנה, שנתיים אולי 3 שנים... ואני מוכן לחפש קסדה שעולה 400 מילון (יש לי יותר מ460 מילון לביטחון אם ישנם יקרה...) ובעזרה "ינשוף" פופ מצאתי קסדה רק 170 מילון בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והנה יש לי קסדה הכי טוב בעולם, לא משנה אם יש רק 2 שורות או יותר נק' LUK (שלפיראט מכונאי דרוש יותר DEX)... אני זקוק רק 10% HP!! וטיפ עוד כמה נק' השאר אני מאושר ומרוב התרגשות עד כך שרשמתי המון "!!!!!"
אני יודעת על החפץ הזה כבר הרבה זמן כי זה קיים בקוראני, לא יהיה ניתן ללבוש שני הורנטייל וגם לא שני כאוס (הם הרי one of a kind item), יהיה אפשר שתי שרשראות הורנטייל+כאוס הורנטייל+MON כאוס+MON מי שלפני הפאצ לא קנה כאוס הורנטייל זה כנראה כי לא היה לו כסף מה שלא ישנה לו אחרי הפאץ... המחיר של הורנטייל רגיל אולי יעלה קצת כי כל מי שיש לו כאוס יקנה גם רגילה. המחיר של הכאוס הורנטייל זה יקר רק בגלל שלא הרבה הורגים אותו...