נינטו סקרול זה לא מהנינג'ות עם האש לידם?
G Gods Revenge New member 6/10/10 #6 מזיל ריר...../images/Emo178.gif מזל טוב!!!! אני מנחש שבמצבים כאלה כבר די מיותר לאחל עד 120....
Y yonVata New member 6/10/10 #7 מזל טוב ../images/Emo178.gif הרמות האלה נראות כמו נצח בטח יאללה, עוד 10 רמות בכל הכוח
H Hasselblad New member 6/10/10 #20 התקדמות יומית! ככה מרכזים את כל העליות רמה והאחוזים של אותו היום בשירשור אחד ושום שירשור לא נדחק למטה.
התקדמות יומית! ככה מרכזים את כל העליות רמה והאחוזים של אותו היום בשירשור אחד ושום שירשור לא נדחק למטה.
פ פעם 3 סוכריה New member 7/10/10 #24 בסדר גמור ../images/Emo45.gif והפורטלים של טירת הנינג'ות נראים כמו חורים בקירות.... זו תשובה להודעה אחרת שלך אבל אני מתה מעייפות ולא אצליח למצוא אותה שוב...
בסדר גמור ../images/Emo45.gif והפורטלים של טירת הנינג'ות נראים כמו חורים בקירות.... זו תשובה להודעה אחרת שלך אבל אני מתה מעייפות ולא אצליח למצוא אותה שוב...
A Annnnnn15 New member 7/10/10 #29 110 ו40% בראשית, 54 בפייטרית ../images/Emo9.gif בזמן האחרון אני כל הזמן שוכחת לצלם תמונות בזמן ואני כל פעם אומרת שרמה הבאה אני אצלם ואשים פה, ושוב שוכחת -_____- והחלטתי לקחת את הפייטרית שלי בידיים, אחרי שנטשתי אותה יותר מדיי, פשוט CPQ2 זה כ''כ מעצבן!!
110 ו40% בראשית, 54 בפייטרית ../images/Emo9.gif בזמן האחרון אני כל הזמן שוכחת לצלם תמונות בזמן ואני כל פעם אומרת שרמה הבאה אני אצלם ואשים פה, ושוב שוכחת -_____- והחלטתי לקחת את הפייטרית שלי בידיים, אחרי שנטשתי אותה יותר מדיי, פשוט CPQ2 זה כ''כ מעצבן!!
H Hasselblad New member 7/10/10 #45 מזל טוב נסטיה!!!! ובקשר לצילומי מסך... אני כדי שיהיו לי חיים קלים משתמשת בתוכנה בשם Fraps שאיתה אני מצלמת בזמן המשחק... היא חינמית ונוחה מאוד.
מזל טוב נסטיה!!!! ובקשר לצילומי מסך... אני כדי שיהיו לי חיים קלים משתמשת בתוכנה בשם Fraps שאיתה אני מצלמת בזמן המשחק... היא חינמית ונוחה מאוד.