ה"י 5-6.08

כמה איוונטים היו היום וניצחתי!!!!

היו איזה 4 קריאות במרחק כמה דקות וזה היה רק כששמתי לב עד שנכנסתי! ניצחתי באולה אולה הזה... (היו עוד סוגים?) ועכשיו יש לי משימה בלודי ..... איזה כיף זה היה ראיתי את ה- GM ! הוא ישב ליד JEAN וחייך.... והוא כתב בכזה שאומר לך שאתה מדבר יותר מידי.... הוא ביקש שנספור לאחור ושאלתי אותו אם הוא יכול לדבר גם בצ'אט הרגיל והוא לחש לי: "YES i can" זה היה מגניב אבל לא יכולתי ללחוש חזרה....

אה וגם איך שניצחתי זה סיפור....

אמרתי לעצמי שבטח יעשו את זה הפורטל האחרון שנחפש אז הלכתי הכי שמאלה במפה הראשונה והצלחתי בפורטל הראשון אח"כ במפה השניה אמרתי בטח עככשיו זה הכי ימני.... הכי ימני לא עשה כלום אז הלכתי לזה שלידו וגם שם עברתי בלי להזרק להתחלה! ואז במפה השלישית אמרתי זה בטח יהיה באמצע (וכמו שהם טובים בתכנות הם גרועים בפסיכולוגיה... שוב הפורטל הכי לא אמצעי לא עבד אז הלכתי שמאלה באחד (כי פעם אחרונה זה היה ימין) ושוב עברתי והצלחתי בו ב- 00:10! היו רק איזה 5 אנשים שסיימו שם.... זה היה מגניב ועכשיו יש לי פרס איוונט אם מישהוא רוצה לקנות אותו....

Blazefreezer

New member
אני גם הייתי באירוע של היום

הייתי במסלול מכשולים סטייל SLEEPYWOOD. למזלי, כי אני די תותח במשימות מהסוג הזה. תמיד אהבתי לראות אנשים שגדולים ממנו בשלושים רמות נופלים 20 פעם למטה בעוד אני ממשיך להתקדם עם תזמון נכון ומדויק. היה כיף מאוד! במיוחד לראות את כולם נופלים כי הם היו כל כך חסרי סבלנות שהם פשוט קפצו ישר בלי לתזמן את ההיתקלות במכשולים. בסוף קיבלתי גביע ואיזה מגילה שהפכה לקופסת קסם שהפכה, לצערי הרב, ל30 אליקסרים. רציתי לקבל איזה מגילה נדירה והם מביאים לי אליקסרים -__-' 6 שנים שאני משחק וזה האירוע הראשון שיצא לי להשתתף בו אז אני בכל זאת מרוצה. ^^

גם לי זה הראשון....

ואיזה באסה לי שנתקעתי במפה שאי אפשר לקפוץ בה מנסה למצוא פורטל נכון ... וכל מה קיבלתי זה רק 15 DIAMOND ORES... טוב נו יש עוד אייונטים בזמן הקרוב....

למעלה