ה"י 5.4.07

כן, אבל אל תתני לזה לדכא אותך.

למרות שאותי זה דיכא כמה פעמים. אבל השיטה הכי טובה לדעתי, זה פשוט לא להסתכל הרבה על מד האחוזים. תציבי לעצמך מטרות כמו, לבדוק רק אחרי הריגת 20 מפלצות או משהו כזה. או רק כל רבע שעה-עשרים דקות. ורצוי להתאמן באזורים שיש תדירות גבוהה של מפלצות, כך שזה יעסיק אותך מספיק ולא תצטרכי לדאוג כל הזמן. ולעקוב אחרי מד האחוזים. אני ממליץ לך על מקום ממש תחנה אחת לפני עולם הקשתים, יש אזור שיש בו המון מפלצות. יש חלזונות אדומים וכחולים, אם תעלי למעלה יש בלוני ג'ילי ירוקים כאלה קופצים, ופטריות כתומות גדולות. באחד השלבים הגבוהים יותר יש את הפטריות הירוקות, אבל אולי עדיף לך לא להתאמן עליהם כרגע, כי הם יורידו לך הרבה. והנזק שתגרמי להם או מינימלי יחסית. בהצלחה ! אגב, באיזה עולם את?

הממ../images/Emo87.gif

המקוום שאתה מדבר עליו זה בעיקרון מלא שחקנים. וגם האקרים אוהבים להיות שם.

כן, הייתם מצפים שמתמשים בהאקים

יהיו טיפה יותר חכמים. במקום ללכת למקום מבודד אם סיכויים נמוכים שיתפסו אותם, הם הולכים דווקא למקומות שמלאי אנשים. הם מקלים רק על ההנהלה ועל ה"מלשינים" למיניהם. בעניין העומס של השחקנים, זה לא ממש מפריע לעלות רמה. יש מספיק מפלצות לכולם. רצוי שאם יש לה חברה או ידיד באותו עולם, שילכו ביחד ויעשו פארטי. ואז הסיכויים של שניהם לעלות רמה גבוהים יותר.

דווקא

העצה שלי היא שתסתכלי על מד האחוזים ותשימי לב איזה מפלצות עוזרות לך לעלות יותר מהר. מה קל לך להרוג ונותן EXP טוב

אני שמה עכשיו.. ../images/Emo3.gif

וכמעט תמיד.. למרות שזה מעצבן להיות רק במקום אחד

שלב 28. 10%.../images/Emo87.gif

עשיתי PQ בבוקר. היה נחמד. עכשיו אני מזה משועמם=\ והתאמנתי על תנינים. ואני תקוע באמוריה כי סתם

למעלה