ה"י 5.11

עמית

אני מכירה כמה האקרים שאחרי כל סרבר צ'ק היו מתחברים וצורחים "יש ! ניצחנו את נקסון". הם לא קיימים היום כי נקסון ניצחו אותם בסופו של דבר והייתי מתה להיות זבוב על הקיר ברגע שהם ניסו להיכנס למשחק וגילו שקיבלו BAN וכל הציוד שלהם הלך. אני בחרתי לשחק את המשחק הזה בצורה שונה ממך. באופן אישי יש לי 0 הערכה להאקרים ולכאילו שכל היכולות שלהם מתבטאות בתכנות לא חוקיות וחפצים לא חוקיים. בעיניי זה מראה על חולשה ולא על חוזק.

אבישי ר

New member
את קוראת לזה חולשה, אני קורא לזה עצלנות

אבישי ר

New member
כבר כמה דיונים שהיו על זה

שכבר הבהרנו שלכל אחד יש את דרך המשחק שלו :) כל דבר שאנחנו מוסיפים בקשר לנושא הזה סתם זה עוד התחלה של ויכוחים

אנחנו דנים - לא מתווכחים - דיונים זה טוב

דיונים הופכים את הפורום למעניין יותר. לא רק תמונות עלית דרגה מעניינות. דיונים נותנים לנו אפשרות לשמוע דעות של אחרים לגבי נושאים שונים. ולגבי המשחק והאקים - בעיני זה כמו שאני אגיד בחיים האמיתיים שקשה לי ואין לי כח לצאת לעבוד ואלך לגנוב.

killer97

New member
אני

נהיתי די טוב בקווסטים של זאקום
את הקווסט של המפתחות עשיתי ב20 דקות מתוך ה30
ואת הקפיצות עשיתי די מהר

Hasselblad

New member
עדו יש לי טיפים בשבילך

לגבי הקווסט הראשון של המפתחות. אם בחדר מסויים המפתח נפל מאבן משמע שתמיד בחדר הזה המפתח נופל מאבן (אותו הכנ"ל לגבי קופסאות). בנוסף המפתחות תמיד נופלים מאותה קופסא/אבן - אם בחדר מסויים המפתח נפל לך מהאבן האחרונה בחדר גם בפעם הבאה הוא יפול שם או לפחות באותו אזור - זה מאוד עוזר בחדרים הגדולים וחוסך המון זמן. פעם הייתי עושה את הקווסט הזה ב 20 דקות והיום אני כבר עושה את זה ב 10 דקות. וכל הכבוד על הקפיצות - ברגע שתופסים את הרעיון בפעמים האחרות זה כבר נהייה הרבה יותר קל! שתדע שאתה יכול לעשות מזה כסף לא רע בכלל!

killer97

New member
על הטיפים

ואני עושה בשביל הכסף (בעיקר לספרים כי אחרי הספרים הקודמים אני אצטרך הרבה ספרים
)

Hasselblad

New member
כל הכבוד על ההתמדה!

אני מאוד מעריכה אנשים שמשקיעים זמן בדרכים כאלה להרוויח כסף!. ואם בא לך יום אחד... לעשות מדריך חדש לחלק הזה של הקווסטים כולל הסברים ותמונות באיזה מקום במפה בכל אחד מהחדרים יוצא מפתח אני ממש אשמח!

Hasselblad

New member
אם תרצה ויהיה לך חשק

אני מוכנה לעשות ביחד איתך את המדריך! כמובן שאתה ממש לא חייב רק אם בא לך ויש לך חשק.

killer97

New member
נכנסתי שוב

ןצילמתי SSים כל איפה שיצא מפתח תכף אני אסדר אותם ואעלה לפורום

Hasselblad

New member
שנייה אל תעלה

תנסה לסדר אותם במסמך word ולא להעלות לפורום מכיוון שלפורום ניתן לצרף רק תמונה אחת בכל הודעה וזה יכול להציף את הפורום. אם תרצה אתן לך את המייל שלי ותשלח לי במייל עם הסברים ואני אכין את המדריך.

Hasselblad

New member
לא קרה כלום הכל בסדר!

המון המון המון תודה על הצילומים וההשקעה. מבטיחה במהלך השבוע להכניס את התמונות וההסברים למאמר שיש בנושא.

Hasselblad

New member
המממ לא זכור לי שיש כאלה...

הדבר היחידי שזכור לי שיש זה scroll for armor int שאת זה ניתן לשים על כל מה שהוא לבוש.. נעליים כפפות כובע אוברול חולצה ומכנס.. בכל אופן זכור לי שלא כזה קל להשיג ומצד שני יש באיוונט של המכשפה סיכוי לקבל כזה אבל untradble כמובן שיתכן ואני טועה או לא מבינה נכון ובגלל זה שאלתי.

miss_t

New member
6% armor int

לא מהמכשפה היה לי את זה הרבה זמן בתיק מאיזה איוונט ישן עד היום שהחלטתי להשתמש

למעלה