ה"י 4.8

ה"י 4.8

עליתי עם הלוחם החדש שלי ללבל 18. בתחילת היום הייתי לבל 14, ובגלל משימה דפוקה ומעצבנת, שהצריכה ממני ללחם במפלצת עם מעט מאד EXP יחסית. הייתי צריך לאסוף ממנה פריט כולשהו, והם די התקמצנו, לקח לי שעות לאסוף רק עשרה מאותו פריט. אני עייף ותשוש מידי לומר איזה משימה ואיזה פריט, אולי אפרט יותר מאוחר. עוד שתי רמות ואני אנסה את הדבר הזה החדש, שניתן להיצטרף עליו מלבל 20. ( אני כה מסטול שאני לא זוכר את השם
) לילה טוב, או יותר נכון, בוקר טוב לכם.

D amaged R oses

New member
אממ ../images/Emo9.gif

אתה לא אמור לפתוח דמות ולהעלות ל20, אתה אמור שתהיה לך דמות קיימת מעל רמה 20 [כמה שיותר גבוה, יותר טוב] ודרכה אתה פותח את השחקן החדש [עבודה חדשה]

זה באמת מסביר הרבה...

בין היתר שאני צריך לחנוק את האחיין שלי, שלו יש כבר דמות כזאת והוא לא הסביר לי את זה כך.
אחיין חמוד, דוד יעקב בדרך אלייך, יש לו "הפתעה" קטנה בשבילך.

deisy

New member
תתחדש על הלוחם!

אבל כמו שרותם אמרה אם זה בגלל הסיגנוס אתה יכול עם הדמות הראשית שלך לפתוח אחת, היא יכולה להיות ברמה גבוהה מרמה 20
בכל מקרה, כיף לראות אותך פה שוב

Hasselblad

New member
ישששששששששששששששששששששש

סיימתי את הקווסט המעיק של לסיים 800 קווסטים!!! יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש ואוו זה היה מתיש... באמת שלא נסעתי כל כך הרבה בין אל-נט לודי ויקטוריה אומגה אורביס וכל השאר מאז עבודה שנייה נראה לי... אם עד עכשיו לא ידעתי איך מגיעים לכל מיני מקומות עכשיו אני סוף סוף יודעת! והכי חשוב יש לי סוף סוף מדליה!!!! יש יש יש ושוב יש

קבלו תיקון...

לאחר שפעלתי כמו שצריך הפעם תודות לאנשים הנפלאים כאן שעזרו לי להבין. ( ולא תודות לאחיין שלי
) פתחתי לי דמות סיגנוס של פיראט, ואני כעת לבל 16. אם למישהו יש מושג איך מעלים להם את הסקילים אני אשמח. יש כבר הודעה שלי בנושא, אך לא יפריע לי אם ישרשרו גם לכאן את העזרה. העיקר שאני אדע איפה לשים את הנקודות סקילים שאני מקבל.

למעלה