ה"י 4.3

sapir aloud555

New member
גם וגם ../images/Emo121.gif

המפלצות טיק-טוק מהשקים, אבל הפטריות נמצאות במשטח של החלזונות.. אז כן, היה שם גם האקר.

morosh1234

New member
בדיוק באתי לרשום את זה ../images/Emo3.gif

יש מלא האקרים במקום הזה.. כאילו, זה מקום מפוצץ באנשים והאקרים באים להתאמן שם?
מה ההיגיון? הריי רוב הסיכויים שיעשו עלייהם רפורט ותוך שלוש שעות הם בבאן

המממ../images/Emo87.gif

רציתי לעשות עליהם רפורט אבל לא מצאתי איך. איך עושים את זה?

באמבוק

New member
לוחצים על ../images/Emo42.gif

לחצן ימני על השחקן, Alert GM ותבחר ב - Hacking. אותו עיקרון עם הפיים - פעם ביום, לדמות פעם בחודש.

sapir aloud555

New member
אני מחכה לך כבר כמה דקות ../images/Emo121.gif

במשחק עם קשתית. XD רוב הדמויות שלי לא בויקטוריה, [בכלל, אין לי הרבה דמויות בברה] אז באתי לעזור. תענה לי שם~ 3:

באמבוק

New member
איזה קווסטים? ../images/Emo42.gif

כולם אומרים לי שאת השקים מקבלים מהרולי פולי אבל זה לא נכון -.-

lior732

New member
השקים של מפלצות נוביות

ה -
הם מקווסט בעיר החייזרים לרמה 44 וכל השאר בלודי עצמה

lior732

New member
זה כלום../images/Emo3.gif

לי היה גם של
אבל בזבזתי הכל על נובים (וגם ב-pq) וחוץ מזה למה לא קפצת מעל? אחרי הכל הם לא מורידים לך את כל החיים (נכון?)

להלה../images/Emo149.gif

4k = 4000 מסוס כל k זה 1000 מסוס ! סליחה על מה שאני אומר אבל אם זה המצב שלך אתה ממש עני (וגם 40k נחשב עני ) לי ברמה שלך היה 1.5 מיל ! אתה חייב למכור ולהרוויח כסף !!!! (במקרה שלך טוב לקבץ נדבות חח )

Giallorossi

New member
בהגזמות

ברמה שלו גם לי היה משהו כ50k-100k ועד רמה 25 כבר השגתי איזה 2 טובי ועוד איזה 3 מיל.

אוה../images/Emo87.gif

אז זה 4MIL בעצם כי יש לי 40,000 ומשהו. כל הזמן מוכר דברים שמוצא וכל הזמן מרים כסף.

sapir aloud555

New member
? ../images/Emo121.gif

זה נורא תלוי.. כרגע אין לו Pq והמזל היחיד להשיג כסף הוא הקווסט של Jane והPq שיבוא בעוד כמה רמות. מילא, אם תצא מגילה רנדומלית ממפלצת - אז כן. לדעתי הוא בסדר גמור. ^^

המממ../images/Emo87.gif

זה והמשימה של להרוג פטריות זומביים. אבל כמובן שאני נוב מדי.

sapir aloud555

New member
Pro Scrolling! ../images/Emo121.gif

לא משנה מה ניסתי, המצב שלי גרוע במגילות. וול, קניתי לעצמי נשק חדש, נקי. והתחלתי לשים מגילות. הפעם החלטתי לנסות את בוב החילזון! הרגתי 7 חלזונות בDMT. תוצאה סופית: +2. אכן, המזל שלי חרא. ואפילו בוב לא עזר ;-; צריכה לקנות חדש, שוב. בעע.

למעלה