ה"י 30.3

Elizab3th

New member
ה"י 30.3../images/Emo20.gif

רמה 75 10% כבר יומיים, בזמן האחרון, ממש אין לי חשק לשחק, או שהחדרים מלאים מדיי בבית הרדוף, או שיש KSRS שפשוט גוזלים ממני את כל האנרגיות בלהלחם נגדם, או לאגים, זה המקום היחיד שאני מוצאת כרגע שמאפשר לי בקלות ובמהירות לעלות רמות, העניין הוא שאם צריך לעשות איזושהי הפסקה ולצאת לשניה מהחדר, אין סיכוי למצוא אותו פנוי חזרה. מפלצות אחרות או שהן נותנות מעט מדיי EXP וזה ממש לא מורגש, או שהן חזקות מדיי. הלכתי לDEATH TEDDIES, ה-EXP מעולה, אבל הם עדיין קשים לי מדיי, מתתי שם היום. זהו, קצת מתסכל.

אני כ"כ מבינה אותך....

אני פריסטית לבל 78 כבר... ומה זה משעמם בבית הרדוף... כל הזמן ללחוץ על המקש של ה-heal וזהו
ניסיתי גם אני ללכת ללודי לטדי המתוים, אבל לוקח מלא זמן עד שהם מחליטים למות
לדעתי יותר נחמד להתאמן בוודוו בפארטי מאשר לבד אפילו שזה קצת פחות EXP למרות ה-HS. באיזה שרת את? אגב, ניסיתי גם ללכת עם DN ועם הרמיט לספיידרס... אבל הEXP שאני מקבלת שם לא ממש משהו לעמות הוודוו והשתמשתי במאות (כן בערך 200) של שיקויי MP כדי להעלות heal כל הזמן ולהעלות MP לעצמי. יש להם התקפה של 1.5-2K וזה המון !!! כי הם בקבוצות גדולות... בקיצר... יש כאן מישהו ב windia?

deisy

New member
את כל הקווסטים שהיו לך סיימת?

אני לפעמים סתם נהנת להרוג לפי דרופים, לא חייבים כל הזמן רק EXP, למרות שזו המטרה ... אבל חלק מהכיף זה לראות דברים חדשים לא? גם יש מעט EXP... אני אגב, נהנת עכשיו בחדר בלובי בבית הרדוף, כי יש שם סוסים, ויש סיכוי לסיים את הקווסט של הסמור... הצלחתי להשגי כבר 15!... (וכנון, EXP נמוך יותר, אבל שטויות... אני ממש רוצה לסיים את הקסווט הזה!)

miss_t

New member
ליז, לכי לDEATH TEDDYS, אבל עם פארטי

לכי עם DK, ערוץ 1 מחפש בנרות פריסטים, ויש לך HS ברמה יפה מאוד, מה שאת צריכה לעשות זה להצמד לDK ולרפא אותו, אין צורך בMG בכלל. רק SPAM HEAL, רק תשימי לב תמיד שלא נעלם לך הHB, שימי לב שתמיד יש HS, ופשוט לרפא המון המון המון ולהיות עם היד על הדופק. ממש כיף עם ספירמאנים!! אני הייתי עושה את זה במקומך את צריכה מקום עם יותר EXP, ממליצה מאוד!!

למעלה