ה"י 30.1

ה"י 30.1

מחר מגישים חלק ראשון מעבודת שורשים אז לא שיחקתי היום........ בכללי אני יעלה מחר רמה

אתה עושה עכשיו עבודת שורשים?../images/Emo168.gif

איך שנאתי את המשימה הזאת!!!!!! הייתי צריך להתרוצץ בפינות הכי נידחות בארץ שאף יצור חי לא דרך שם מאז ימי גולדה מאיר, לעבור סכנות בצורת חיבוקי-מחץ וצביטות מוות רק כדי להגיע ולראיין את זקני המשפחה שאולי יודעים משהו, ולבסוף לגלות שהם לא יודעים כלום ושולחים אותי למקום עוד יותר נידח למישהו עוד יותר זקן
בסוף חזרתי להורים שידעו את כל סיפורי המשפחה (!!!!!!!(!!!!!!!(
)!!!!!!!!)!!!!!!!) ששלחו אותי לכל מקום רק בשביל ההיכרות עם כל בני הדודים במעלה 9
בקיצור: בהצלחה ואל תשכח להצטייד ברשמקול, הורה צמוד וקרשים כדי לשרוף את העבודה בסוף השנה.

deisy

New member
שאלה על מקום אימון לקלריק

קלריקית רמה 53 - איפה הכי כדאי להתאמן? נמאס לי כבר מהרוחות של לודי... וגם של קרנינג... הזומבים קצת קשים .. בעיקר כשיש לאגים.. רעיונות ? מישהוא? תודה!

את יכולה ללכת לזומבי לופין......./images/Emo168.gif

או שפשוט תעשי משימות במקום להתאמן

deisy

New member
נמאס גם מהקופים האלה ../images/Emo3.gif

בינתיים נראה לי שהלכתי שוב לזומביים... LMPQ הייתי מנסה... שווה? קשה? ראיתי במאמרים אבל עוד לא עשיתי אף פעם.. מישהוא רוצה לעשות?

בעיקרון../images/Emo87.gif

חדרים 6-7 יש בהם שורים של עבודה שלישית. רוצחים אותם מקבלים כרטיסים נותנים ללידר וכולם הולכים יחד לחדר 16 לקבל פרסים וזה.

הכי חשוב../images/Emo87.gif

להיזהר כי השורים נותנים מכות של 600-700. ולהימנע מהמוות. אבל אם כבר מתים אז מאבדים 1%. לא נורא כל כך. פרסים ממש טובים. אניי יצאתי משם עם 5 מגילות לפחות.

deisy

New member
וואו מלא חיים...

מזל שאני קלריק
כי נראה לי שמכה אחת שלהם כמעט גומרת אותי לגמרי...

deisy

New member
זה לא רק לקלריק

זה לכל הקוסמים.. אני לא זוכרת בדיוק, אבל משהוא באיזור 800... (MP יש לי כמעט 3000) הקטע של קלריק, זה שאצבע כל הזמן על HEAL.... זה בעצם ה"תפקיד" של קלריק

נׁעה

New member
אז..

איפה הייתם ממליצים לקוסמת קרח ברמה 43 שנמאס לה מ-LPQ להתאמן? למרות שיש לי מלא קווסטים בלודי שעוד לא עשיתי, אולי כדאי לי להתחיל.

תתחילי את המשימות בלודי../images/Emo168.gif

וחוץ מזה התחתית של לודי זה מקום די מתאים בשבילך. אם תהיי בויקטוריה לכי לדנג'ן או לדינוזאורים האדומים שבפריון. את גם יכולה לבדוק איזה מפלצת מפילות חפצים לרמה הבאה שלך (45) ולהתאמן אצלן- גם EXP וגם חסכון בכסף על החפצים.

תלוי......

אם יש לך ברק אז תלכי למפלצות שאת הורגת במכה ואז תעשי מוב .... אבל אם הברק ברמה נמוכה המקומות למעלה באמת עוזרים

MR Lordi

New member
אני הרמיט!!!! ../images/Emo13.gif

סוף סוף!
הדמג' שלי עלה בצורה משמעותית! (הכי גבוה שראיתי זה 3.5K לכוכב) ויש לי צל
בקרוב עוד תמונות
אני עומד לסיים את הקווסט עם הHog

למעלה