ה"י 30 לספטמבר

D amaged R oses

New member
לי הגיע תוך מאית השניה

בטוח שזה לא חשבון רשום? או שבאמת לא התבלבלת? לי זה קרה שהתבלבלתי באות או נקודה ויורדות ההזמנות, שים לב

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אעההה..D:

הידעתם שלשנות עיניים בכל עיר במייפל עולה 5100NX ורק במו לונג ובNLCזה עולה רק 4300 אז נסעתי על NLCכדי לשנות עיניים..:) וגם שיניתי צבע שיער..D: ועכשיו נשארתי עם 4Kעדיין=] מאימון של 2 חברים דמיוניים לרמה20! יאי..D: התמונה של המייקאובר שלי..>>>> ולמי שמתעצל לאמן דמות- עד רמה 12-13 זה בדיוק לצאת ממייפל איילנד ולסיים 2 משימות וחצי בויקטוריה, ואז מתנחלים לכמה שעות על HPQ ועולים לרמה 20. חשוב שתפתחו לוחמים כי אותם הכי קל לעלות רמות. ותנסו להגיע לפארטי קבועה זה יקל על האימונים..:) עכשיו שאר הNXהולך על חיות בגדים ושאר ירקות..D< וואו אני מאושרת..:) [אעה עוד פחות משבוע פסיכומטרי..T.T]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|והתמונה..><

זה כמובן בלי חרב ובלי כובע..0.O"" אני לא עולה רמות מלבהות במפלצות..XD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|והדמות הראשונה ברמה 20

עם סיפור ממש מצחיק..XD כדרק התחלתי לעשותHPQ נתקלתי בפארטי ממש נחמדה וכייפית שלא הצליחה לסיים את המשימה..XD אז מצאנו פטנט ממש חביב- LUREקבוצתי..XD כללל חבר פארטי תפס לעצמו כמה מפלצות ויצא לטיול במפה..XD ואז הוספנו עוד אחד לפארטי והואשאל מי עושהLURE -כמה צחקתי..XD השיחה מתועדת בתמונה3= בקיצור,זה לא באמת בעייה לעלות רמות=] וגם למדתי לעשות לור[LURE]עם הלוחמת [הדמות השנייה שאימנתי] מי שרוצה טיפים מוזמן לבקש..:)

miss_t

New member
תתחדשי ../images/Emo6.gif

דרך אגב, הייתי בPARTY עם כמה אנשים ובמקום לעשות LURE הרגנו אותם זה היה דווקא סבבה, אספנו 50 בLURE לפעמים אין הזדמנות לאסוף 50 אלא פחות בסביבות ה 35 (בגלל שהם בורחים או מתים בטעות) בכל מקרה, אני זורמת עם הפארטי

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|זה ממש תלוי בחוזק של הפארטי

ניסינו להרוג וזה ממש לא הלך, והפסדנו, אז זה הפטנט שמצאנו..XD ולאסוף 50 במקרה ויש מי שיוציא ויעשה סמאגל, אחרתאין טעם להתאמץ..=0

D amaged R oses

New member
תתחדשי!

היא ממש יפה, יש משהו בתסרוקת הזאתי שאני פשוט אוהבת חבל שלא ידעתי קודם על העיניים, שיניתי באורביס D: זה משעשע שזה עולה שם פחות, מעניין למה :ם

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|תודות..^_^

לא נורא, בפעם הבאה תדעי..:) ואין לי מושג למה, כי תכלס אין באמת סיבה=0 אבל מה איכפת לנו כל עוד זה עולה פחות וזה אותן העיניים?XD

ReallyWrong

New member
אמ, מישהו יודע מה פשר החפצים האלה?

קיבלתי אותם סתם מאנשים- Storybook] Unknown Letter] של Night Lord. Storybook] Crimson Barlog's Proposal] של 4th Job Warrior

P o o f i

New member
חפצים שאנשים צריכים בעבודה רביעית,

אני לא חושבת שהם שווים משהו, לפחות לא בסקניה.

ReallyWrong

New member
אין לי כוח לפתוח ה"י חדש ../images/Emo122.gif

אבל אחרי שהעליתי את הראשונה ל20 ישר נרשמתי עם עוד מייל, וברמה 11 הלכתי לעשות HPQ.. הגעתי איכשהו למצב שLurer מעולה ואני מתפוצצים מצחוק על הלידר כי הוא היה דקסלס עם סטילי וכאילו Pro, אבל לא היה לו שמץ של מושג מה הוא עושה והוא לא הסכים לתת ל..הוא לעשות Lure. קיצור עשינו פארטי חדשה, וזה היה מטורף, כל PQ היה בין 5-6 דקות. בשלב מסויים הצטרף אלינו Smuggler שהיה ממש נחמד, בניגוד לשאר הסמגלרים שפגשתי, ו.. טוב, הרמות מדברות בעד עצמן. 18 בייביייי
אם יהיה לי כוח אני אמשיך היום, אם לא אני אעלה כבר מחר ל20. קיצור היה מגניב בטירוף :) וואו, חפרתי על כלום חח.

yarden41

New member
נ.ב בקשר למייפל פוינטס

הגעתי לרמה 20 בחבר-מביא-חבר ולא קיבלתי את ה-מייפל פוינטס שלי
מה עושים? (שלפחות אני אקנה נשק חדש >.>)

למעלה