ה"י 30 במאי

Don Nirtin

New member
ה"י 30 במאי../images/Emo87.gif

כל החוויות שלכם לפה. תיכף אשרשר את החוויות מהיום.

Don Nirtin

New member
מצאתי את התיק!!!!../images/Emo87.gif

אלוהים. סתם במקרה הרגתי LEADER B כדי לרצוח EXTRA D וזה מה שיצא.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

אעה!!! אני לא מסוגלת לעשות LMPQ יותר.. זה כבר מתיש וממש לא כייפי לעשות את אותו הדבר שוב ושוב ושוב. עליתי ל62% ויצאתי כי פשוט לא יכולתי יותר.=[ למישהו יש מקומות אימון טובים לבאנדיט ברמות האלה או שאני צריכה להסתדר להד עכשיו?XDXD אוף זה מתסכל, כי אני יודעת שבימים הקרובים אני אעלה ל69 ואז זה יהיה הכי מייאש בעולם לעלות מ0% עד 100% ויקח לי שנים=[ אוף תקראו לזה משהר טרום עבודה 3..>< אר..T_T

Don Nirtin

New member
בשביל זה עזבתי את השחקן הקוסם שלי../images/Emo87.gif

כדי לפתוח נוב חדש. ככה שירענן קצת. היום גם חזרתי אליו ד"א.

D amaged R oses

New member
היי../images/Emo3.gif

היום אני רמה 44, 57% פרצו לחבר-משחק שלי את המשתמש וממש התבאסתי והתחלתי קצת ליילל
ממש ביאס אותי אז יצאתי ממייפל. ודווקא ביום הולדת שלי :) [היום, 17!] ולפני כמה ימים הייתי איתו ועם חבר שלו והוא נעלם קצת והייתי עם החבר שלו [דיברנו מלא והכל.] ואז שאלתי איפה הוא, אז הוא לקח אותי. ו... אהמ. מתתי שם אחרי 4 דק' בערך, שזה הישג מעולה! לול. הוא הגן עליי בנקודה הראשונה ובנקודה השנייה שניהם הגענו עליי ואז הם פוצצו את האבן עם הנחשים מלמטה וכולם באו עליי!~
ראיתי דמג' מהממם כזה של 1000+ מעליי.

Don Nirtin

New member
מזל טוב../images/Emo87.gif

עד 120 וזה. ואלה לא נחשים. אלה דגים הזויים בשם Goby. בואי נאמר שהם די פופולריים במשחק.

D amaged R oses

New member
כן לול, התכוונתי לצלופחים. כי הם כמו כאלה.

אבל משום מה יוצא לי נחשים כל הזמן.
ותודה תודה

MR Lordi

New member
רמה 80../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

סוף סוף! מ50% הרגתי רק Fake Pap. והיום- עליתי לרמה 80! איפה להתאמן עכשיו?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|OMG!

אחרי יומיים של חרישה על LMPQ המעצבנת הזאת, הגיע הרגע המיוחל והרמה הכי סקסית במייפל!
שי|רמה 69!!!!! אז קולולולולו בשבילי עליתי רמה ועכשיו רק עוד רמה אחת עד לעבודה 3..:) ועד לCB המיוחל..:) הממממ טוב החלטתי לאמץ את המנהג והלכתי להתאבד בדאנג'ן של לודי... הוריי!!!

Don Nirtin

New member
מנהג מגונה שאני התחלתי אותו../images/Emo87.gif

בתקווה שכולם יאמצו אותו עד מהרה ויתאבדו איתי

למעלה