ה"י 3

jenniecat

New member
יאייייי שביתהההה ../images/Emo6.gif

ואני כמו מטומטמת שמתי שעון מעורר ל-7

morosh1234

New member
נמאס לי! ../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif

שלב 34, 23%. אני מתה כבר ל35
יצאו לי כבר מכל החורים הקוויסטים, החיות, השיעמום. אם אני לא יעבור בסופ"ש הקרוב, אני משתגעת. סופית.

ספרי לי על זה../images/Emo87.gif

אני נואש כבר מהפטריות הירוקות המחורבנות. וגם בכללי מהאיטיות של המעבר לשלב 21

morosh1234

New member
אמ כן, גם את שלב 20 אפשר להכניס

ברשימת שלביי המשבר. -_- הקטע הוא בהפרשים של הרמות. הלוואי והיה קל לעבור את שלב 34, כמו שקל לעבור את שלב 20. זה נראה כאילו זה לא נגמר
אני מתאמת 10 דקות, פוזלת לי למד הEXP ומגלה את אותו הדבר שאני תמיד מגלה, עליתי אחוז אחד. ווהו. איזה כיף.

אני ברמה 59 מקבל 5% ב15 דקות XD../images/Emo108.gif

אבל זומבים כאלה משעמים -_- אני כל הזמן דוחף את עצמי לעבודה שלישית

sapir aloud555

New member
D: ../images/Emo121.gif

לדעתי 51~60 אלו שלבי המשבר. 31~35 היו לי נורא קלים. מלא קווסטים חדשים, 2 רמות ביום על העכברים בלודי.. ואפילו לא חרשתי. [באמת!] << בהצלחה עד 60, זה הולך להיות מעצבן, מאוד. והמלצה: תדאגו שיהיה לכם נשק מסוקרל טוב לפני שאתם מגיעים לרמה. הרסתי 2 נשקים ברמה 60 וכבר אין לי חשק לקנות חדש.

זה היתרון בלהיות XBOW../images/Emo108.gif

יש לי איזה 6 נשקים לרמה 60 ואיזה 30 סקרולים לXBOW מה שהופך את הציפייה לרמה 60 לגדולה מאוד O_ם

sapir aloud555

New member
הו~~ בהצלחה עם המגילות ../images/Emo121.gif

הבעיה בלהיות לוחם ברמה 60.. שכ-ל הנשקים נדירים -_-

ספארטות נקיות נמכרות ב10 מיליון XD../images/Emo108.gif

למרות שאין לי מושג, יש מצב שזה היה מעל הממוצע בהרבה O-ם ואני קונה סקרולים ב300-450K הנשקים שלי קניתי ב300K~1MIL [תלוי בהתקפה]

אה ועוד שאלה../images/Emo87.gif

GRANET. יש לי ORE אחד. כמה כאלה צריך כדי ליצור אבן אדומה? (זה למשימה של גברת מינג מינג 2).

miss_t

New member
claw תוסיף לזה נקודות לפי דעתי.

לך לPQ אתה תהיה מצויין וחזק מספיק קוסמים חזקים לPQS אתה צריך 10 ores של גרניט כדי ליצור אבן אדומה

למעלה