ה"י 3/8

Robinho1

New member
נסיתי לעלות עם הסין

כמה %..רק 5% הצלחתי כי כל הזמן פיספסו :(.. אז שיחקתי בבאנדיט והעלתי אותו לרמה 15, וראיתי את הקינג סליים והרגתי אותו תוך 15 שניות(כשהייתי רמה 14) והוא הוריד לי 10 ועשה אפילו Miss!

MR Lordi

New member
בימים האחרונים לא שיחקתי

פרשתי בינתיים ממייפל.... אני משחק בGuild Wars זה משחק מגניב
היי תפוז!

miss_t

New member
רמה 20? לוחם?

גם במשחק הזה יש עבודה שנייה ושלישית וכד'? סקילים? ובמה נלחמים? יש קווסטים? פארטי? ספר בקצרה אם זה שווה

MR Lordi

New member
אוקיי-

יש 4 משחקים של Guild Wars בינתיים Guild Wars- הרגיל, בו יש 6 עבודות- Warrior-לוחם Ranger-קשת Elementalist-משתמש בקסמי רוח, אש, מים ואדמה Monk- יכול להעלות חיים ולהחיות מתים Mesmer- משתמש ברעל, וכל מיני קסמים מוזרים (זה העבודה שלי....רמה 5 כבר =] ) Necromancer- משתמש בקסמי מוות ודם במשחק יש רק 20 רמות, יש 2 סוגים של איך שאפשר לשחק- הרגיל, שעולים רמות והורגים מפלצות, וPvP (Player vs Player) בPvP מתחילים כבר ברמה 20, בPvP הורגים שחקנים אחרים ברמה 20 נראה לי, מדברים עם מישהו ואז אפשר להיות עוד עבודה ומקבלים עוד סקילים, למשל- אני לוחם (Warrior) ואני רוצה להיות גם לוחם וגם מונק (Monk) אז העבודה שלי תהיה W/M לוחם ומונק. Guild Wars: Factions- זה מה שיש לי, זאת חבילת ההרחבה הראשונה של המשחק (בהרחבות לא צריך את אחד מהמשחקים הקודמים), בהרחבה הזאת יש עוד 2 עבודות ולהם יש יותר סקילים: Assassin- תוקף עם סכין קטנה (כמו באנדיט) ויכול גם לזרוק אותה (כמו סין במייפל) הבעיה שהוא עושה מלא MISS
Ritualist- איש הרוחות, בעבודה הזאת אפשר לזמן רוחות שעוזרות לו לתקוף ההרחבה הזאת מתמקדת באיזור שנקרא Cantha Guild Wars: Nightfall- ההרחבה השנייה של גילד וורס, המשחק מתמקד באיזור שנקרא Elona, ונוספות עוד 2 עבודות: Dervish- עבודה שמשתמשת בקסמי דת וכאלה, דרויש שם זה "איש דת מוסלמי" Paragon- אבירי קודש, הם זורקים חניתות ויש להם את ההגנה הכי גבוהה במשחק. Guild Wars: Eye of the North-ההרחבה החדשה שיוצאת בסוף החודש הזה, בשביל לשחק בה, צריך את אחד מהמשחקים הקודמים (מוזר) והיא אמורה להיות גשר בין גילד וורס הראשון לבין גילד וורס 2 שיוצא ב2009-2010. בהרחבה הזאת מוסיפים מלא סקילים ומלא נשקים ובגדים. במשחק אפשר לפתוח Guild, עולה 100 Gold (הכסף של המשחק) כדי לפתוח, ועולה 2K לעשות גלימה. אני עשיתי גילד אבל אני חוסך לגלימה. ככה (אני רוצה) שתיראה הגלימה של הגילד שלי
לכל גילד יש את הGuild Hall, היכל הגילד, שבה כל חברי הגילד נפגשים. ואפשר כם לשחק GvG (Guild vs Guild) ובקשר לשאלה שלך עם הקווסטים והפארטי- כן, אפשר לעשות שם קווסטים ופארטי אז זה ב"קצרה" על Guild Wars צריך לקנות את המשחק אבל לא צריך לשלם כל חודש

miss_t

New member
אז........

כמה כסף יש לך?! חחחח השאלה הכי חשובהXD ואם כבר הגעת לרמה 20, מה המטרה הבאה עכשיו? לצבור כסף ולהיות חזקים יותר? הסקילים שיש לך הם קבועים? אי אפשר להעלות עוד סקילים? נראה לי ש Monk הכי שווה
קלריק!! רק שבמייפל עדיין אין עבודה רביעית ואי אפשר להחיות...

MR Lordi

New member
לא אהבתי את הMonk

כל קסם שאני עושה, השחקן הולך רחוק ואז עושה את הקסם

miss_t

New member
הם לא אמורים להיות שווים כמו קלריקים? ../images/Emo12.gif

MR Lordi

New member
אה ויש לי רק 500 בכסף ../images/Emo10.gif

היה לי 900 ומשהו אבל קניתי בגדים חדשים..... עכשיו אני מעלה את הסרטון שעשיתי לYouTube

MR Lordi

New member
הנה הסרטון ../images/Emo3.gif

http://youtube.com/watch?v=xlQp3UcSB6g אפילו שזה מתאים ל

22אמיר22

New member
אך קוראים למשחק שיזברתה עליו???

משחק שולט תן לי קישור לאתר בבקשה!!!!!!!

MR Lordi

New member
קונים אותו, לא מורידים

קניתי את המשחק הראשון אתמול
מה שאומר שיש לי 2 משחקים של GuildWars

לבנדר א

New member
הבוסים המזויפים ממש כיפיים!

הרגתי עשרות פעמים את פאפא פיקסי. זה כל כך מספק, אחרי שהייתי קורבן שלו בהרבה PQ.
מישהו יודע כמה שוות העוגות האלו? כשימאס לי ממנו, או כשאני אעלה לרמה 55, אני אסע לויקטוריה להרוג JR BALROG וKING SLIME. מישהו יודע מתי זה נגמר?

One Minute

New member
גם אני אוהב להרוג פאפא פיקסי.../images/Emo123.gif../images/Emo205.gif

ברמה 39 אממ, אם אני לא טועה הלכתי לנסות להרוג אלישר. לא הצליח
טוב, הרגתי אותו אבל היה קשה.

למעלה