ה"י 3.10

0xcoolmagex0

New member
ה"י 3.10

מה קורה??? אני מאושרת חח סוף סוף לבל 78 14% מתכוונת לעלות היום ל 40% אממ אחרי זה תמונות ולא הגבתי כמה ימים בגלל שבשבוע הזה עליתי מלבל 76~78 בלי בעיות!! הצטרפתי לגילד מקום 2!! זה עם הלב לחרשנים האלה יש 200k נקודות חח אז אני שמתי לב שיש פה שתי לבלים גבוהים חח XxtherionxX ועוד איזה משיהי עם קאש לבל 78 חח אם אתם רוצות להסתובב ביחד ולחסל מפלצות אז: 0xcoolmagex0

tomyoyo

New member
תיקון 4.10 D:

ממממ תנחשו מי חזר לפעולה? xBovvM4steRx . סוף סוף. בלילה הרווחתי 7.7M

החמישי לעשירי אבל....

מאתמול: עליתי לרמה 26 ומישהוא סופסןף קיבל אותי לקרנינג פיקיו אבל הם עשו ראש על ההתחלה כי מישהוא נישאר בחוץ ואז קוסם ברמה 29 ביקש פיקיו אז צירפו אותו והעיפו אותי בקיצור 10 דקות מבוזבזות מהחיים שלי
בכל מיקרה אני ניפגש עם כמה חברים שלי מהכיתה במייפל והם סופר עשירים כמה מאות מיליונים ורמות יותר ממאה והם בטח יתנו לי איזה 500קי שזה מה שביקשתי למרות שאם הייתי מבקש יותר הם בטח היו מותנים לי

עו משהוא...

היה לי וויגט אירינגס למשימה ורצית גם ליקנות לעצמי וכל אחד קניתי ב15K ואחרי שקיבלתי את הליף אירינגס היה לי זוג מיותר ומכרתי אותו לחבר שלי ב- 23K

Robinho1

New member
הרווחתי קצת כסף עכשיו יש לי כמעט 4 מיליון

44% לבל 33

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifרמה 60!! סוף סוף!!

עוד 10 רמות עבודה שלישית
עוד מעט אני מקווה לקנות לעצמי מגן לגנבים ואת הנשק לרמה 60...3= ואם ישאר כסף אז גם אקספנד לגילדה3= פגשתי המון אנשים ממש נחמדים וחמודים ורובם מישראל...חח אז בכלל מצחיק...3=

blink282

New member
קצת נמאס לי מהבנדיט אז פתחתי

סין סוס הוא רמה 15 ויש לו כבר WG 4 ATT CLAW 19 ATT 2LUK טוביס וקומביס.

Robinho1

New member
כדאי לך לקנות קודם לפחות 8 טוביס ואז לעבור

לסטילי ולפני סטילי תחסוך לwg יותר טובה וגם קלאו יותר טובה

blink282

New member
זה לא קלאו טובה אבל זה לרמה

15 וזה יותר חזק ממבה. והוורקגלוב זה מה שיכלתי לקנות בנתיים. אז מה לקנות בנתיים הרבה הרבה טוביס? ו הדמג שלי באביליטי הוא 27-127 זה טוב? אני רמה 17

למעלה