ה"י 29

דהע ~ ../images/Emo109.gif

ישבת עם הקוסמת ההיא והיא רצתה ל**** אותך או משו D< זה היה קורע ביותר D: אמרתי לך "אתה מפורום תפוז!!" ואתה בשיא השחצנות של הקאש "אני כמעט מתחתן" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Robinho1

New member
זה כנראה היה חבר שלי

כיא ני לא זוכר שדיברתי עם מישהו שראיתי אותך נראה לי ראיתי אותך ליד הנסיס או משהו

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif המ,

אני קיבלתי אחד כזה מPQ, רק של 10%. כמה שווה בסקניה?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif מכרתי 2 ב800K -_-

כולם הציעו לי 300K לאחד.

XxTherionxX

New member
2%

כל היום השארתי את החנות פתוחה... הרווחתי 4 וחצי מיליון... אחה"צ עזרתי למישהיא לעשות את הקווסט של רוני באלינה... וזהו..

MR Lordi

New member
עדיין 80%

הצטרפתי לCalamity אתמול (Salleem וAnarii שם. הם מקום 2 ו3 בקהיני) העיפו אותי צירפו אותי שוב והעיפו אותי
הJr Master לא ענתה לי כתבתי במגפון שאני מצטרף לגילד הצטרפתי לגילד עם רמות 70+ הרגתי פעמיים ברצף Jr Balrog וכמה Zombie Mushmom ומצאתי את הקשת לשעבר של Anarii (לרמה 100) בא לי כבר לעלות לרמה 103

Robinho1

New member
משהו כמו 2Mil פלוס מהחנות

בנתיים מנסה להרוויח יותר כסף מאשר להתאמן

One Minute

New member
התקדמות גרועה

רבתי עם מישהי מהבאדי כי פרצו לה, עזרתי לה והיא מוציאה את כל העצבים עליי. באתי עד אליה, עשיתי בצחוק Hi noob כי היא לבל 30 והיא התחילה לקלל אותי. עשיתי דיפיים, חיכיתי. היא החזירה לי בחרתי ואז חזרתי שוב. אחרי זה הלכתי לעשות לה קצת KS והיא מחקה אותי מהבאדי וביטלה וויספר וצ'אט אחרי שניסיתי להגיד לה משהו. ואז יצאתי למסנג'ר וראיתי שרשום לי " son of a btch + gey " ואני 83%

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אתה יודע,

שאם רודפים אחרי מישהו ועושים למישהו KS, יכולים לקבל באן? אחת הסיבות שטיגר קיבל.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ולבל 30 זה ממש לא נוב.

אפשר להבין את הכעס שלה, חברים לא מתנהגים ככה, למרות שגם באיזשהו צד גם היא לא בסדר.

למעלה