ה"י 29/8

אני עבדתי לילה... הלכתי לישון ב7 בבוקר

וקמתי ב10 וחצי בבוקר

ווינגז

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

[כאילו, לא לגמרי, אבל אולי כן בעצם] לא פשוט כשאין מסגרת והשעות מתהפכות.

לבנדר א

New member
I feel your pain.

היום מצאתי את עצמי במצב שאני מנסה להזכר אם בדיוק התעוררתי או שעוד לא הלכתי לישון...
חיים משונים.

שריתושי

New member
אני רמה 60 ../images/Emo99.gif

לא ממש בא לי על הTW של CPQ2, אז הלכתי לווינדריידרס דרך נקודות משפחה עם מישהו שהיה שם. (מתתי 3 פעמים בדרך עם המפה הקשה המעצבנת לפני הJQ). נראה לי שאני נתקעת שם לזמן מה. וואוו אני בקושי רואה את עצמי מגיעה ל-70. זה לא ממש טס ה-EXP. ואין להם בכלל דרופים

מספר מגניב../images/Emo70.gif אוטוטו עבודה שלישית../images/Emo70.gif

אבל למה דווקא בווינדריידרס
יהיה לך מלא רמות לשרוף שם אחרי רמה 70, דווקא בינתיים לדעתי עדיף לך MP3. כשתהיי חזקה יותר תחסלי אותם מהר יותר (ווינדריידרס) ואז באמת האקספי יעוף לך, עכשיו זה פשוט איטי מדי...

Guid

New member
../images/Emo45.gif

לווינדריידרס יש לך עוד קצת זמן, שרית... אני התחלתי להתאמן שם מרמות 70 המאוחרות. תנסי וודוס, הם יוכלו לעזור לך יותר כרגע...

שריתושי

New member
אממ... וודווס מגיעים רק 4 בחדר

אפשר לישון עד שהם מגיעים. חוץ מזה, ווינדריידרס בקושי מבזבזים לי שיקיי HP כי הם לא פוגעים בי. וודווס כן. לגבי MP3.. לא נראה לי שאני מתאימה לשם.. או שאני טועה..... וכן.. ווידריידרס לא הכי קלים לי, שורף המון MP

שריתושי

New member
וגם שאלה על סקילים...

מיקססתי עכשיו את כל הסקילים הכי חשובים. נשאר לי את הפיינל ארוו (שאני יודעת לא לשים בו כלום) ונשאר לי נוק-באק. האם לשים מעכשיו נקודות לפוקוס? ואחר כך לבלס? ורק בסוף אם ישאר לנוק באק?

Guid

New member
שימי בפוקוס מעכשיו, כן.

אם אין לך אף נקודה בנוק-באק, שימי בו 2 או 3 נקודות, כי לפעמים זה כן מועיל. אבל לא בצורה שצריך בו יותר מ4 נקודות.... ו... לא שמת בכלל בסקיל blessing of the amazon? או שהתכוונת לבלס אחר?

שריתושי

New member
כן לסקיל שכתבת,

יש לי בו רק 3 נקודות, כדי להוסיף ל eye of amazon. פוקוס נמצא על 9 נקודות. בחישוב שעשיתי, שניהם יכולים להיות ממוקססים עד רמה 70 ואפילו ישארו עוד נקודות לנוק-באק.
cool מה חשוב יותר מבין השלושה לדעתך?

Guid

New member
אני הייתי הולך על בלסינג קודם,

זה סקיל שהיה ממוקסס אצלי עוד מההתחלה, אז הוא חרוט אצלי בראש כמשהו חשוב... /tapuzforum/images/Emo3.gif ומזל טוב על 60, אגב! שכחתי להגיב קודם... /tapuzforum/images/Emo9.gif

Guid

New member
אמרתי לך,

זו סתם שריטה מתוך הרגל... /tapuzforum/images/Emo3.gif אם זה ככה, אז שימי באמת בפוקוס קודם. רק אל תשכחי את בלסינג! /tapuzforum/images/Emo3.gif

ווינגז

New member
וגם לך - מזל טוב ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

ברמה 60 באמת מתחילים להתרגש כבר מהעבודה השלישית

שריתושי

New member
תודה, וכבר אני רמה 61

עזבתי את ווינדריידרז לטובת לודי ואני די מצטערת על זה. הEXP היה מאוד שווה שם
לא יודעת איך להמשיך לעלות רמות..

Annnnnn15

New member
ואו מזל טוב לכולם!!

כנראה שהמשחק החליט שהוא שונא אותי.... ואתמול ניסיתי במשך שעה להתחבר מ2 מחשבים והוא פשוט רשם לי שיש סרבר צ'ק כל פעם

yonVata

New member
היי אביב

השחקן שלי נקרא xXyonVataXx אתה מוזמן להוסיף אותי

למעלה