ה"י 29/8

../images/Emo209.gifמזל טוב כולם! D:

יאללה אסף, עוד קצת וכבר 120! D: אין לי זמן לכתוב לכולם מזל טוב, צריכה לצאת עוד מעט XD אתמול יצא לי להביס את הבוס בקרנינג שופינג סנטר עם אסף הבן של גלית P: ומתי שהתחברתי בערב הלכתי למו לאנג, והצטרפתי לפארטי טובה (כלומר, כולל קלריק) ואז הכרחתי את עצמי ללכת לישון ); לא פשוט לקום ב6 בבוקר אחרי שכל לילה הולכים לישון ב1 ונרדמים ב2

yonVata

New member
בוקר טוב עולם!

יש ברבורים באגם... לא פשוט לקום ברבע ל7, אחרי שיום לפני גם קמתי באותה שעה, ונסענו להביא את ההורים של ואל מנתב"ג עד 1 לפנות בוקר

Guid

New member
בוקר טוב!

לא פשוט לקום ב... טוב, אני אשתוק. אני עובד ערב היום.

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

מה שהיא אמרה! עידן, עוף לישון!!!! במקומך הייתי חורף עד 12 בצהרים
אגב עידן, קיבלת ממנו כמה DCים? או שזה הסתכם ב1?... אישית הראשון שקיבלתי תקע לי את האמ-אמא של המחשב, וגם הייתי צריך ללכת אז....

Guid

New member
כן, קיבלתי ממנו פעמיים DC...

הראשון תקע גם לי את הסב-סבתא של המחשב שלי, והייתי חייב לעשות ריסט כדי לחזור לתפקוד מלא. השני היה סתם DC מעצבן... זה הלך ככה: -אני מתאמן במפה שלו, בלי לדעת שזה ההוא של הDC הראשון. -הוא אומר לי "cc". -אני אומר לו "no". -הוא אומר לי "dont be dumb, cc". -אני אומר לו "im not dumb, and im gonna stay". (או משהו בסגנון) -אז הוא אומר לי "ok". -המשחק נתקע, אני עף החוצה.

yonVata

New member
אם יש דבר אחד שאני שונא יותר מבישופים...

זה האקרים!

מ י ל ר

New member
גם אני שונא בישופים!!!

אבל אני מבטיח שאתה תיהיה בישופ, אני אוהב אותך!

Guid

New member
כי זה לא בדיוק ערב,

זה 2 בצהריים עד 9 בערב, אז לא שווה לישון עד מאוחר ואז לקום מסטול לעבודה...

yonVata

New member
Life is good

Drink a beer או משהו בסגנון
קיצר, לך לישון כבר נבלה!
אני כולי עפוץ בעבודה, ודווקא היום אחרי העבודה עוד ישלי פגישה

Guid

New member
לא היה לי כח לישון,

אז שיחקתי מייפל עם אסף. אני עליתי לרמה 92, והוא עלה ל..... 120! ובזה הרגע הוא בדרך ללודי לקנות את המגילה שצריך לעבודה רביעית...

למעלה