ה"י 29.7

Macbook

New member
אני בספק שמישהו יקח 145 אתק לסיקרול

אלא יותר בסביבות ה150-152 אתק..

הממוצע של מטה קסמים מהסוג הזה הוא 145 MATT

במקרה שלי היה 149 MATT אבל זה נדיר. הוא היה כחול כבר שקניתי אותו.

MomerS

New member
גיליתי שנקסון חבורת מפגרים שלא חושבים עלינו

שיחקתי היום במייפל ובטעות שמתי את העכבר על השם של השחקן ופתאום קפצה בועה עם: שם השחקן השרת ושם המשתמש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא להאמין כמה נקסון לא חושבים על השחקנים שלהם מה זה השטויות האלה?!?!?! צרפתי תמונה מצונזרת תשימו את העכבר איפה שהחץ ותראו את השם משתמש מי שלא הבין למה זה רע אז...... אם אתה מזמין אליך חבר ובטעות אתה מזיז לשם את העכבר אז השם משתמש גלוי אי אפשר לשנות שם משתמש אלא רק סיסמא.... למרות ששם משתמש זה גם דבר חשוב......

אני לא חושבת שיש פה משהו רע עומר...

נקסון לא אמורים לחשוב על "אם חבר בא לבנאדם ומעביר את העכבר שם"...וגם מה הסיכויים שזה יקרה?

אבישי ר

New member
אבל מה זה משנה

גם שחבר בא אלייך אתה גם ככה צריך להיכנס למשתמש שלך אז הוא גם ככה יראה את השם משתמש..

MomerS

New member
מה זה בדיחה ?

לפי דעתי סודיות שם המשתמש חשובה אפילו יותר מסודיות הסיסמא! כי סיסמא אפשר לשנות ושם משתמש אי אפשר יש לשם משתמש וסיסמא את אותה החשיבות בדיוק! פשוט סיסמא כותבים בכוכביות... נראה לי מיותר לגמרי לתת לשם המשתמש להיות גלוי אם מישהו היה רואה לי את שם המשתמש הוא לא היה כ"כ שמח מהתגובה שלי שכשאני קובע אם חבר אז אני מוציא את הID מהשמירה וכשאני כותב אותו אני מבקש ממנו לצאת מהחדר אתם בטח חושבים שאני מגזים אבל מתי שהייתי ביסודי אז עשינו מלא פריצות למשתמשים ושטויות כאלה... לפי דעתי חשוב מאוד לשמור על שם המשתמש אני מצטער אם ההודעה הזאת נקראת לא טוב כי אין לי זמן לערוך אותה..... אבל אני אומר את זה בגלל משהו שקרה לי בגלל שחברים (או יותר נכון "חברים
") ידעו את השם משתמש ואת הסיסמא הם כבר הצליחו להשיג איך שהוא.... אני מקווה שתשתמשו במידע הזה..... כתבתי את זה רק בשבילכם

אבישי ר

New member
אני לא רואה בזה סיכון...

גם ככה חברים שלי לא משחקים מייפל אבל תודה על המידע בכל זאת

miss_t

New member
אצלי לא כתוב השם משתמש בכלל

כתוב לי Null איפה שאתה אומר וזה לא השם משתמש שלי בכלל!!

miss_t

New member
הוא לא תוקף שאפשר לשבת ככה?

ואיך בדיוק מתחלקים על הדרופים כל כך הרבה אנשים?!?!

miss_t

New member
איך 3 ביל?

ברצינות? o_O אבל לא עושים לו קודם פוטנציאל וכד'? או נקי נקי נמכר ב3B<??? אומג? לא ידעתי שזה המחיר ראיתי שרשרת לא כאוס ב-200 מיל...

למעלה