ה"י 29.7

TheParrot

New member
ה"י 29.7

ואוו, איזה יום! מכרתי 9 White Scrolls ב Max messo ו.......לחלק הכי טוב - קניתי כאוס זאקום עם 9% דקס ב 1.7ביל !! (העלה לי 900 נקודות בדמג'!) נכון לעכשיו אני לא מתכוון לקנות כלום, רק לחסוך עד שהמורה שלי יחליט שאני צריך לקנות עוד משהו (שמו של המורה חסוי מפני שזה יותר מגניב, וכן, הוא אוהב להיות מגניב) אני ממש מאושר! D: איך עבר עלייכם היום שלכם? [=

באסה.../images/Emo7.gif

דווקא כשאני צריכה מסוס, אני לא מצליחה להרוויח...
אף אחד לא קונה את הספרי-סקילים והם ממש לא אוברפרייסד, ניסיתי למכור אתמול את דראגון סטרייק 20 ב200 מיליון ואף אחד לא קנה...
ואין לי שום דרך לעשות כסף, אין לי מושג איך.

אבישי ר

New member
אולי תנסי את השיטה שלי עם הזאקום?

אין לי בעיה אפילו לנסות להדריך אותך
חוטפים את האבנים שלהם אבל ממש...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח JQ זה לא בשבילי

לא עשיתי את זה בעצמי ואני גם לא אעשה, אני הכי חסרת סבלנות שיש.

killer97

New member
תמכרי קריסטלים

אני מרוויח מזה מלא אחיין של סמדר JPQ8D

אבישי ר

New member
שאלה לגבי סטר דיטים

דיטים צריך בשביל khanjer ו d khanjer 75 סטר, יש למישהו מושג אולי איך הם מעלים את זה? שמים נקודות בסטאטים או קונים חפצים עם % STR?

אבישי ר

New member
עוד שאלה לא קשור לזה ../images/Emo3.gif

אפשר להכין אנג'ליק רינג במשתמש אחד ולהעביר אותו למשתמש שני?

TheParrot

New member
לפי מה שאני הבנתי

אז כן, אבל אם לבשת אותו אז אתה לא יכול..כמו נשק ריברס. אבל אל תסמוך על מה שאני אומר פה, עדיף שעוד חברה יענו לך [=

כן אבל ברגע שאתה לובש את זה-אנטריידבל.

כל עוד לא עונדים את זה-אפשר להעביר והכל.

Hasselblad

New member
בעיקרון לא זה ולא זה

75 סטר זה כלום היום... עם ההורנטייל נקלס זאקום (עדיף כאוס זאקום) והמעט סטר שבא בבגדים, טבעות חגורה וכו ממש לא חסר לך סטר. ברמה 120 צריך להיות לך הרבה יותר מ 75 סטר וזה עם בייס של 4.

היה יום יפה!

מכרתי את הWG ATT 60% ב12.5 מיל ( דפקו אותי נכון? ) והבנתי שהריינג'ר שלי חלש וכושל, אז קניתי במחיר ממוצע אחרי בדיקה עמוקה נעליים ועגילים עם 5% דקס ביחד ( וקשת עם 3% STR. ) ומצאתי מגילה מוזרה שמכרתי במליון.. והבאזיל מסתבר הוא הישועה שלי! יש שם הכל! וגם קל ממש למכור שם דברים יחסית. יש לי שאלה... מה כדאי לשים בMTS שיביא לי קצת קאש? כי חנות אני צריך זה בטוח... אני שם כנראה דברים חסרי תועלת לגמריי.. הא כן והתחלתי לחרוש תישבן של ZETA GRAY בחיפוש מטורף אחרי angelic רסיפי. אל תשאלו. אני חייב להשיג ולמכור אחד. זה יסדר אותי לשנים.

btekx

New member
האנדרויד הראשון שלי!!! (Android)

קניתי 2 מתכון "ביצה" (גוף של האנדרויד), ממון זכר רק 60M לאחד מתכון, (בעוד שאר כאלו מוכרים כ200M לאחד...) וגם קניתי לב מכונאי, עם 6 התקפה ב150M..!! שמתי מגילה פונטציל ללב מכונאי..., פועל!, (יצא 2 נקודות, סטטים גרוע רצח) שהפעלתי את שיניהם (את ביצה ולב) יצא Android ג'ינג'י (כמוני, גם יש לי שיער ג'ינג'י...) אפשר לשים בגדים (רק NX) על דמות זה... Android לפעמים עושים פרצופים שנכנסתי למפה אחר (לא משנה איזה מפה...) אני מאושר!!!!!!,

תתחדש!

לא הבנתי את האנדרואידים, הם תוקפים איתך או סתם מדברים איתך? O.ם

מ י ל ר

New member
וואי אלעד תתחדש!

אבל באמת, מה זה עושה? אתה יכול לצלם את האינוונטורי שלך? לראות מה תופס לך סלוטים ואיפה

זה לא עושה כלום!

שאלתי מישהו שיש לו אנדרואידית, זה שואו-אוף ולא יותר מזה. בזבוז...
אבל תתחדש אלעד!

Don Nirtin

New member
יש כמה דברים לשים פה../images/Emo267.gif

אז- לא זוכר מתי, אבל עשיתי DOJO עם הראל. התוצאה המשעשעת לפניכם.

למעלה