ה``י 29.7~

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
רמה 38 עם הבראולר,

ועדיין 66 עם ההאנטר... אתמול חטפתי התקף עייפות, אז עזבתי את ההאנטר ברגעי השיא, ב80%, ועברתי לבראולר. למה לא המשכתי עם ההאנטר במקום עם הבראולר? תהרגו אותי, אני עדיין לא מבין. כנראה שבגלל שהיה כיף בברה עם רותם ניר ורועי~ D:

deisy

New member
לפעמים

אנשים עושים את המשחק ולא רק המשחק עושה את המשחק... מתי זה היה? פרשתי באיזה 22:30 כי נשארתי לבד והיה לי משעמם
והנה 2 דרקונים מתעופפים לכיוון ה FM .... יש לי AR! והוא מגניב! תודה סיו

Guid

New member
איזה מגניב! D:

תתחדשי גלית! ואת לגמרי צודקת~ D:

deisy

New member
../images/Emo9.gif

תודה! הקטע של הקרמה הזו מהקאש פשוט שווה כל כך!

icy woman

New member
גלית../images/Emo2.gif

הדרקונים האלה נראים מתכוננים לקראת משהו מגונה...

deisy

New member
lolz

נדבקת מניר?
ולמה מגונה? זה לא מגונה!
ששששש, בסדר אני אשתוק יש פה ילדים

Don Nirtin

New member
לא צריך לעוף כל הדרך חזרה../images/Emo87.gif

מספיק שאת יורדת למטהההההההההההההההההה ................ והופ. את בליפרי

deisy

New member
אוי..ושכחתי..

להגיד מזל טוב
אז מזל טוב על עליית הרמה!

Hasselblad

New member
התקדמות כלכלית נחשב?

לפני כמה ימים לקחתי סיכון דיי גדול.. קניתי משהו בהרבה כסף בתקווה שאצליח למכור ביותר ממה שקניתי.. והיום בבוקר קמתי לגלות שזה נמכר!!! יאיאיאיאי!!!! ועידן מזל טוב על הרמה...חבל שדווקא אתמול עד שהתחברת לברה לא הייתי מחוברת... למרות שלפני כמה ימים אני נכנסת עם אחת המיוליות שלי ל FM ופתאום אני רואה את השיער הירוק הזרחני שלך... בסוף זה היה הראל

deisy

New member
בטח נחשב ../images/Emo99.gif

את אלופה בלעשות כסף מותק, זה לא חדש!!!! מה את ושבת שסתם קיבלת את התפקיד הזה במשפחה?
נו... תתקשרי כבר!!!

Guid

New member
כן, ראיתי את זה~ /tapuzforum/images/emo6.gif

הם השתלטו לי גם על הבראולר אלה... /tapuzforum/images/emo6.gif

שלי..

הודות לרותם ששכנעה אותי להצטרף לברה, ורועי שנתן לי מוטיבציה וסיוע נדיב, יש לי קוסם שרק רותם רועי עידן וניר יודעים עליו, אז כולם מוזמנים להוסיף אותו, אגב הוא ברמה 18 כרגע. MChealing תרגישו חופשי להוסיף ^^ וואי דאמיט שחכתי שיש פאץ'... נו מילא.

Hasselblad

New member
WAAAA

קודם כל תתחדש!!! אוסיף אותך שיגמר הפאצ'... אם אתה רוצה עזרה בברה רק תגיד נשמח לעזור לך!

Hasselblad

New member
לא רק עזרה חומרית!

אני יודעת סתם לארח לך חברה, לקשקש, לטייל W/E בקיצור כל מה שיכול לעשות את השהייה שלך בברה ליותר נעימה ונחמדה תרגיש חופשי

deisy

New member
welcom 2 bera

מעולה! נכון אבל שתסלח לזקנות סניליות שאין סיכוי שיזכרו את הנייק שלך ותוסיף אותן אתה?
gallit ואסף רוצה גם: bluetomato10 (למרות שהוא לא זקנה סנילית
)

למעלה