ה"י 28.10 בסימן familiar

killer97

New member
ה"י 28.10 בסימן familiar

יש לי פמיליאר

gate11Maccabi

New member
אז התחלתי את הבוקר

בלעזור לאבישי בLHC אבל כמובן שהוא קיבל DC ישר שגייסתי 6 אנשים..

אבישי ר

New member
טוב אז הבוקר שלי התחיל מ 2 בלילה

לא סובל להיות חולה... בכל מקרה מאגטיה PQ אחד לקח אותי מרמה 109 80% לרמה 110, הלכתי ל LHC מצאתי פארטי, עשיתי ליץ' לאיזה חמש דקות עם פארטי ממש טוב תוך 5 דקות הם העלו אותי רמה ואז כולם הלכו ונשארתי תקוע ב 111 אין אף אחד עכשיו ב LHC ואין לי כוח לעשות PQ

Guid

New member
אני תוהה עד כמה נקסון יכולים להיות פייל,

וזה פשוט לא מפסיק להפתיע. הפעלתי את הפאץ', והוא נתקע על הפעולה: Creating: Quest.wz לקח לו משהו כמו 40 דקות, שכל הזמן הזה הוא רק יוצר את הקובץ הנ"ל, עד שמה קרה בסוף? נגמר לי המקום בכונן C... מה מסתבר? הפאץ' יצר את הקובץ בלי הפסקה, עד שהתיקייה של מייפל שקלה 95 ג'יגה!!!! ואם זה לא פייל ברמות היסטריות, אני צנצנת ריבה.
זה כבר עולה על העצבים. עד שיוצא לי לשחק, תמיד יהיה משהו שיפריע. אם זה קריסות של המשחק, אם זה לאגים חסרי תקנה, ואם זה פאצ'ים שפשוט אף פעם לא מצליחים לעבור כמו שצריך. אני שונא להתבכיין, אבל ואוו. ביקשתי כולה לשחק במייפל, לא לקבל הרשאות לפנטגון. למה זה צריך להיות כזה מסובך, נקסון?!

מ י ל ר

New member
תנסה לשחק עם הקבצים

קח את הקבצים מהמחשב של הראל ותעביר עליך ואז תנסה.. זה כמו שיצא הפאץ' ג'אמפ, הייתי על זה 4 שעות ולבסוף העברתי מהנייד את הקבצים וזה עבד. חשוב תמיד שיהיה גיבוי של מייפל לפני העדכון. היה מאוד נוח אם ההתקנה של המשחק המלא מהאתר הייתה עובדת.

ליזי133

New member
אתה צנצנת ריבה....

לא, סתם. זה פייל ודברים דומים קרו לי...
אכן אכן, הלאגים, הקריסות, הפאצ'ים הלא מוצלחים... כן, הכל קורה גם לי.... זה מבאס...

מ י ל ר

New member
ההתקדמות שלי

הלכתי לסמוראי, הרגתי לפחות 10, לא נפל כרטיס
הלכתי לבוס צפרדע רק בשביל להתאמן על להגיע אליו, הוא לא היה במקום, אנשים הורגים אותו בקבוע, חבל שאני לא יכול עליו סולו... [הגוף השני עושה כול 20 שניות הגנה מקסם לדקה] אחרי זה הלכתי ל-GN, כי הוא לא תוקף ואני יכול להרוג אותו
בדרך לזאקום הרגתי את הבוס הלא מועיל בזאקום מתתי בגוף השלישי בזמן שעשה לי 1/1 ובדיוק הייתי על מפלצת [ככה זה שהשותף שלי לא בא איתי לזאקום
] לא ניסיתי שוב כי לא היה לי עצבים ואז הלכתי להרוג את פאפ סתם כי לא ידעתי מה לעשות
ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אז אני הולך לראות טלווזיה

Gen3siS

New member
על זה אני מדבר....שימו לב!

לכל מי ששאל מה הקטע הם הקווסטים, אז ברגע שבחרתי להיות PARTY HUNTER, הלכתי רנדומלית לבחור בנאת' וזה מה שקיבלתי....

מ י ל ר

New member
מגילות כחולות 100% לא שוות ממש..

גם לא האטטק שקיבלת וגם לא זה.. :| אם יש לך גלימה מעפנה אז תשים בשבילך, אבל אם יש לך גלימה שאתה מתכוון להשקיע, אל תשים כזאת מגילה.. מגילה של 60% מוסיפה 2 אינט.

Gen3siS

New member
אני יודע...אבל השאלה מה לעשות עם האטטק...

אנשים מתאכזבים שזה לא GM, אבל אני לא רוצה לבזבז את זה על WG רגילות...זה בזבוז סלוט...

orbs2

New member
eקבלתי OVERALL LUK 60%

אבל הוא היה UNTRADEABLE :p אז השתמשתי בוא על האובראול שלי :p

למעלה