ה"י 28/03

ה"י 28/03

לי היה יום אחד הטובים במייפל! אין לי לאגים בשיט בגלל המחשב הפיצוץ והאינטרנט הסוס, הרגתי הרבה מאוד חתולים, ציפיתי לדרופים אבל. נהה... עליתי 10%. נחמד. אבל אז באה אליי אחת שאמרה לי " אתה לא אמור להיות ב- קרניבל המפלצות? " שאלתי אותה לרמות והלכתי לשם, וראיתי מפלצות די חזקות עליי, אבל אחרי שהקבוצה שלי ניצחה ראיתי שקיבלתי ציון b ופתאום קיבלתי 25k של exp והתחלתי בשרשרת פיקיואים שהביאה אותי לתוצאה מדהימה של מ- רמה 33 ו 70% לרמה 34 ו40% בפחות משעה!. קיצור אני מתחיל לחרוש על זה עד טיפת הדם האחרונה
.

kirillll

New member
יפה ואני קבלתי היום NX ../images/Emo6.gif

זה פצצה הדבר הזה כמה דברים קניתי חח ח

אם אתה רוצה הנה הסבר על דברים שלא ידעתה ....

1- המנצח מקבל פי 3 מהציון שהיה אמור ליהיות ז"א אתה קיבלתה B שזה 8.5K למי שמפסיד אבל ביגלל שניצחתה 8.5KX3=25.5K אז הם עשו את זה 25 וזהוא... אם הייתה מקבל A ומנצח הייתה מקבל 30K 2- אם אתה רואה דבריפ מוזהבים כאלה כך אותם כי אםשר ליקנות בהם כל מיני דברים ב- EXCHANGE MAPLE POINT

jenni17

New member
מה הכוונה

Excange maple point? כי לקחתי כמה כאלה מה עושים איתם? ואם לא עשיתי איתם משהו ישר הם עדיין קיימים?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אם אתה מתכוון למטבעות,

כשאתה מדבר עם הNPC ובוחר באפשרות של ללכת לאיזור של הקרנבל, במקום לבחור באפשרות הזאת תראה שיש עוד 2 אפשרויות. אחת מהאפשרויות היא להחליף את המטבעות בחפצים. החפצים יכולים להיות חפצים של העבודה שלך, חפצים של עבודות אחרות, או שרשרת (תמורת 50 מטבעות) ששווה כמה מיליונים.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif כל עוד שאין פאצ' חדש את יכולה

לשמור אותם.

deisy

New member
אל תחששי מהעומס

הבן שלי עושה את הפקיו הזה כל הזמן, וגם כשממש ממש עמוס, הוא מוצא פרטי בשניות... זה ממש לא כמו הפקיויים האחרים, שווה לעמוד שם כמה דקות מוצאים פרטי די מהר...

Elizab3th

New member
../images/Emo45.gif נכון, גם הבן שלי תוך שניות מקבל הזמנה

לפארטי, והוא די אוהב את הפיקיו הזה.

deisy

New member
כשנכנסים לפקיו

צריך פשוט להרוג כמה שיותר , זה בעיקרון פרטי נגד פרטי, יש כמה אופציות: שני הפרטים בחדר אחד כל פרטי בחדר נפרד פרטי אחד - כחול, שני - אדום, למעלה את תראי את הנקודות של כל קבוצה.. שימי לב שאי אפשר להשתמש בשיקויים שלך, אבל כל מפלצת שאת הורגת או אחד מחברי הפרטי, זורקת שיקויים, שכשאת מרימה - את משתמשת..., יש גם שיקויים גדולים שמי שמרים אותם מעלה HP/MP לכל הפרטי. אם את מתה, את לא מאבדת אחוזים ואת יוצאת החוצה ויכולה להכנס חזרה. מהמפלצות נופלים לפעמים מן מטבעות מוזהבות שנקראות מייפל קוינס, שאותם צריך לאסוף, מ 50 כאלה אפשר לקבל את השרשרת המדוברת. זה בעקרון הפרטי הזה, נחמד ומביא יופי של אחוזים!. הקבוצה המנצחת מקבלת מן הסתם יותר אחוזים והקבוצה המפסידה מקבלת קצת פחות, אבל עדיין הרבה (בסביבות 7K-8K) תהני!

deisy

New member
לא בטוח...

כבר שמעתי שאומרים שהוא רק עד הפאץ הבא....

למעלה