ה"י 27.9

MR Lordi

New member
איזה כיףףףףףף ../images/Emo13.gif

מישהו נתן לי 13 מגילות בחינם
(של70% ו30%) 79.36%

zagzagitos

New member
מגילות 30%

מגילות 30% יכולות להרוס לך את הנשק גלימה עגילים תלוי במה תשפר כדי לך למקור אותם תעשה כמה מילים טובים

miss_t

New member
9 מיל ביום?

מה מכרת? ד"א איפה הדוב גריזלי נמצא?!

miss_t

New member
עם הקלריקית רמה 68 ../images/Emo9.gif

עשיתי היום מלא LMPQ עם עומרי והרווחתי איזה מיליון רק מלמכור את הדברים לחנות. חברה ברמה 95 נתנה לי אובראול לרמה 68 עם 6 INT יאיאיאיא! למכירה/מסירה- אובראול לבן לרמה 58

US navy

New member
כן אההה

עם ה godly hands שלי XD עליתי רמה אתמול והיות אני 88% כן כן אני חורש על LMPQ יותר מ50 מגילות!!! 4mil + בשיקויים שמכרתי... כסף ממש טובבבבבב

0xcoolmagex0

New member
חח הדובי גריזלי נמצאים..

את הולכת ל mu luna ממשימה ישר עד שאת מגיעה למקום שוקראים לו Snake Area ובמקום הזה את מחפשת אבן כזאת ונכנסת והנה הדובים... לגבי ה- 9M לא הרווחתי ביום -_- זה פשוט מכל הכסף התצטבר לי 9M

XxTherionxX

New member
80% ומוות אחד... והקווסט של....

הקווסט של JAY מהנסיס לרמה 35... צריך ללכת להרוג במערה הכחולה מפה אחת לפני המפה של הקרגו אחרי 9 שעות מופיעים החלק הכי תחתון של המפה איזה 10 חלזונות ירוקים רגילים... אוספים את כל הקונכיות שלהם.. אחת מהן היא של החילזון המיוחד... הולכים לדבר עם ברוס בהנסיס ואחר כך עם גרנדל באלינה ומשם לריממבר בסליפיווד... בסוף חוזרים ל JAY והוא מבקש ממכם שוב להביא לו חילזון מיוחד... הקיצור.. אם אני זוכרת נכון... מכל הקווסט איזה 2400 EXP ו 2 FAME לא שוה את המאמץ

miss_t

New member
../images/Emo12.gifטוב שעשית אותו../images/Emo45.gifעכשיו אפשר לדעת שלא יורד

fame

Godly Fighter

New member
רמה 54

חרשתי היום. התעוררתי הערך בשש בבוקר והלכתי למחשב עד 12... מלבל 52 ל54 רק בראש אורביס פי.קי. אני כבר רוצה להיות לבל 60. נ.ב. מחפש שותף להתאמן איתו לבל 45+

למעלה