ה"י 27-9

yonVata

New member
רמה 119! והפתעה משמחת!

טוב אז קודםכל הלכתי להעלות את הפריסט המקופח שלי את ה12% שנשארו מאתמול ועכשיו אני רמה 119!... אחריזה הלכתי עם עידן ורועי לפיקיו של החייזרים והיה נוראי... זתורמת היה אחלה, אל הפיקיוה זה נוראי
אחריזה נזכרתי שיש לי נעלים לקוסם עם פוטנציאל, החלטתי לנסות עליהם 2 קוביות ולהפסיק אם לא יוצא משהו טוב... ואז קיבלתי מהקוביות מגילה של 90% הצלחה... החלטתי להשתמש בה על המייפל שילד שלי (כי יש לי 2...) והיא עבדה! וקיבלתי סטאטים של 2% STR, וגם 8 אינט. הקצבתי לעצמי שוב 2-3 קוביות לשחק עם השילד, בקוביה השניה החפץ הפך לEPIC, והשלישית קיבלתי 2% all stats!!!! השילד מוסיף לי עכשיו 14 אינט כשאני לובש אותו ^-^

deisy

New member
omg omg omg../images/Emo2.gif

וואו איזה שווה!!! תתחדש!
הלואי עלי

yonVata

New member
כןןן!!!!

עכשיו נשאר "רק" לססקרל אותו
הבעיה שהמגילות שלו עולות המוווווווווווווווווווווווווווווון כסף...

FirePhoenix1

New member
יש לי מגילה

של שילד מג'יק אטק עם אתה רוצה..אני לא צריך. רק דבר איתי שאני יתחבר

deisy

New member
הסתנוורתי מהשילד ../images/Emo3.gif

מזל טוב על עליית הרמה
תודיע לפני שאתה עולה ל 120! רוצים חגיגה, הרבה זמן לא עשינו מסיבה במשחק

yonVata

New member
אל תדאגי!

אני עוד הבטחתי לסיו שאני מחכה לה עם העליה
יהיה שמח! בכל מקרה אתמול בלילה בפתחתי בנדיט צעיר ומסריח כי בגלל הדאבל לא היה מפות לשחק והיה לי משעמם.. והגעתי איתו לרמה 16 XD

מזל טוב יונתן ../images/Emo140.gif

ואני שמתי פוטנציאל על החגורה שלי והיא לא התפוצצה..... אחרי קוביה אחת קיבלת 3% STR עליה כך שעכשיו החגורה הזו נותנת לי בערך 12 ATT. ויש עליה עוד מקום לנסות עוד כאוס סקרול אבל אני מפחדת.... חוסכת עכשיו ל שרשרת HT ובזאת אסיים את השידרוגים של ההרואית שלי כי היא כבר מאד קרובה לדרגה 200. ודרך אגב. שווה לנצל מפגשי פורום כדי לאחד מעטפות עם כסף ולשלוח בדיוור מהיר.... 72 שקלים משלוח יכולים להתחלק בין כמה אנשים....

yonVata

New member
וואו אדיר!

הלוואי שהיה לי כסף לכל הדברים האלה
כן, תאכלס אפשר להביא למפגשים את הניירת והכסף... למרות שהמחיר של המשלוחה זה גם פונקציה של משקל אז...

yonVata

New member
יאללה כבר, שתגיע עבודה 4 ../images/Emo178.gif

מצינו, לא מצחיק....

חחח אחרי שהסברת לי אתמול אמרתי

ךעצמי שאין מצב שאני יוצאת משם ללא כיסא... אחרי 2 PQ השגתי את היסא.. ואגב אכן היה מהיר לעשות אותו כשיש לך איך להרוג הכל בלי בעיה

למעלה