ה"י 27.2

Guid

New member
תתחדש גלעד! נראה מגניב~ D:

אתמול היה לי ערב מטורף במייפל. איך שאני מתחבר שרון הזניקה את אחת החברות בגילד ובקשה ממנה שתבוא לעזור לי במשימות של הזאקום. כעבור שעה בערך, היינו 5 אנשים באל נאת` (המאסטר של הגילד ועוד חבר אחד הצטרפו כדי לעזור) והתחלנו את המשימה הראשונה, זאת של המסמכים והאבן לבה. המאסטר של הגילד (ארק-מייג` קרח, רמה 145 בערך) תפס פיקוד ובזכותו כולנו ידענו מה עושים /tapuzforum/images/emo6.gif עשינו את הקווסט הזה כמה פעמים (לקח המווון זמן, אבל היה באמת כיף) ואז עברנו לJQ המפורסם... [המשך בהודעה הבאה, הטלפון שלי מוגבל בכמות התווים להודעה אחת...]

Guid

New member
המשך~ /tapuzforum/images/emo3.gif

אז הגענו לJQ, אבל רק אני, שרון והמאסטר נכנסנו אליו, שני החברים האחרים פרשו. התחלנו לקפוץ, ומהר מאוד תפסתי את הרעיון וגם המאסטר עזר לי עם התיזמונים של הקפיצות. לאט לאט שרון נשארה לבד מאחור (לא להרבה זמן) ואני והמאסטר המשכנו לקפוץ עד שהגענו לקפיצה האחרונה! ושם נפלתי!! /tapuzforum/images/emo6.gif זה היה מתסכל, מאז אני ושרון רק מנסים ונופלים. היא עוד היתה צריכה לרדוף אחרי עם ההיל כדי שאני לא אמות... /tapuzforum/images/emo3.gif אחרי איזה שעה החלטנו שחלאס, יש גבול. אז יצאנו משם. אני כבר אמשיך מתישהו, עם עזרה מאדם מומחה~ /tapuzforum/images/emo8.gif היה ממש כיף, שרון- תודה!!

Guid

New member
עוד תמונה~

בתמונות הקודמות זה אנחנו באל נאת`, ואז אנחנו בדאנג`ן עם הדלת ששרון סידרה לנו~ D: שרון, עשית לי את הערב אתמול. הרבה זמן שלא נהניתי כ``כ ממייפל! /tapuzforum/images/emo9.gif ואת לא כזאת גרועה בקפיצות! אל תמעיטי בערכך~ /tapuzforum/images/emo13.gif והנה, בתמונה הזאת זה ההאנטר החתיך שלי על רקע הJQ המטורף! /tapuzforum/images/emo9.gif היה כיף, אני מחכה בקוצר רוח להמשך המשימות~ D:

icy woman

New member
היי עידן

יש לך אותה דמות כמו אחד המיולים שלי.. אותו צבע וסגנון שיער - ואגב, המיול הזה הוא האנטר רמה 42....(השחקן הראשון של בני הבכור) כל הכבוד על הנחישות. אם כמעט הגעת לסוף- אין ספק שתצילח!!! אני הייתי נחושה למשך 10 דקות.... אבל לא הצלחתי להגיע עד האמצע בכלל, הרבה פחות. ואז ביקשתי יפה מאיציק האלוף שייקח את precious ובהזדמנות זו- שוב הרבה תודה לאיציק

Guid

New member
איזה מגניב!

אז לבן שלך יש טעם טוב~ /tapuzforum/images/emo6.gif ובטח שאני נחוש, רק הבעיה היא שאין לי כמעט זמן לזה. כנראה שהמאסטר של הגילד יעבור לי את הקווסט הזה~ D:

deisy

New member
אם הגעת עד הסוף...

אתה תצליח! נחישות לא חסר לך
כל הכבוד!!! ואם אתה כותב מהפאלפון אתה גם מעלה תמונות משם?
חתיך ההנטר שלך!
אני אוהבת את השיער!

Guid

New member
תודה! /tapuzforum/images/emo9.gif

אפשר להעלות תמונות מהפלאפון, כל מה שצריך זה רק שהם יגיעו אליו, אז אני עורך בפוטושופ ומעביר לפלאפון~ זה ממש פשוט, למרות שאני מתעצל בד``כ... /tapuzforum/images/emo3.gif וסתם שתדעי, השיער הזה הוא תוצאה של מזל טהור... גם הסטייל (קלאודיה שיחקה אותה הפעם) וגם הצבע (קופון צבע רנדומלי). /tapuzforum/images/emo9.gif

Guid

New member
יש לך למה לחכות! /tapuzforum/images/emo45.gif

למרות שזה מתיש וארוך, זה ממש כיף! כדאי שתלכי לשם עם מישהו שיש לו ניסיון במשימות האלו~

../images/Emo49.gif עידן../images/Emo24.gif

ובהצלחה בהמשך המשימות
עם קצת נחישות, חשק ועזרה
בטוח שתצליח

../images/Emo124.gif עידן

את השלב הראשון עידן עשינו הרבה פעמים כדי לבל סקורולים לdead mine לzrun שהולכים להיות בקרוב. בעיקרון היה מספיק לעשות אותו רק פעם אחת כדי שתקבל את הitem להמשך המשימות. תודה על כל המחמאות ואני שמחה שנהנית. נהניתי לא פחות, למרות הקללות שהרעפתי שם בכל פעם שנפלתי. ו... עידני, יש בעיה. הוא לא יכול להיכנס למשתמש שלך. יש חסימה באירופה עבור משתמשים שנפתחו מתאריך מסוים, ואתה נופל בינהם
או שננסה יחד לעבור את ה**** הזה, או שתיאלץ לתת למישהו אחר לעשות לך את משימת הקפיצות הזו.

Guid

New member
אאוץ`...

אם ככה אז אני אנסה לעשות את זה בעצמי... אחרי הכל, אם אני מצליח להישאר בפוקוס כמו שצריך אני אצליח, הרי כבר הגעתי לסוף... /tapuzforum/images/emo6.gif אגב שרון, הם הלכו לזאקום אתמול? אין לי גישה למחשב, אז אין לי את מי לשאול... /tapuzforum/images/emo3.gif

תנסה לבד,

ואם לא תצליח להרוג את הלהבות הקטנות האלה שם באמצע תקרא לי לעזרה, לא תהיה לי ברירה אלא לעשות את המשימה הזו ביחד איתך
ואתה ממש מעולה בה
אני לא יודעת אם הם הלכו אתמול לזאקום, ואם כן, זה בטח לא היה הגיילד אלא האליאנס. הם לא ילכו כ"כ מהר לזאקום.... כדאי לךלסיים הכל עד שהגיילד יעשה זאקום לבד (למרות שייקח לנו משהו כמו שעתיים להרוג אותו
) כי אז תקבל כובע בחינם. שווה, לא?

yonVata

New member
אני לא יודע מה היה קודם..

אבל זה בהחלט מגניב! תתחדש :)

למעלה