ה"י 26-27/06

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אני עכשיו רמה 58 והברג אותם ב3-4 מכות

אם יש לך קצת ברקים לך לפלורייניה ביץ!

זקוק להצעת מקום אימון טוב../images/Emo87.gif

דרישות- שלא יורידו לי יותר מדי. שיהיה קל להקפיא אותם. שיהיה להם EXP שיקדם אותי בצורה סבירה וכמובן- שיהיו בעלי $$$$$$$ כמה שיותר. אני עם 500K עכשיו.

Dirty wings2

New member
81% ללבל 38 ../images/Emo9.gif

אני כמו סתומה כל הזמן נלחמתי במפלצות בהנסיס שבקושי מעלות לי אקספי, הלכתי לעולם החדש ואני נלחמת שם במפלצות ומורידה להם מלא וגם מקבלת 55 אקספי למרות שזה קצת אבל עדיין, סיימתי 2 משימות וקיבלתי 5000 אקספי בכל אחת מהן.^^" יצאו לי 2 חליפות מגניבות של לוחמות מי שרוצה שיפנה אלי,הם למכירה אין לי מה לעשות איתן אני גנבת
, ויצא לי גם חולצה של קשת,אז מי שרוצה עדין יכול לפנות אלי
אני בבוראה..אממ יש למטה למטה את השחקנית שלי למי שרוצה לראות
. אבל מה שבטוח,אני לא הולכת לחרוש על המייפל כל החופש >< זה סתם ביזבוז זמן חח אבל זה שחקנית משותפת שלי ושל בן דוד שלי,והוא קיבל מחשב חדש והוא גם הוסיף לי דברים. אני לא מאמינה שמ5M עכשיו יש לי 1M
אני חייבת להפסיק לבזבז ><

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif על מה את מדברת?!

היו לי 5 מיליון וברגע אחד הם נעלמו..;[ אפילו שהם נעלמו והופיע הסמל של הגילדה...
ועכשיו אני תקועה עם בקושי 300K...@.@

שאלה על סקילים..

הסקילים שלי מדורגים כרגע ככה: the blessing of amazon - 6 critical shot - 0 the eye of amazon - 7 focus - 0 arrow blow - 1 double shot - 2 אני רמה 15. אם למישהו יש המלצות איך להמשיך מפה אני פתוחה לשמוע.. ד"א מה הניקוד שצריך להיות בכל סקיל בשביל להגיע למקסימום שלו?

miss_t

New member
תעלי כרגע את CRITICAL SHOT

תוכלי לראות פה מתי כל סקיל ממוקסס http://global.hidden-street.net/characters/bowman.php לדוגמא Critical Shot Master Level: 20 ז"א- שכשאר יהיה ל 20 הוא יהיה ממוקסס. ברמה 15 נפתחות לך משימות חדשות- בהצלחה!

MR Lordi

New member
עזבתי את הקרוסדר ../images/Emo3.gif

בשביל הסין עליתי איתו לרמה 33 יש לו 3 סטילי ו7 טובי (מהכסף של הקרוסדר) ויש לי מלא חפצי מייפל למכור

MR Lordi

New member
יש לי 4 מיליון מסוס ../images/Emo3.gif

מכרתי Claw ATT 60% ב3 מיליון

למעלה