ה"י 26-27/06

ווינגז

New member
ה"י 26-27/06

התקדמות יומית. מה עבר עליכם? איזה קווסטים סיימתם? כמה רמות עליתם? עליתי לרמה 41, סיימתי את הקווסט השלישי והאחרון של Shumi |אושר| ואני עובדת עכשיו על הקווסט של Sakura Garden, צדה לי Cherry Blossom Seed (את כל השאר כבר יש). אני עומדת לי בשקט וצדה לי Sakura Cellion, כשפתאום מגיע איזה מישהו ומתחיל לקחת את ה-drops שלא הספקתי להרים. זה ממש לא קריטי, כן? הקטע המוזר הוא שהוא פשוט מת כל כמה שניות, וכל פעם חזר-מת-חזר-מת, שוב ושוב ושוב ושוב ושוב. הזוי.

לא מתקדם היום כי.......................

מופע סיום . תפקיד ראשי וזה *צומיצומציומצומי* חוצמזה אני לבל 51 עם 67%

miss_t

New member
ההתקדמות שלי

סוף סוף, אתמול קיבלתי הודעה למייל שקיבלתי 10,000NX, אושר גדול. עכשיו רק לחשוב מה לקנות (רק בEVENT בטח את כל אלו שעולים 1K). לפני שקיבלתי את הקאש הייתי בטוחה שאני אעשה hair salon, אבל אז אמרתי לעצמי שאני אוהבת את מה שיש
ד"א- קניתי קאש ע"י הדרך החדשה של שליחת דואר (לקח שבועיים וחצי בערך). ובקשר לחמוד שמת אצלך בסביבה והרים כסף- או שהוא נוב אמיתי, או שהוא ממש צריך כסף
. כל אחד מהחתולים האלו מפיל 200MESOS +- לא?

יווו מזל טובב!!!

תתחברי למסן. גם את בעבודה.
או ש.... את מושלמת גם ככה
עם את צריכה עזרה בלבחור אני פה, ואני יבנה אותך בבאנדי. תקני גם משהו שצריך...כמו חנות וכל זה..

miss_t

New member
../images/Emo140.gif תודה

אולי באמת אקנה חנות, אבל אני באמת אתקמצן, זה רק 10K והכל בCS עולה 4K לבגד.... אז רק חפצי EVENT או דברים שממש ארצה
וכן אני בעבודה
, עד חצות ככל הנראה או כמו שנאמר מצאת החמה
עד צאת הנשמה

את חייבת לספר לי על זה במסן../images/Emo87.gif

אז אניר ואה שהדרך הזו ממש בטוחה מה?

miss_t

New member
שום דבר לא בטוח

במיוחד שליחת כסף בדואר... הם בעצמם ממליצים לשלוח צ'ק, בכל מקרה, זה עבד לי וזה לא מסובך בכלל.

אין לי בעיה לשלוח צ'ק../images/Emo87.gif

רק שאין לי צ'קים
אז מה עדיך? להשקיע זמן על פרוקסי מחורבן או להסתפק בלא להיות עם NX לעולם? ותקנו CARGO

ווינגז

New member
בקשר לכל הביטויים הבוטים שנכתבים פה -

אין להם מקום על גבי הפורום, ואנחנו מאוד נשמח אם תשקול מילים לפני כתיבת כל הודעה (מדובר גם על ההודעה הזו, גם על זו למטה וגם על כל הודעה שפספסתי).

XshironetX

New member
מזל טוב 33>

אני מנסה עכשיו את הדרך של פרוקסי אבל זה ממש איטי ונראה לי שזה לא עובד. ד"א- אני לא זוכרת את הסיסמא וזה של הדוא"ל שנרשמתי בו ובגלל זה אני לא יכולה נראה לי לשלוח את זה דרך השרות של הדואר. יש פתרון?

miss_t

New member
../images/Emo24.gif תודה

אכן, פרוסקי זה ממש איטי. אמממ בקשר לשרות של המייל- אני לא בטוחה אבל אפשר לנסות דבר כזה: לשלוח מהאתר מייל לתמיכה של נקסון ולכתוב להם את כל פרטיי המשתמש שלך (תאריך לידה, שמך ושאלת אימות) ולומר להם שישיבו לך במייל מסוים- ולבקש מהם לומר להם מה המייל בו נרשמת- כמובן זה יהיה יפה אם תכתבי את המכתב בצורה מסודרת ויפה כדי שלא יחשבו שזה ניסיון לפריצה. זו הדרך עליה חשבתי... ובכל מקרה תנסי להזכר בעצמך באיזה מייל נרשמת... בתקווה שזה יעזור

ווינגז

New member
מזל טוב! ../images/Emo47.gif

נו, זה כבר מראה לנו שזה מוצלח. וכן, 200 Mesos+-, זה סתם היה מצחיק.

miss_t

New member
תודה יעל../images/Emo203.gif

ואני זוכרת שגם כשאני עשיתי את הקווסט (ממש כשהוא נפתח עם אמוריה) אז היו שם מלא שקפצו על הכסף והתאבדו וחזרו... כן, זה בהחלט מעלה חיוך

חייב מקום אימון סביר../images/Emo87.gif

דרישות- שלא יורידו לי יותר מדי. שיהיה קל להקפיא אותם. וכמובן- שיהיו בעלי $$$$$$$ כמה שיותר. אני עם 500K עכשיו.

ניסית דרקונים אדומים?

זה בטח ייקח לך משהו כמו 5 מכות קרח להרוג אחד אבל אקספ טוב והדרופים גם מעולים. אני התחלתי אותם מרמה 48 אבל אוליי גם 46 זה טוב.

למעלה