ה"י 26-12-2010

yonVata

New member
אני אחדד את הנקודה...

פעם היה סקיל בוק (שאותו היית מקבלת מקווסטים אחרי עבודה 4, בוסים, ושלל חויות אחרות), ויש מאסטרי בוקס שתפקידם לפתח את הסקיל אחרי שכבר השתמשת בסקיל בוק. אחרי הביג-בן ביטלו את הקטע של "לעשות קווסטים בשביל סקילים" מה שאומר שבאופן אוטומטי כל הסקילים של עבודה 4 נפתחים ברמה 10 (הרמה שהסקיל בוק פותח את הסקיל). אני מניח שהם פשוט שכחו למחוק את הסקיל בוק כדרופ של הזאקום.

זה בטוח יונתן? כי ראיתי

אנשים מוכרים בשוק ספרים 10 מזאקום ב 80-90 מיליון. ואנשים קונים .... התלבטתי אם למכור את הספרים היותר מבוקשים שנפלו אבל כאב לי הלב על ה מספריים .....

yonVata

New member
אני אגיד לך מה...

קצת קשה לי להגיד כי הספר היחיד שיש לי הוא AR, וכבר פתחתי את הסקיל לפני הBB... אז, מה שאומר שאולי מה שנקסון עשו זה פתחו רק את הסקילים שמקבלים מקווסטים, אבל זה נשמע קצת הזוי... אם יהיה לי זמן היום אני אנסה לעשות חיפוש קטן באינטרנט, ואם לך יהיה קצת זמן פנוי אשמח אם תעשי ברור עם חבריך המייפלים

שריתושי

New member
באמת מוזר... אשמח לדעת גם

אם אני אצטרך את הספרים האלה בשביל הריינג'רית שלי אם/כשהיא תעלה ל-120

../images/Emo204.gif תשובה ../images/Emo235.gif../images/Emo205.gif../images/Emo19.gif

מקווה שהכותרת מספיק בולטת כי אני מאבדת את הצפון בשירשורים הארוכים האלה.... הכל נשאר אותו הדבר אחרי ה BB. כשמגיעים לעבודה רביעית צריך לעבוד ולעשות קווסטים ולהשיג סקילים דרגה 10 בדיוק כמו קודם !!! בגלל זה זאקום עדיין מפיל אותם....

miss_t

New member
נהדר ../images/Emo13.gif

עכשיו רק נותר למצוא קונים ולחשוב אם שווה להוציא מספריים על זה

yonVata

New member
אם זה ככה...

אז איך קיבלתי את הבהמות' בלי לעשות את הקווסט?

Hasselblad

New member
אולי הוא מהסקילים שמקבלים בלי קווסטים?

לכל עבודה יש כמה סקילים שמגיעים אוטומטית עם עבודה רביעית.

yonVata

New member
שלילי בזנטי...

כמו שציינתי... לא היה לי את הסקיל לפני הBB, ואחרי הביג-בן הוא נפתח לי... התעצלתי לעשות את הקווסט שלו כי זה סתם לאסוף 150 לבבות של דרקונים, ויש לי עוד זמן לפני שאני אשתמש בו...

Don Nirtin

New member
שיחקתי בדיוק 45 דקות../images/Emo267.gif

ואז האינטרנט שלי החליט לצאת לשביתה.....התוצאה: הוא חזר רק ב2 וחצי בלילה. יופי אינטרנט מטומטםן שנזכר להתנתק ולהתפגר לשעתיים

מ י ל ר

New member
כול ההשקעה של היום בשביל כלום

החלטתי לעזוב הכול ולהתמקד במטרה אחת - רמה 150 [לעזוב את הלעשות כסף / באטל מייג' לעלות ל-70 / להתאמן עם ההרמיט ] אבל זה פשוט לא עובד לי! אני הורג והורג והאחוזים לא זזים, לאחר איזה שעתיים של אימון מתתי ופשוט הכול הלך לי, יצאתי מהמשחק מעצבים.. הגעתי לאיזה 57% כבר.. זה פשוט דיאכון זה לא זז!! חבל שאפשר לעשות פאפ רק פעמיים ביום, פאפ זה משהו שמזיז לי לפחות את האחוזים המפלצות ב-TOT חזקות, עם מלא HP, עד שאני הורג אחת.. וכול אחת מעלה לי רק 0.01 ! ! ! וזה המפלצות הכי חזקות שאני יכול להגיע אליהם, זה ה-EXP הכי גבוה שאני יכול לקבל

ממש באסה ! רוצה להתעודד?

לוחמים מאבדים 10 % שלמים כשהם מתים..... ולמה לשרשר עידכון של ה 28 לחודש לשרשור של ה 26 לחודש? זה הולך כאן לאיבוד. לא יצעקו עליך אם תפתח שירשור שמוקדש להיום....

מ י ל ר

New member
אני כבר לא יודע איפה לשרשר

אבל מתעצבנים עלי שאני פותח שירשורים חדשים, אז אני פשוט משרשר איפה שאפשר.. ואין לי התקדמות של היום, פשוט אין לי! כי אני לא מצליח להתקדם נגיד את... איך.. מה.. אם אני לא מצליח להתקדם, מה אני יכול להגיד עליך? אולי את יותר חזקה אז את הורגת יותר מהר ממני, אבל איך אני אמור להרוג? אני לא יודע מה המטרה שלי אחרי ה-BB. אני הורג יחסית לאט את המפלצות האלה (3 או 4 מכות למפלצת אחת) והן ממש חזקות אז נכון שאין לי ציוד שמושקע בהרבה קוביות אז אני לא הכי חזק שבעולם, אבל עדיין :|

אני??!! ../images/Emo4.gif

אצלי ה % זזים לאט לאט לאט לאט. אתה פשוט רגיל לעלות דרגה כל יומיים.... שים לב כמה זמן אני כבר לא עליתי דרגה. אין אפילו מפות לדרגה שלי... אין לי איפה להתאמן בכלל. אולי אני הורגת במכה אחת את המפלצות הירוקות האלה אבל אני צריכה להרוג 20 כדי לקבל 0.01 % . היום הצלחתי לעלות 4% שלמים ואני ממש מאושרת מההתקדמות היומית שלי.....
ולי יש ת מ י ד CHARM בכיס. וכל הנושא הזה בכלל לא קשור לציוד וקוביות.... כנראה מתוך הבאסה שלך סטית מהנושא של המוות המיותר ו ה % האבודים. בכל מקרה, כששרשור חיי יותר מיומיים הוא כבר ממש לא קריא בעיניי - בלגן בעיניים. וכשיש נושא חדש או מספיק חשוב זה נחמד לרענן עם הודעה חדשה....

Hasselblad

New member
בגדול אורך חייו של שירשור הוא 72 שעות

אבל לגבי שירשור התקדמות יומית אני מסכימה איתך לגמרי. במידה ואין באותו היום שירשור התקדמות יומית עדיף לפתוח אחד חדש מלשרשר לאחד ישן.

Hasselblad

New member
../images/Emo43.gif+../images/Emo64.gif נשלח לפני שסיימתי לכתוב

מצד שני במידה ויש המון שירשורים חדשים הסיכוי לקבל תגובה קטן יותר, והמון הודעות מתפספסות.

Hasselblad

New member
מה? מתי כעסו עליך שפתחת שירשור?

אתה יותר ממוזמן לפתוח שירשור! אף אחד לא יכעס עליך, אנחנו בסה"כ רוצים שיהיה מסודר והודעות לא יתפספסו. לא חייבים לשרשר בכח לשירשורים קיימים, כן במידה וכבר יש התקדמות יומית לאותו היום או שירשור בדיוק באותו נושא שאתה רוצה נעדיף שתשרשר לשם אבל גם זה נתון לשיקול דעת. אבל באמת שאף אחד לא כועס או מתעצבן על שירשורים חדשים.

למעלה