ה"י 25/6

../images/Emo191.gifתלוי באיזה עולם אבל

כעיקרון זה נא בין 1.5-2M (הסאונה) הCLAW שווה בערך 300K והגלימה אין לי מושג

Robinho1

New member
o.o

לפי דעתי הסאונה שווה המוווווון לא רק 2mil אני חושב שפעם ראיתי מישהו שהיה לו 67mil ואמר לי שהוא חוסך 80mil רק כדי לקנות סאונה..

../images/Emo191.gifזה תלוי

אם הסאונה היא יותר מ10 DEX אז היא שווה יותר אבל יש גם סאונה עם INT ויש עםLUCK ודקס זה הכי פחות שווה אבל נגיד ויש 30דקס אז זה שווה המון כי זה משופר לא רק ב100 אחוזים אבל במקרה הספציפי הזה הסאונה שופרה ב-10 100אחוזים וכן היא שווה בסביבות ה2מיל (משפרים סאונה עם סקרולים ל OVERALL ARMOR FOR DEX LUCK AND INT ) קצת מחירים לידע כללי של סקרולים לשיפור של OVERALL לדקס 100% דקס מביא 1 דקס וניתן לקנות מאנפיסי בערך ב100K 60% דקס מביא 2 דקס אינו ניתן לקניה מאנפיסי ועולה בסביבות ה5 מיל (נראה לי אפשר להשיג מPQ LUDI ) 10% דקס מביא 3 דקס ניתן להשיג מPQ KRENING ועולה בסביבות ה1מיל מצטער אם אני לא מדייק אבל ככה זה בערך אבל תיזכרו ש100% אוחז סקרול עובד בטוח 60% לא בטוח אבל עם הרבה סיכוי 10% כמעט לא עובד בעל סיכויים נמוכים ביותר../images/Emo191.gif

../images/Emo191.gifלא בדיוק

לכל עבודה יש את הAP שהיא צריכה אך מבחינה כספית זה הולך אחרת וקבוע אצל כולם INT-הכי שווה LUCK-בינוני DEX- הכי פחות שווה למרות שאם את תיהי קשתית את תצטרכי DEX ולכן מבחינת כוח זה הכי שווה לך ואם תיהי קוסמת את תצטרכי INT ולכן יהיה לך יותר יקר לקנות ואם תיהי גנבת את תצטרכי LUCK אבל תמיד צריך לזכור שיש מכירים קבועים לסקרולים של השיפור לא משנה איזה JOB בחרת מקווה שעזרתי

לבנדר א

New member
חשבתי

שחוץ מקוסם, כל העבודות צריכים DEX ברמה זו או אחרת, כך שזה בעצם הכי שווה. ../images/Emo12.gif

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif זאת רק אני,

או שכבר ממש התחילו להמעיט עם הכובעים? לא קיבלתי היום בכלל, הרגתי המון. ../images/Emo12.gif עוד מעט 20 עם הקשתת, 48 עם הקוסמת.

חבל../images/Emo87.gif

אני צריך כסף נואשות. כמה שיותר כסף../images/Emo7.gif ../images/Emo3.gif

עזרה..

זה בשביל חבר.. רציתי לדעת לאיזה עבודה אתם ממליצים לו ועם הוא עלה את הסקילים נכון.. תודה...

Robinho1

New member
לא שיחקתי איזה חודש

עליתי רק לרמה 26 ומכרתי כמה מגילות יש לי כמעט 5mil

RoRiL

New member
יום מעולההה:)) עליתי ל66 וקניתי NX

ועכשיו אני כ"כ שמחה ^^ אני נראית טוב בשעה טובה:] תמונות בהמשך:p

XshironetX

New member
תתחדשי =]

באיזה דרך קנית? ורציתי לשאול אם זה בטוח לקנות דרך פרוסקי או שאם נקסון תופסים אותי אז הם עושים לי משהו?

למעלה