ה"י 25-26.4

ה"י 25-26.4

עליתי אתמול ללבל 41, ועכשיו אני הגעתי בערך ל 70%. עברתי את אלישר כמה פעמים בפיקיו וקיבלתי 2 גלימות חמודות. אחת כחולה ואחת לבנה ללבל 50. אחד גנב לי עגילים לרמה 40, אז עשיתי טרייד והתפשרתי על אחת הגלימות, שאגב גנבתי ממישהו אחר ( מותר. הוא מקלל אותי ואני מתעלם. מה אכפת לי? סתם כלב רחוב עני ). פעם אחת הילדר שלנו מת רגע לפני שרצחנו באכזריות את אלישר הדג השמן, הגדול והמסריח. קיצר נחמד.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אין משהו מיוחד...

מנסה להרוויח כסף.. קניתי לאמה סטאף [לבנדר א |4u| ] אחוז 59... עדיין רמה 73

לבנדר א

New member
אני מחכה לבוסים המזויפים...../images/Emo46.gif

מכרתי לאמה סטאף (
) והמשכתי לכסח zombie lupin, שדרך אגב כבר הרווחתי בזכותם 1.1K בtrade! מהבובות ומהדרופים האחרים. שווה.

Don Nirtin

New member
הבוסים המזוייפים עוד לא יופיעו../images/Emo87.gif

רק בפאץ' הבא.

הטיZרית

New member
רמה 85... 30%

לקח לי 4 ימים לעשות 30 מיליון מה APQ , פשוט במקום להשתמש בתפוחים מכרתי אותם...
הציוד שלי עדדין לא מסוקרל ורובו של רמה 70.. אבל יחסית לזמן שיש לי לשחק... מתקדמת לא רע

תעשה MCPQ!!!!!

הרבה יותר אפקטיבי אחרי שהורגים את אלישר (כי מקבלים פחות EXP על כל שלב אחרי זה) אתה גם תוכר ליקנות קשת לרמה 40 ורמה 50 שם ויש סיכוי למעל הממוצע

בטח שכן ...

בשלב הראשון 2100 במקום 3650 שלב שני 2550 במקום 3900 שלב 3 2900 במקום 4200 שלב 4 3100 במקום 4900 שלב 5 3600 במקום 5200 שלב 7 4650 במקום 6200 שלב 8 5200 במקום 7200

מאיפה הבאת את המספרים האלה...?../images/Emo108.gif

הם ממש לא נכונים [אני כמעט בטוח] בכלמקרה, בתור אחד שעשה לודי PQ ביום שזה יצא [ביחד עם כל לודיבריום] אבל כמעט יכול להבטיח לך ב100% שהסכום לא יורד אחרי שאתה הורג את אלישר באורביס PQ לעומת זאת הסכום כן יורד אחרי שהורגים את Papa pixie

חוץ מיזה ...

אמרתי גם שאפשר לקבל קשתות מעל הממוצע (כמו 53 אטק נקי לרמה 35 שזה שולט!) בכלל חוסכים 40 נקודות ואז קונים את הזארד הזה לרמה 40 ללוחם ומוכרים לחנות או למישו אם זה הרבה מעל הממוצע .... עושים הרבה יותר כסף מהשרשרת ..... וזה גם בלי להיתמכך על מחיר (ובלי סקאם :( כמו שאיבדתי 2 שרשרות ...... )

עשיתי קוין פארם עם הבעל במשחק.

והוא תמיד נתן לי לקחת את המטבעות, ככה החלפתי את הקשת לרמה 40 על 10 קוינס. לדעתי, הקשת ריידן יותר טובה, חוץ מ 4 נקודות אטאק ועוד 5% לקנוק באק. וגם לריידן יש 1+ דקס. עדיף הריידן, לא?

הריידן מהירה גם ....

אני פשוט גם הולך ליהיות האנטר ..... אני יקנה 2 מגילות של 60% בתיקווה ששתיהן יעבדו והשאר 100% וזה נקי עם 52 אטק (כבר יש לי ...) אז יצא 61 אטק ... ואז אני נישאר עם זה עד רמה 50 .... בעיקרון יש לי 140 מטבעות לבזבז על הקשת לרמה 50 לנסות שתיהיי 68 אטק ..... אני ממליץ בימקום ליקנות שרשרת ולהיסתבך בטריידים (או סקאמים ; - ( ) יש ב- 7 את הריידן שמוכרים ב- 100K לחנות או 200-500K אם זה הרבה מעל הממוצע או ZARD ללוחם לרמה 40 עולה 10 ומוכרים ב- 180K לחנות והרבה יותר אם מעל הממוצע ..... וואו בלי כוונה כתבתי מדריך ....

MR Lordi

New member
שיחקתי קצת בקלריק בבלוקאן...

עליתי לרמה 42
עשיתי כמה קווסטים. באחד- קיבלתי 20 מגילות של Eos Tower ועשיתי עוד אחד שקיבלתי בו אותו דבר
וקיבלתי גלימה שחורה לרמה 50 מקווסט ^^ ההרמיט משעמם

למעלה